Uther Real Corte De Las Arcanas

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Sirko, μπας και να του έδινες τα γεύματά του μέσα στο crate? Όσο για το κρεβατάκι, που δεν το προτιμάει, μην ξεχνάς, ξάνει και ζέστη... Προτιμάνε να απλωθούν όπου βρουν δροσιά.
πλεον εχω αρχισει το μισο φαγητο να του το δινω απο το χερι κατευθειαν και το αλλο μισο του το βαζω στο μπολακι μεσα στο κρεητ , Αλλα ακομα νωρις ειναι σιγα σιγα θελει υπομονη δυστυχως :cool:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ο μικρος μου φαινεται θα γινει ολιγον τι βοδι :) σημερα τον παρατηρησα οταν πηγε διπλα απο το μποξ με το οποιο τον εφερα και τον χωραγε ανετα οτι ελαφρως το περναγε σε υψος , δηλαδη σχεδον 40 εκατοστα ( το μποξ εχει 38 εκατοστα υψος) .

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μα ποσο ομορφο παλικαρι εχεις βρε σιρκο και ποσο μεγαλωσε ,αν τον ειχα θα τον ειχα κατσιασει ,ειναι για πολλα φιλια .

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Άβαταρ τώρα! 'Ετσι ένα κοντινό, μόνο αυτό το βλέμμα. Και μια χάντρα θαλασσιά επίσης τώρα!

Εκτός από σα ζωγραφιά έχει και έξυπνα ματάκια ε? Μούτρο!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
XΕχε ευχαριστω για τα καλα λογια , ο μικρος εχει παρει δυο κιλα και κατι απο τοτε που τον εχω παρει , εχει σηκωσει αυτια , εχει μακρυνει η μουσουδα και εχει αρχισει να παιρνει γενικα το σουλουπι των ενηλικων ελβετικων , οπως τον βλεπω θα βγει και καλος αντιπροσωπος της φυλης και μπορω να πω οτι εχει παρει στοιχεια και απο τον πατερα του οπως η μουσουδα και το στομα και απο την μανα εχει παρει μαλλον τα ματακια τα οποια ειναι ελαχιστα λοξα και ειναι στο προτυπο desired χαρακτηριστικο οπως και τα σκουρα του νυχια . Γενικα μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερος γιατι ο χαρακτηρας που ζητησα απο τον εκτροφεα βγηκε σε ενα παραπολυ καλο μορφολογικο κουταβι και στο οτι μου τον εμπιστευτηκαν. Εχτες καναμε και την πρωτη προπονηση με τα παιδια στο κλαμπ , ο μικρος ειναι λαιμαργος και γενικα κανει τα παντα για να φαει οποτε μαλλον πηγαμε καλα εχτες , αν και βεβαια μας περιμενει ενας μααααααακρυς μαααααακρυς δρομος ακομα για αυτα που θα ηθελα να πετυχω με τον μικρο ( προσπαθω να βασταω μικρο καλαθι :) )
Γενικα παιδια ειμαι κατα ευχαριστημενος και συναμα ανχωμενος με το ουθερακο . Στο σπιτι ειναι ηρεμος και παντα καθεται διπλα μου και με ακολουθει παντου , μονο οταν τον βαλω στο κρεητ και τον αφησω θα παραπονεθει και θα γαυγισει αλλα σιγα σιγα συνηθιζει και το γαυγισμα γινεται ολο και λιγοτερο , οταν τον παιρνω μαζι για καφε ή φαι ειναι σχεδον σαν να μην υπαρχει , δεν γαυγιζεο,δεν παραπονιεται ουτε ζηταει φαι σα λιγουρης, απλα καθεται διπλα μου και κοιμαται η απλα επιτηρει και στον δρομο ειναι φιλικος με ολους .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Να ξεαγχωθείς και να απολαύσεις στιγμές με τον κούταβο σου που δεν θα ξαναγυρίσουν και θα κρατήσουν λίγο αφού μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!
Ο σκύλος σου είναι χάρμα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα,, ποιός ο λόγος να τρώγεσαι;;;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλοςςςς,και εγώ θα σου έλεγα να μην ανχώνεσαι τόσο τόσο πολύ!
Αμα οι βάσεις είναι καλές και σωστές μόνο όμορφα πράγματα θα δεις:)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Βαλτου καμια 45αρια ματια πανω του. Τι ματι παιζει να εχει φαει το σκυλι αυτο ?

Κουκλος! φτου φτου

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ασπρόσκυλο βρε, σιγά το μάτι! Αν ηταν μαύρος θα ηθελε χάντρες, κομποσκοίνια και ξεματιαστρα. *lingua*

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οταν τον παιρνω μαζι για καφε ή φαι ειναι σχεδον σαν να μην υπαρχει , δεν γαυγιζεο,δεν παραπονιεται ουτε ζηταει φαι σα λιγουρης, απλα καθεται διπλα μου και κοιμαται η απλα επιτηρει και στον δρομο ειναι φιλικος με ολους .

....εκτος αν υπαρχει κουνελι στην παρεα... :p :p :p