Vegan για σκύλους?




medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
με επιασε περιεργεια να δω τι εχει η τροφη...

Κάθε γεύμα έχει πάνω από 60% περιεκτικότητα κρέατος, με λαχανικά, ρύζι, και υφή που ταιριάζει στη φύση των σκύλων και γατιών με κορυφαία (+90%) πεπτικότητα.


πολυ vegan ακουγεται.... μονο οι λιχουδιες ειναι vegan :LOL:
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
με επιασε περιεργεια να δω τι εχει η τροφη...

Κάθε γεύμα έχει πάνω από 60% περιεκτικότητα κρέατος, με λαχανικά, ρύζι, και υφή που ταιριάζει στη φύση των σκύλων και γατιών με κορυφαία (+90%) πεπτικότητα.


πολυ vegan ακουγεται.... μονο οι λιχουδιες ειναι vegan :LOL:
Καλέ τελείως vegan είναι η κονσέρβα που είναι κανονικό γεύμα: http://www.petinterest.gr/el/content/vegan-pet-food-fresh-vegetables-and-fruits
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.409
6.533
Αυτό που με φοβίζει είναι πως δεν βλέπω καν το τέρμα... Βλέπω μια χαοτική πορεία... Σε πολλά θέματα, αλλά μιας και έθιξες το συγκεκριμένο. Πάει καιρός που παρακολούθησα αυτό:

 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
πωωωω λαθος μου.... και μονο που το διαβασα φανταστηκα τι κακακια μουρλια μετα θα εχει

καλα οι εξετασεις να μη το πιασουμε καν πως θα ειναι..... υποθετω οσοι δινουν βεγκαν θα πηγαινουν και μονο σε ομοιοπαθητικο, BIO παριλαίμια και διαφορα....
 




noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Αν δοκίμαζα να δώσω στον γατο μου καρότο για βραδινό νομίζω θα με σκότωνε στον ύπνο μου.... Έχουμε ξεφύγει τελείως. Δικαίωμα του καθενος να είναι vegetarian ή vegan αλλά εμείς μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Ο σκύλος και η γάτα γεννήθηκαν σαρκοφαγα πως να το κάνουμε τώρα. Και δυστυχώς είναι πολύ ανησυχητικό που εταιρείες τροφών αρχίσουν και ακολουθούν αυτό το ρεύμα αντί να το αποτρέπουν. Και θα πιστέψουν περισσότεροι ότι σκύλος και γάτα μπορούν να ζήσουν με λαχανικά μιας και θα βλέπουν τέτοιες τροφές στα ράφια των πετ σοπ. Θες κατοικίδιο που να τρώει λαχανικά; πάρε κουνέλι χάμστερ παπαγάλο.
 




Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Θα είμαι ειλικρινής.Μπήκα με πρόθεση να βρίσω άσχημα αυτόν που θα ρωτούσε πως να κάνει το σκύλο του vegan.
Ευτυχώς δεν ήταν τέτοιο το θέμα :)

Y.Γ.Συνήθως δεν βρίζω.Φανταστείτε τον εκνευρισμό μόλις είδα τον τίτλο. :)
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Το έχω ξαναπεί..είμαστε ΠΟΛΛΑ δις άνθρωποι σ αυτό τον πλανήτη και όσο πάμε και αυξανόμαστε σαν καλά παράσιτα. Τα δύσμοιρα τα ζωντανά είναι κι αυτά μέρος της καταστροφής που προκαλούμε και όσο πάει και χειροτερεύει η πετριά. Ένα independence day θα μας σώσει ή να έρθουν οι ΕΛ δε ξέρω κάντε κάτι..
 






Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Εχει παραγινει το κακο..
Δεν καταλαβαινω γιατι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ στις στασεις ζωης και τις προσωπικες επιλογες των ανθρωπων με καποιο τροπο εμμεσα πρεπει οπωσδηποτε να εμπλεκονται και τα ζωα... αν ειναι δυνατον...
Καλως ή κακως σκυλοι και γατες ειναι σαρκοβορα...και εγω προσωπικα εχω κοψει το κρεας, δεν σημαινει οτι θα ταιζω τα ζωα μου αβοκαντο και κουκουναρια..
Απο εκει κ περα ειναι στην κριση του καθενος να καταλαβει την απογνωση των εταιρειων για μαρκετινγκ και να αποφευγει τετοιες αηδιες...
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Ζω για να δω την έκφραση των ρεμαλιών όταν τους βάλω στο πιάτο κολοκυθάκι με λιναρόσπορο..

http://www.petinterest.gr/el/content/vegan-pet-food-fresh-vegetables-and-fruits
Εμενα παντως θα το φαει και θα γλύφετε! Δε κανει διακρισεις. Οτι και να τρωω το θελει, καροτα, κολοκυθια, μηλα, μπανανες κ.τ.λ Μεχρι και μαρουλι του εδωσα και το εφαγε. Καποτε ελεγα οτι συμπαθω τα γουρουνακια και ειναι τοσο εξυπνα που θα ηθελα ενα στο σπιτι... Μεγαλη μπουκια φαε λεει η παροιμια, μεγαλη κουβέντα μη πεις! Ε το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα!
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Σιγα πια που δεν γινεται ο σκυλος vegan...ολα γινονται αμεσως φερατε τη καταστροφή....καντε τους εκει περα ενα φακορυζο καλε που ναι καθαρη πρωτεινη....κ πολυ της μοδος κ μια χαρα θα ναι....ωωωωωχχχχοοουυυυ

Κ μη χειροτερα να λεμε...
 






Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Εμείς λοιπόν γνωρίζουμε σκύλο vegan. Ναι καλα ακούσατε, την έχουμε αυτήν την τιμή. Ο σκύλος δείχνει μια χαρά, αλλά πιστεύω οτι οι εξετάσεις αίματος του δεν θα έδειχναν το ίδιο. Αν θυμάμαι καλα ο σκύλος τρέφονταν με Barf, αλλά όταν το αφεντικό του αποφάσισε για λόγους ιδεολογίας να γίνει χορτοφάγος και εν τέλη vegan, ο σκύλος το γύρισε στην αρχή σε ξηρα τροφή και έπειτα σε φακές, Ρύζια, κλπ plus vegan ξηρά τροφή. Μου ειχε κάνει πολύ εντύπωση και θυμάμαι, μου είχε εξηγήσει την στάση του ως εξής, πρώτα απο όλα ο σκύλος δεν είναι σαρκοφάγο ζώο αλλά παμφάγο. Όντως πιο εύκολο για την υγεια του είναι να τρέφεται με κρέας, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι με τα κατάλληλα συμπληρώματα και ισορροπημένη Διατροφή, δεν μπορεί να ζήσει μια χαρά. Το δεύτερο του επιχείρημα ήταν ότι δεν Δεν γίνετε ο ιδιος να κατακρίνει την σφαγή ζώων αλλά να συνεχίζει να ταΐζει τον σκύλο του κρέας.

Όπως καταλαβαίνετε η στάση ζωής δεν είναι μαύρη ή άσπρη. Όταν ταΐζεις τον σκύλο σου Barf και ξαφνικά τον κάνεις vegan, κάτι έχει αλλαξει μέσα σου. Το σκύλι το είχε από Πριν, και πιστεύω ότι προσπάθησε να συνδυάσει τον νέο τροπο ζωής του διατηρώντας τον σκύλο του σε αυτήν.

Να σημειώσω κάπου εδώ ότι με τις παραπάνω απόψεις δεν συμφωνώ, απλώς ήθελα να δείξω και μια άλλη οπτική γωνία.
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Ποια αλλη οπτικη γωνια βρε συ;
Της παλαβομαρας; Αυτουνου μπορει κατι να εχει αλλαξει μεσα του και να κανει οτι κανει! Το σκυλο ή το παιδακι (γιατι δεν πιστευω ότι σε παιδι θα εδινε κρεας) τα ρώτησε αν κι αυτων άλλαξε κατι μεσα τους;
Αυτο ειναι κακοποίηση εστω και με τον μανδυα καποιας ιδεολογιας
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Ειδικα με παιδιά εχουν γινει πολλά περιστατικά , όλα χρειάζονται ενα όριο. Αλλο το να σεβομαι τη φύση, να μην υπερκαταναλωνω, να αγοραζω προιοντα απο ελεγμενες πηγες ,να μην τρωω κρεας και άλλη υπόθεση το υπερβολικό άκρο που καποιοι δε δινουν ουτε γαλα σε βρεφη και τα ταιζουν ματζουνια. Εν τελει και αυτο αντιτιθεται στη φυση αν το παει καποιος ιδεολογικα ή θελει να σεβαστει τη φύση.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3