Οικονομική ξηρά τροφή Brit κοτόπουλο




ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
29
Αποστολές κάνει η κτηνιατρική βρε παιδιά και για εμάς που είμαστε Πάτρα?
στείλε ένα e mail να ρωτήσεις! Γενικά ξέρω ότι έχουν αντιπροσώπους σε πολλές πόλεις οπότε γιατί όχι και στην Πάτρα?
 


rioener

New Member
29 Ιανουαρίου 2016
2
2
38
Καλημέρα παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, να ενημερώσω ότι μετά από επικοινωνία με υποκατάστημα της κτηνιατρικής, μου γνώρισαν ότι μπορεί να γίνει αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με courier, αφού προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό τους και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με fax/email.
 


Odinaki

Member
10 Ιανουαρίου 2016
14
16
46
Καλησπερα κι απο μενα!
Μετα απο απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα(!) χθες πηραμε και μεις την Brit premium Junior L
Δεν εβρισκα πουθενα τιμες και αποστολη γ αυτη την τροφη και ετσι πηρα ενα τηλ στην ktiniatriki και μου δωσανε το τηλ του αντιπροσωπου τους (κτηνιατρος) στην πολη μου.
Η τιμη για το 15kgr ειναι 42€, δηλαδη 3€ το κιλο, που θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη γι αυτα που προσφερει!
Τωρα για αποτελεσματα θα δειξει...
Η ημερισια δοση για 3 μηνων ειναι 327g , σχεδον οση και με την προηγουμενη τροφη του (affinity) με την οποια ειχαμε διαροιες ολη την ωρα....αρα δεν ειναι πιο μικρη ποσοτητα τροφης οπως ανεφεραν αλλοι που χρησιμοποιουν την brit, αλλα με ικανοποιει το γεγονος οτι πρωτο συστατικο εχει το κρεας και οχι σιταρια και καλαμποκια...
Αυτα για την ωρα και βλεπουμε...
 


Mona Lisa

Member
3 Απριλίου 2016
5
0
53
καλησπερα σε ολη την παρεα!! εχω ενα γιορκι 4,5 μηνων και προς το παρον με καθοδηγηση του εκτροφεα ημασταν στην Royal Canin. Ο γιατρος ομως που μας παρακολουθει μας κατευθυνε στην Βrit λεγοντας μου οτι ειναι πολυ ανωτερη τροφη βασιζομενος στα συστατικα της. οκ λοιπον την ξεκινησαμε και περασαμε τα σταδια της προσαρμογης. εδω και 2 εβδομαδες τρωει Brit αλλα οχι με τρελα οπως την προηγουμενη. Μου αρκει ομως οτι την τρωει. Προσεχω ομως οτι ελαφρως εχει θαμπωσει το τριχωμα της που πριν γυαλιζε φοβερα.(οσοι εχουν γιορκι ξερουν ποσο ομορφο ειναι το τριχωμα τους οταν γυαλιζει). Ρωταω λοιπον αν καποιος αλλος στην παρεα εχει γιορκι κι αν του δινει Brit. Ποια ειναι η δικη του γνωμη συμφωνα με αυτο που βλεπει δικο του γιορκακι. Τωρα θα δοκιμασω κι αυτη με το σωλομο που αφορα στο τριχωμα και βλεπουμε!!!!!
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Δεν έχω γιόρκι.
Ταιζω Brit μετά από την Royal.
Με την Royal είχε ΣΑΦΩΣ πιο γυαλιστερό τρίχωμα.
Η μόνη Brit που έκανε λίγη δουλειά στο τρίχωμα, ήταν η Brit Care με τον σολωμό.
 


Mona Lisa

Member
3 Απριλίου 2016
5
0
53
Δεν έχω γιόρκι.
Ταιζω Brit μετά από την Royal.
Με την Royal είχε ΣΑΦΩΣ πιο γυαλιστερό τρίχωμα.
Η μόνη Brit που έκανε λίγη δουλειά στο τρίχωμα, ήταν η Brit Care με τον σολωμό.
Ναι μου ειπε ο κτηνιατρος πως αυτη του σολωμου εχει καλυτετο αποτελεσμα στο τριχωμα. Εσυ ειδες το ιδιο αποτελεσμα με αυτο της royal?
 




Mona Lisa

Member
3 Απριλίου 2016
5
0
53
Όχι.
Στην γυαλάδα είχα την εξής κατάταξη:
Royal Canin
Brit Care Σολωμο
Belcando
Brit premium
Καταλαβα!!!! Και το θεμα ειναι οτι στα γιορκι η γυαλαδα διχνει πολυ εντονα σαν αποτελεσμα.... Εχω προβληματιστει πολυ.... Και δεν ειναι σωστη κινηση να της αλλαζω συνεχως τροφη....
 


Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Για μένα αυτές που αξίζουν από την Brit είναι η Venison (πρέπει να είναι ο καλύτερος κωδικός της, τα σκυλιά γυάλιζαν) και η dog show ή champion, κάπως έτσι, καινούργιος κωδικός με ρέγγα. Με τους πιο οικονομικούς κωδικούς που έχουν αρνί & ρύζι δεν είχα εντυπωσιαστεί, άσε που έφτασε η τιμή της ίδια με τη naturea η οποία για μένα είναι καλύτερη. Πριν 1 χρόνο δηλαδή που το 12κιλο ήταν 10 ευρώ κάτω οκ, άξιζε, πλέον δεν θα την έπαιρνα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf