XΕχε ευχαριστω για τα καλα λογια , ο μικρος εχει παρει δυο κιλα και κατι απο τοτε που τον εχω παρει , εχει σηκωσει αυτια , εχει μακρυνει η μουσουδα και εχει αρχισει να παιρνει γενικα το σουλουπι των ενηλικων ελβετικων , οπως τον βλεπω θα βγει και καλος αντιπροσωπος της φυλης και μπορω να πω οτι εχει παρει στοιχεια και απο τον πατερα του οπως η μουσουδα και το στομα και απο την μανα εχει παρει μαλλον τα ματακια τα οποια ειναι ελαχιστα λοξα και ειναι στο προτυπο desired χαρακτηριστικο οπως και τα σκουρα του νυχια . Γενικα μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερος γιατι ο χαρακτηρας που ζητησα απο τον εκτροφεα βγηκε σε ενα παραπολυ καλο μορφολογικο κουταβι και στο οτι μου τον εμπιστευτηκαν. Εχτες καναμε και την πρωτη προπονηση με τα παιδια στο κλαμπ , ο μικρος ειναι λαιμαργος και γενικα κανει τα παντα για να φαει οποτε μαλλον πηγαμε καλα εχτες , αν και βεβαια μας περιμενει ενας μααααααακρυς μαααααακρυς δρομος ακομα για αυτα που θα ηθελα να πετυχω με τον μικρο ( προσπαθω να βασταω μικρο καλαθι

)
Γενικα παιδια ειμαι κατα ευχαριστημενος και συναμα ανχωμενος με το ουθερακο . Στο σπιτι ειναι ηρεμος και παντα καθεται διπλα μου και με ακολουθει παντου , μονο οταν τον βαλω στο κρεητ και τον αφησω θα παραπονεθει και θα γαυγισει αλλα σιγα σιγα συνηθιζει και το γαυγισμα γινεται ολο και λιγοτερο , οταν τον παιρνω μαζι για καφε ή φαι ειναι σχεδον σαν να μην υπαρχει , δεν γαυγιζεο,δεν παραπονιεται ουτε ζηταει φαι σα λιγουρης, απλα καθεται διπλα μου και κοιμαται η απλα επιτηρει και στον δρομο ειναι φιλικος με ολους .