Διαφωτισέ μας μέντορα και φωστήρα.εμενα ρωτας;;κακος
θα ξερεις καλυτερα απο εμενα οποτε τι να σε πω εγω.
Ριξε μια ματια στο αρθρακι που ανεβασα πιο πανω, εχει λιγο υστερικο υφος αλλα την πρακτικη την περιγραφει ολοσωστα... εκει θα βρεις ολες τις απαντησεις.@Eroe Άρα Ιταλία και Ισπανία παίρνουν ένα κουτάβι 250 ευρώ περίπου στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου, το μεγαλώνουν μέχρι την αρχή της επόμενης οπότε και το βγάζουν για κυνηγί. Αν είναι καλό, το κρατάνε μέχρι το τέλος, όπου και το σκοτώνουν και δίνουν άλλα 250 για καινούριο (εφόσον το αγοράσουν και δεν το πάρουν απλά τζάμπα). Και ο κύκλος συνεχίζεται έτσι; Ένας σκύλος κάθε διαφορετική περιόδο; Σε περίπτωση που το κουτάβι δεν κυνηγάει, πότε λένε ότι ναι, αυτό δεν κυνηγάει; Τα λεφτα τους πίσω ή αλλο σκύλο ξέρουν ότι θα τον πάρουν στανταράκι (για να τους συμφέρει να πετάξουν τον παλίο που κυνηγούσε);
Πραγματικά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η πρακτική.
νομιζεις οτι χρειαζομαι κατι παραπανω για να σε γραψω στα .......... μου;;Διαφωτισέ μας μέντορα και φωστήρα.
Για να γράψεις επάνω σε πάπυρο ας πούμε, πρέπει να διαθέτεις και τον πάπυρο.νομιζεις οτι χρειαζομαι κατι παραπανω για να σε γραψω στα .......... μου;;
βαλε οτι σε βολευει στις τελειτσες.
χωρις στυλο/μολυβι/μαρκαδορο........ κλπ κλπ ουτε εκει μπορεις να γραφειςΔιαφωτισέ μας μέντορα και φωστήρα.
Για να γράψεις επάνω σε πάπυρο ας πούμε, πρέπει να διαθέτεις και τον πάπυρο.
Ο όρος "ξεφτιλίζετε" δεν είναι επίσης politically correct. Για παράπονα σχετικά με τα posts των χρηστών υπάρχει πάντα στη διάθεσή μας το κουμπί report ή η δυνατότητα αποστολής μηνύματος στον αντμιν για παρέμβαση και εκκαθάριση ή και τα δύο.Και επειδή μου είναι αδύνατον να μην το σχολιάσω @vrmode @tasos malinoua, δεν υπάρχει νομίζω κανένας λόγος να ξεφτιλίζετε ένα θέμα με προσωπικές διαμάχες και επιθέσεις όταν αυτές μπορούν κάλλιστα να γίνουν μέσω προσωπικού μυνήματος.
μαρεει ο τροπος αντιληψης σου στο ποτε καποιος ξεφτιλιζει πραγματα και καταστασεις..Γιατί καλέ έπεσαν να σε φάνε; Πάλι καλά κάθε χρόνο σκοτώνεται και κανένας παππούς, θείος, μπαμπάς, αδέρφος... Να ξεβρωμίζει ο τόπος βρε αδερφέ και αυτοί που μένουν πίσω; Ας τον είχαν πετάξει εκτός οικογενείας από καιρού τον άνθρωπο των σπηλαίων.
Ο όρος "ξεφτιλίζετε" δεν είναι επίσης politically correct. Για παράπονα σχετικά με τα posts των χρηστών υπάρχει πάντα στη διάθεσή μας το κουμπί report ή η δυνατότητα αποστολής μηνύματος στον αντμιν για παρέμβαση και εκκαθάριση ή και τα δύο.
Για δέκα ευρώ στην Ισπανία δεν ξέρω, στη Σικελία το μεσο κόστος πισαυλητικου μιας χρήσης κουταβιου είναι 250-300 ευρω το τεμαχιο. Βρισκεις κ με 100.Παντως για τα συγκεγκριμενα σκυλια τα ισπανικα κυνηγοσκυλα , ετσι για να γυρισουμε στο θεμα, ειδα χτες καποια βιντεο, ντοκιμαντερ και αρχισα να διαβαζω κειμενα και οντως ελεγαν τα παραπανω . Οτι δηλαδη λόγω της υπερπροσφορας το κοστος αγορας ενος κουταβιου 4-5 μηνων ειναι 10-20 ευρω. Τα σκυλια χρησιμοποιουνται οχι ετησιως αλλα σε μια πολυ βραχυπροθεσμη περιοδο κυνηγιου ενος μηνα αν θυμαμαι καλα και δε κυνηγανε ανα δυαδες τριαδες, αλλα ο τροπος κυνηγιου επιβαλει μεγαλες ομαδες 20-30-50. Οποτε στο τελος της σεζον κρατανε τα πολυ καλα μόνο σκυλια ή καποια θυληκα για να γεννησουν και τα αλλα θανατος. Γιατι 10 ευρω ειναι λιγοτερα απο ταισμα εξοδα, εμβολια συντηρηση γενικα . Σκεφτειτε κοστος 11 μηνες επι 20-30-50 σκυλια! Οποτε μη συγκρινουμε με ελλαδα και κυνηγι.