Yιοθετήθηκαν!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Γκριζούλης υιοθετήθηκε όταν ήταν 3 μηνών από μια οικογένεια που υποκρίθηκε ότι τον ήθελε πάρα πολύ για να καταλήξει λίγο αργότερα στην ταράτσα τους γιατί τον βαρέθηκαν όταν σταμάτησε να είναι μικροσκοπικό κουτάβι... Φυσικά τον πήραμε πίσω και τώρα ψάχνει ξανά για μια οικογένεια που να τον θέλει πραγματικά και να τον φροντίζει όπως του αξίζει. Είναι 14 μηνών, έχει καταπληκτικό χαρακτήρα και παίζει με άλλα αρσενικά και θηλυκά σκυλιά. Είναι παρα πολύ τρυφερός με τους ανθρώπους πολύ παιχνιδιάρης και πάρα πάρα πολύ όμορφος. Εχει μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω και να πηγαίνει βόλτα με λουρί.

Πληροφορίες: 6982977330, [email protected]

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Τη μικρή Μιλού μας την αφήσανε έξω από τα κάγκελα, μπροστά από τον κεντρικό δρόμο και παραλίγο να την πατήσουν τα αυτοκίνητα... Ευτυχώς την είδαμε πάνω στην ώρα και γλίτωσε, αλλά μας είναι τρομερά δύσκολο να την κρατήσουμε εδώ μιας και εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα με τον χώρο μας... Προς το παρόν την φιλοξενεί μια φίλη, αλλά δυστυχώς είναι λύση προσωρινή γιατί δεν μπορεί να την κρατήσει πάνω από μια εβδομάδα.

Χρειάζεται λοιπόν άμεσα μια οικογένεια είτε για να την υιοθετήσει είτε για να τη φιλοξενήσει μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι!

Είναι μόλις 2 μηνών, γλυκύτατη και θα γίνει μικρού/μεσαίου μεγέθους (περίπου 15 κιλά).

Για περισσότερες πληροφορίες: 698 2977330, [email protected]

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Cecillia είναι ένα από τα 7 κουταβάκια που βρήκαμε σε άθλια κατάσταση σε ένα ερείπιο στο Αιγάλεω. Είναι μια ημίαιμη λαμπραντορίνα 3 μηνών περίπου, και έχει ήδη κάνει τα πρώτα της εμβόλια και την αποπαρασίτωσή της. Ψάχνει και αυτή το δικό της σπιτάκι. Θα της το βρούμε? Πληροφορίες: 6937166320, Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Minnie είναι ένα μικρό κανίς-γκριφόν που βρέθηκε ταλαιπωρημένο στο δρόμο, στα Καλύβια. Το μαλλάκι της ήταν τόσο μπλεγμένο και βρώμικο που αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε. Είναι περίπου 1 έτους και 5 κιλά. Της κάναμε εξετάσεις και είναι αρνητική στο καλααζάρ αλλά θετική στην ερλίχια. Ασθένεια όμως που αντιμετωπίζεται αρκετά εύκολα και έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία.
Η Μίνι είναι πολύ παιχνιδιάρα, φιλική, γλυκιά και τέλεια με τα άλλα σκυλάκια και τα γατάκια και τρυφερή με τους ανθρώπους.
Θα δοθεί στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε! :)

Η ΜΑΧ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ.

ΟΧΙ ΜΕ ΓΑΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ. ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

O Βuzz είναι ένα από τα 5 κουταβάκια που βρέθηκαν δίπλα από κάδο σκουπιδιών στο Μαρκόπουλο. Είναι περίπου 1,5 με 2 μηνών, και καθ'όλα υγιής απ'ότι μας είπε η κτηνίατρος. Τα δύο απ'τα 4 αδελφάκια του βρήκαν ήδη το δικό τους σπιτάκι, και ο Buzz μας είπε ότι θέλει και εκείνος ένα. Εμείς υποσχεθήκαμε να του το βρούμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6944905350 - Σίσσυ,
6937166320 - Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Rodie έχει συνέλθει, έχει παχύνει και ομορφύνει και περιμένει ακόμα να βρεθεί μια οικογένεια για αυτήν!

Η Rodie είναι μια πανέμορφη και αγαπησιάρα ροτβαϊλερίνα 1 έτους που βρέθηκε στο δρόμο.
Είναι εμβολιασμένη και λατρεύει τους ανθρώπους και τα παιχνίδια!

Πληροφορίες: 698 2977330, [email protected]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο γλυκύτατος Μπάρμπι είναι 8 μηνών και μεσαίου μεγέθους. Ήρθε στο σωματείο μας μόλις 45 ημερών. Είδε όλα τα αδελφάκια του να υιοθετούνται και περιμένει καρτερικά την σειρά του. Είναι φιλικότατος, αγαπησιάρης, αγκαλίτσας και κοινωνικός με άλλα σκυλιά.

To σκυλάκι που θα υιοθετήσετε, θα έχει και ένα δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης!

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ. 6976131680, 6985896064 από τις 18:00-21:00

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Σήμερα το πρωί ακούσαμε δυνατά γαυγίσματα στη μέση του πουθενά, ψηλά στον Υμητό. Ανεβήκαμε τα βράχια και βρήκαμε τον κούταβο της φωτογραφίας να κλαίει σπαρακτικά δεμένος με μία τριχιά σε ένα δένδρο. Ηταν σε άριστη κατάσταση, φρεσκοεγκαταλειμένος. Είναι μεγάλου μεγέθους περίπου 3 μηνών, χάσκι με τσομπανόσκυλο. Τρυφερό κουτάβι μας έδινε φιλάκια μόλις τον λύσαμε και τον πήραμε μαζί μας. Θα γίνει μεγαλόσωμος. Φιλοξενείται προσωρινά στην Ηλιούπολη. Τον ονομάσαμε Γιούρι.

Τηλ. 6976131680

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η μαμά τους φολιάστηκε. Έμειναν ορφανά και ψάχνουν οικογένεια. Η μικρούλα Άριελ που θα γίνει μεσαίου μεγέθους είναι 2 μηνών και σίγουρα θα σας κλέψει την καρδιά!

Τηλ 6976131680

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η μαμά τους φολιάστηκε. Έμειναν ορφανά και ψάχνουν οικογένεια. Η μικρούλα Αμέλια που θα γίνει μεσαίου μεγέθους είναι 2 μηνών και σίγουρα θα σας κλέψει την καρδιά!

Τηλ 6976131680

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η ΖΙΖΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΙΑΙΜΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 13 ΚΙΛΑ.

ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ!
ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!!!! ΤΗΣ
ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!!!!!!!( ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ!)

ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΣΙΠ , ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!

ΔΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ6977 082003

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Doggy είναι ένας τρίποδος Doggo Argentino, που ακρωτηριαστήκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Είναι υπέροχος χαρακτήρας, στειρωμένος, φιλικότατος με άλλα σκυλιά και ανθρώπους. Είναι περίπου 8 χρονών, και το μόνο που ζητάει είναι την αγάπη σας και ένα ζεστό σπίτι.

ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Τηλ 6976131680

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Εμένα που με βλέπετε με λένε Σπύρο. Μέχρι προχθές ήμουν σε ένα μικρό κλουβί μαζί με τα 6 αδερφάκια μου. Η μαμά μας ήταν δεμένη έξω απ’το κλουβί, σε ένα δέντρο. Δίπλα μας ήταν, τη βλέπαμε, αλλά μόνο αυτό. Δεν την άφηναν να είναι μαζί μας. Ήταν απαίσια εκεί! Αφήστε που δεν έτρωγα και πολύ συχνά. Καμιά φορά και όποτε τύχαινε. Τώρα δυο μέρες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Κατ’αρχήν χόρτασα! Επίσης εδώ με φροντίζουν, παίζουμε, με χαϊδεύουν, μου μιλάνε - άλλος «άνθρωπος» έγινα! Α, και έβγαλαν από πάνω μου εκείνα τα απαίσια ζωύφια που με ενοχλούσαν, και με έπλυναν να φανεί η ομορφιά μου! Είδατε τι κούκλος είμαι? Και είμαι μόνο 2 μηνών! Που να μεγαλώσω κιόλας (που δεν θα μεγαλώσω πολύ απ’ότι λενε. Μεσαίου μεγέθους θα γίνω.)
Εγώ που λέτε θα φύγω, θα πάω αλλού. Καλά είναι εδώ, δε λέω, αλλά πρέπει να βρω το δικό μου σπίτι, τη δική μου οικογένεια.
Ψάχνω, αλλά ακόμη τίποτα. Περιμένω όμως. Έχω υπομονή…

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937166320, Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Χαιρετώ! Είμαι ο Στράτος και είμαι καλά! Πλέον, δηλαδή, γιατί πριν δεν ήμουν. Ήμουν σε ένα πολυυυ μικρό κλουβί μαζί με τα 6 αδελφάκια μου, και τη μαμά μου την είχαν δέσει έξω από το κλουβί σε ένα δέντρο. Αφήστε τα, χάλια σας λέω. Τώρα όλα καλά όμως, ας μην τα θυμάμαι αυτά. Με πήραν από εκεί, και εδώ περνάω μιααα χαρά!!
Δεν θα μείνω πολύ εδώ όμως. Πρέπει να φύγω λέει, να βρω το δικό μου σπίτι. Εγώ όπου θέλετε πάω, δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να με αγαπούν. Άντε, περιμένω, ε? Α, να σημειώσω: είμαι περίπου 2 μηνών και θα γίνω μεσαίου μεγέθους.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε! :)

Γεια σας. Είμαι η Αριάδνη. Είμαι μόνο 2 μηνών λυκοσκυλιτσα με τα αυτάκια μου κάγκελο παρά την ηλικία μου.
Ημιαιμη, καθαρόαιμη δεν ξέρω ακόμα. Όπως δεν καταλαβαίνω γιατί αφού ήμουν τόσο μικρή κ ανυπεράσπιστη με πέταξαν στο δρόμο. Ίσως να φταίει αυτό που είπε ο γιατρός στους ανθρώπους που με βρήκαν, ότι δηλαδή το πίσω μου ποδαράκι είναι ατροφικό.
Γιατί όμως? Αφού εγώ περπατώ μια χαρά με τα τρία μου γερά ποδαράκια. Είμαι ήσυχη αν κ λίγο φοβισμένη ακόμα. Τρώω όλο μου το φαγητό για να γίνω γερή. Μέχρι 20 κιλά είπε ο γιατρός ότι θα γίνω κ όπου να’ναι θα κάνω κ το πρώτο μου εμβόλιο αφού είμαι υγιέστατη. Ψάχνω έναν άνθρωπο να με υιοθετήσει και να με αγαπήσει τόσο πολύ που να μην τον νοιάζει καθόλου που έχω τρία ποδαράκια.

Τηλ. 694 4949741

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η "ΑΛΙΚΗ" ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥΣ!! ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΙΛΟΖΩΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ??? ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ "ΑΛΙΚΗ" ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ....ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η ΦΛΟΥΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ.
ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ -ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΑΣΚΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.

ΤΗΛ.ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210-2633238, 210-2633288 & 6932-644540 , 6937-455581
ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ (ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ).
EMAIL: [email protected]

ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Γεια σας. Εγώ είμαι ο Στέλιος. Είμαι ένα από τα 7 κουταβάκια που είχαν κλείσει σε ένα μικρό κλουβί στη μέση του πουθενά, με τη μαμά μου δεμένη απ’έξω. Δεν ήταν και πολύ ωραία εκεί, ήθελα να φύγω η αλήθεια είναι. Εδώ βέβαια δεν έχω παράπονο. Ωραία περνάμε, παίζουμε, κοιμόμαστε, μέχρι που τρώμε κιόλας. Εκεί που ήμουν δεν τρώγαμε – μόνο που και που, όποτε τύχαινε. Βέβαια, επειδή εδώ μου είπαν ότι μπορώ να μείνω για λίγο, πρέπει να βρω και εγώ το δικό μου σπίτι. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, μπορώ να πάω σε όποιο σπιτάκι με θέλουν και θα με αγαπούν, σε όποια οικογένεια θα ήθελε να με κάνει μέλος της. Είμαι μόνο δύο μηνών και η κυρία εδώ που με φιλοξενεί λέει ότι δε θα γίνω μεγάλος. Μεσαίου μεγέθους θα γίνω μου είπε να σας πω. Άντε, εμένα με θέλει κανείς?

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτό εδώ είναι το αγαπημένο μου θέμα:) Μου φτιάχνει πάντα τη μέρα μου, να βλέπω τα ζουζούνια να βρίσκουν οικογένειες!
Ξωτικούλι, Θενκς για τα καλά νέα :):)