Στη φάση που στο έντερό του γίνεται ...του βατερλώ, δεν θα του ξανάδινα κάτι που είμαι σίγουρη ότι τον πειράζει. Όχι μέχρι να ισσοροπήσει τουλάχιστο. Ο κιμάς κοτόπουλο από τι κρέας είναι - στήθος μόνο? Ή κα μπούτι? Πέτσες έχει μέσα?μοσχάρι όχι δεν δοκίμασα γιατί ισως θεωρείται πιο παχύ....πέτσα την έβγαλα! και ναι είναι αδύνατος , θέλει πάχυνση....απλά μου κάνει εντύπωση που πήγε καλά με το κιμά κοτοπουλου (απλά πανάκριβος!!!) ... να επιμείνω κανα 2 μέρες ακόμα να δω μήπως το συνηθίσει ... ή όχι ??
Φεύγει το λίπος - γράφουν οι μυες. Πάντως οι ποσοτητες (του Excel) είναι μπούσουλας. Αν το σκυλί αδυνατίζει τις αυξάνεις. Τον πρώτο μου σκύλο τον υπολόγιζα με 4-4,5% τουλάχιστο (και όχι με 3%) γιατί δεν πάχαινε.μου κάνει εντύπωση γιατί συνηθως λέγεται και γράφεται ότι με τη BARF ανεβάζουν γρήγορα κιλά, όχι ότι στεγνώνουν ...
Καλέ ποιο λάπα... θα τον "ξαναγοράσεις" το σκύλο?εγώ τον εχώ κοντά στο 4% .... κιμά λάπα μοσχαρισιο, με ρύζι ???
Ειναι οι κοιλιες απο μοσχαρια ακαθαριστες.ρε παιδια, μια ερωτηση..
πρασινο πατσα, ποιον εννοειται?
ευχαριστω pano.Ειναι οι κοιλιες απο μοσχαρια ακαθαριστες.
Οι καθαρισμενες που ειναι λευκες πολλες φορες τις περνανε καποια χημικα για να καθαρισουν.
Οι ακαθαριστες που ειναι πρασινωπες ειναι οτι καλυτερο.
Εγω τους δινω συκωτακια απο κοτοπουλα.παιδια, μια ακομη ερωτηση,
οταν λεμε για συκωτι, εννοουμε χοιρινο η μοσχαρι? και αν ειναι χοιρινο, το καταψυχουμε?
ενα ενα τα θυμαμαι...