Την i/d μου έγραψε. Και fortiflora σκόνηHills σου είπε τις j/d ή w/d??
Ωπ κεκτημένη ταχύτητα.συγγνωμη.Την i/d μου έγραψε. Και fortiflora σκόνη
Καθόλου. Μόνος του την έκανε. Από Κυριακή βράδυ δεν έτρωγε. Έφαγε δύο κουταλιές λαπά (ρυζάκι) με βραστό κοτοπουλάκι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Και τα κακά του Δευτέρα βράδυ ήταν μία χαρά (πολύ λίγα μεν, αλλά σφιχτά).Ωπ κεκτημένη ταχύτητα.συγγνωμη.
Αφαγια για πόσο σου είπε και του έκανες??
Καθόλου. Μόνος του την έκανε. Από Κυριακή βράδυ δεν έτρωγε. Έφαγε δύο κουταλιές λαπά (ρυζάκι) με βραστό κοτοπουλάκι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Και τα κακά του Δευτέρα βράδυ ήταν μία χαρά (πολύ λίγα μεν, αλλά σφιχτά).
Οκ.Ισως είναι από τη κονσέρβα τότε,δεν έχω ταισει ποτέ οπότε δε ξέρω.Καθόλου. Μόνος του την έκανε. Από Κυριακή βράδυ δεν έτρωγε. Έφαγε δύο κουταλιές λαπά (ρυζάκι) με βραστό κοτοπουλάκι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Και τα κακά του Δευτέρα βράδυ ήταν μία χαρά (πολύ λίγα μεν, αλλά σφιχτά).
Δεν έδωσε πολλά. Είχα φτιάξει τη μερίδα για όλη τη μέρα και ήταν έτοιμη. Μάλλον έδωσε όλα τα συκωτάκια της μέρας σε μία δόση, την πρωινή. Οπότε του έπεσε πολύ.Με κονσερβες κ δε μαζεψε ακομη εε?
(Ποσα συκωτακια εδωσε πια η μαμά,τη ρώτησες?)
Μμμμ...σε τετοιες περιπτώσεις δίνω (και) αυγο σφιχτοβρασμένο με μπολικη ρίγανη (σε διποδους κ τετράποδους-στους διποδους βαζω κ λιγο αλατακι για την αλητεία)
Υπομονη,κανει 2-3 μερες να μαζεψει!
Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο τους λόγους; Δεν το λέω με σαρκασμό απλά για να καταλάβω γτ πρωτη φορά το ακούω. Συνήθως οι εκτροφείς που δίνουν μπαρφ (όπως η δικιά μας και του @Char Angel από ότι έχω καταλάβει) την αρχίζουν κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα.Συμβουλη (αν θες την ακους) , κοψε τα ωμα μεχρι τους 5-6 μηνες , μαγειρευε εστω και λιγο αυτα που θες να του δωσεις και δινε που και που (καθε εβδομαδα) και μια ποιοτικη ξηρα. Μετα τους 6 μηνες που θα εχει πιο δυνατο οργανισμο ξαναρχισε τα τα ωμα
Σε σχεση με τη barf το μαγειρευτο γευμα ειναι μια δικλειδα ασφαλειας για ενα μη ανεπτυγμενο ανοσοποιητικο συστημα. Η ξηρα που ανεφερα ως συμπληρωματικη διατροφη θα δωσει στη διατροφη επιπλεον συστατικα που στη barf / μαγειρευτο ειναι λιγο δυσκολο να τα δωσουμε συν μια ισορροπια μεταξυ φωσφορου και ασβεστιου.Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο τους λόγους; Δεν το λέω με σαρκασμό απλά για να καταλάβω γτ πρωτη φορά το ακούω. Συνήθως οι εκτροφείς που δίνουν μπαρφ (όπως η δικιά μας και του @Char Angel από ότι έχω καταλάβει) την αρχίζουν κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν μπορει καποιος να τηρησει ολες τις διαδικασιες που απαιτουνται (καποια βακτηρια χρειαζονται ημερες ολοκληρες εως και εβδομαδες σε βαθεια καταψυξη για να πεθανουν ) θεωρητικα δεν θα εχει κανενα προβλημα και ρωταω , γιατι απλα να μην το βρασει για καμια ωρα να εχει το κεφαλι του ησυχο? Τι θα χασει?Ναι (αν και θα διαφωνούσα για το πόσο κάνει καλό τέτοια σταθερότητα, θα συμφωνήσω όμως για τα ιχνοστοιχεία) αλλά ο @Asmodeus λεει για το μαγειρευτό. Από τη στιγμή που το κρέας μπαίνει κανονικά κατάψυξη προς αποφυγήν μικροβιακων λοιμώξεων που υστερεί η μπαρφ σε σχέση με το μαγειρεμένο;
--
UPD μαζί γράφαμε, τώρα είδα την απάντησή σου. Δηλαδή, μιλάς για διάρροια σαν πιθανή αντίδραση σε μικροοργανισμούς (βακτηρια μικρόβια κλπ) που υπήρχαν στο ωμο. Μα 1) δεν καταψύχεται το κρέας; 2) δεν θα υπήρχαν τότε κι άλλα συμπτώματα;