Dog forum Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Ωραία... Πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο και ουσιαστικό. Να περάσουμε σε προτάσεις.

Προτάσεις συγκεκριμένες και δομημένες. Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα" αλλά προτάσεις που θα εμπεριέχουν και το "εγώ".

Παράδειγμα: "Από αύριο εγώ μπορώ να απαντώ στις απορίες των νέων μελών για τα θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς" ή "Αναλαμβάνω εγώ να απαντώ στα νέα μέλη που παρουσιάζουν το κουταβάκι από το pet shop ή τον γείτονα. Με ευγενικό και ήπιο τόνο και παρουσιάζοντας υπέρ και κατά" ή "Εγώ μπορώ να γράφω 1 άρθρο αναλυτικό το μήνα για κάποιο θέμα που θεωρώ σημαντικό" ή "Θα ήθελα να μεταφράσω εγώ και να δημοσιεύσω το πρότυπο του CÃO DE GADO TRANSMONTANO που μου αρέσει" ή "Μπορώ εγώ να βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από event που συμμετέχω ή παρακολουθώ και είναι σχετικά με σκυλιά και να τα δημοσιεύω"...

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κι εσείς πολλά να συμπληρώσετε!

Για οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
 


p__nat

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2019
278
754
Από κάτω διάφορα likes... Για ποιο σημείο άραγε...
Δεν σκόπευα να συμμετάσχω στην συζήτηση, αφού τόσο η παρουσία μου, όσο και η συμμετοχή μου εδώ είναι μικρής κλίμακας, αφού όμως εμμέσως ερωτούμαι, θα απαντήσω.

Ούσα, πάνω από 15ετία, απλό μέλος σε διάφορα φόρα, αλλά και μέλος ομάδας διαχείρισης σε άλλα, συμφώνησα απόλυτα με τον διαχωρισμό των μελών, στις συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως διατυπώθηκαν. Είναι γνωστόν τοις πάσι, συμβαίνει αλλού, συμβαίνει κι εδώ. Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, επομένως είναι αν μη τι άλλο αυτονόητο, ότι σε κάθε τέτοια ομάδα/κοινότητα, θα υπάρχουν όλα τα είδη ανθρώπων.

Επίσης, συμφώνησα στο ότι “οι νέοι μπαίνουν, βλέπουν, απογοητεύονται και φεύγουν”. Θα συμπλήρωνα ότι υπάρχουν και νέοι, που ουδέποτε είχαν την πρόθεση να μείνουν, ήθελαν απλώς να πάρουν την πληροφορία/βοήθεια που τους απασχολεί (η μασημένη τροφή που αναφέρθηκε) και να φύγουν. Οι λεγόμενοι “κομήτες”.

Στο διά ταύτα και στην πορεία του DogForum.

Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα, πρωτομπήκα ως “επισκέπτης” διαβάζοντας τόνους πληροφοριών στα θέματα που με ενδιέφεραν, χωρίς να παρακολουθώ τις χρονοσφραγίδες, ώστε να καταλάβω την φθίνουσα πορεία των συμμετοχών. Ξεκάθαρα λοιπόν, αναγνωρίζω την “ποιότητα”, αφού οι γνώσεις που έχουν κατατεθεί εδώ, με βοήθησαν και με οδήγησαν σε σωστό μονοπάτι. Υποθέτω, σαν εμένα και αρκετοί άλλοι.

Τα υπόλοιπα, δεν τα κατάλαβα. Γενικότερα, δεν καταλαβαίνω πολλές από τις αντιπαραθέσεις. Μερικές φορές μάλιστα, μου δίνεται η εντύπωση πως κάποιες διαφωνίες γίνονται απλά για να γίνουν, αφού εκ περιτροπής, υποστηρίζονται ίδιες εν μέρει απόψεις! Καταλαβαίνω όμως, πως υπάρχουν προηγούμενα μεταξύ κάποιων μελών (αδιάφορο), πως τα υπονοούμενα πέφτουν βροχή (αδιάφορο), πως ο ρόλος της “αστυνόμευσης” τείνει να υιοθετείται κατά καιρούς από άλλους, με την ανοχή -όπως φαίνεται- της διαχείρισης (ουσιώδες). Αυτό θεωρώ πως είναι ένας λόγος που “οι νέοι μπαίνουν, βλέπουν, απογοητεύονται και φεύγουν”, ή που οι παλιοί αποχωρούν διακριτικά…

Αυτά, για εκείνο το “Like” που έκανα παραπάνω.
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
@p__nat

Όταν η "αστυνόμευση" γίνεται από απλά μέλη (αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο), δεν είναι αστυνόμευση. Αυτά που περιγράφεις με την λέξη "αστυνόμευση" είναι συμπεριφορές και τρόπος μελών. Είτε συμφωνώ, είτε όχι, όταν δεν αντιτίθεται σε κανόνες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δε θα ήταν και σωστό να κρίνω και να τιμωρώ ύφος ή χαρακτήρα, αν δεν υπερβαίνει κάποια όρια, όπως να βρίζει π.χ.

Αυτό μπορεί να αντισταθμιστεί ή και να εξαλειφθεί, αν θες, αν τα μέλη με την αντίθετη άποψη και στυλ είχαν ισχυρή παρουσία. Επίσης, θα βοηθούσε πολύ και τα νέα μέλη να έχουν μεγαλύτερη ανοχή, λιγότερη ευθιξία και συγκέντρωση στα σημαντικά και όχι στα επιμέρους.

Όλα αυτά δεν είναι πράγματα στα οποία έχει εξουσία και έλεγχο η διαχείριση. Δεν μπορώ να κάνω κάποιον μειλίχιο, κάποιον άλλο ανεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο και κάποιον τρίτο πιο ενεργό.

Νομίζω, όμως, ότι αν επικεντρωθούμε στις προτάσεις και στο τι μπορεί και θέλει ο καθένας να κάνει και να αναλάβει για να κάνει το χώρο καλύτερο σύμφωνα με αυτά που πιστεύει, θα είναι εποικοδομητικό... και θα δίνει και παράδειγμα σε νεότερους και παλαιότερους.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ξεκινώ από πρώτο μήνυμα του @alnotas, όπου @admin αναρωτήθηκες γιατί έκανα Like, αν και μπήκα αργά και βλέπω ότι το πράγμα πήρε άλλη τροπή.

Είμαι νέος στο συγκεκριμένο forum, αλλά γράφω σε θεματικά forum από το 1998, ίσως πριν καν κάποιοι από εδώ μέσα γεννηθούν.
Δεν το λέω για να το παίξω "παλιός" απλά για να εκφράσω ότι έχω δει πολλά και τίποτα πλέον δεν με ξαφνιάζει. Έχω υπάρξει ακόμα και moderator σε forum αλλά βαρέθηκα την ίντριγκα και τους κούνησα το μαντήλι.
Ναι θα ήθελα να ακούσω την τοποθέτηση κάποιου "απ' έξω" με εμπειρία σε ένα αντικείμενο, εν προκειμένω τα φόρα.

Όπως και σε κάθε άλλο θεματικό forum (τεχνολογίας, αυτοκινήτων, μηχανών, audiovisual, ψαριών, μουσικής κτλ) υπάρχουν πάντα
α) τα παλιά μέλη που "κατέχουν την γνώση και την εμπειρία επί του θέματος" και τα
β) καινούργια μέλη που συνήθως μπαίνουν για να ρωτήσουν και να μάθουν.
Ισχύει.

Τα καινούργια μέλη (όπως εγώ) το μόνο που μπορεί να τους προσάψει κάποιος είναι η "αμάθειά" τους.
Στα τόσα χρόνια στα διάφορα forums, δεν έχω δει πολλά δείγματα καινούργιων μελών που μπαίνουν "για να το παίξουν έξυπνοι" και να είναι εριστικοί και να δημιουργούν προβλήματα με το καλημέρα. Υπάρχουν, αλλά σπανίζουν.
Συμφωνώ. Να συμπληρώσω στο θέμα αμάθεια: Εδώ μέσα είμαστε τραγική μειονότητα και όσοι ζούμε εντός Αθήνας/Θεσσαλονίκης, θεωρούμε αυτονόητα πράγματα που λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο έξω δεν ισχύουν. Πριν λίγο καιρό μετακόμισα σε πιο επαρχιακή περιοχή. Ο άλουροι σκύλοι, οι σκύλοι που τους ανοίγουν την αυλόπορτα και βγαίνουν μόνοι τους βόλτα, οι γέννες και τα κηπόσκυλα είναι κανόνας. Άρα υπάρχει αμάθεια, πολύ περισσότερη από όσο φανταζόμαστε.

Ξέρεις όμως τι ενοχλεί και τι μπορεί να προσάψεις σε νέα μέλη;

1. Την αγένεια

2. Τον "ξερολισμό"

3. Το ότι θέλουν "μασημένη τροφή"

4. Την έλλειψη μετριοπάθειας

5. Την βιασύνη

6. Την έλλειψη περίσκεψης

7. Την έλλειψη μετριοφροσύνης

8. Την έλλειψη κοινής λογικής

9. Το ότι νομίζουν πως μπήκαν σε δημόσια υπηρεσία ή κατάστημα και "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"

10. Το ότι θίγονται με το παραμικρό

Τα παλιά μέλη, μπορεί πολύ χοντρικά, να καταταγούν σε 3 κατηγορίες.
Τα μηνύματα συνήθως ξεκινούν "γεια σας γέννησε η σκύλα του γείτονα και πήρα ένα κουτάβι που κάνει εμετούς". Εάν η απάντηση του ντογκφορουμίτη είναι επιθετική, τότε ο νέος περνά σε όλα τα παραπάνω, ρίχνει φάσκελο και φεύγει. Εάν η απάντηση είναι διπλωματική (κάτι που απαιτεί ψυχραιμία) έχει πιθανότητες να οδηγήσει σε αποτέλεσμα, ο άνθρωπος να μείνει και ίσως κάτι να αποκομίσει. Εξαιρετικές απαντήσεις κατά τη γνώμη μου σε τέτοιες περιπτώσεις δίνει τον τελευταίο καιρό ο @canis.

1) Στους μειλίχιους γνώστες του θέματος, που έχουν γνώση και εμπειρία και δέχονται να την μοιραστούν κατανοώντας ότι το άτομο στο οποίο απευθύνονται μπορεί και να κάνει "χαζές ερωτήσεις" αλλά δεν πειράζει. Είναι αυτοί που "κερδίζουν" νέους χρήστες για το forum και αυτοί που του "κάνουν καλό"

2) Στους εριστικούς γνώστες του θέματος, που έχουν γνώση και εμπειρία αλλά επειδή την έχουν αυτοί και όχι εσύ, ο νέος, δεν θα έπρεπε καν να τους κοιτάς στα ματιά. Σε αυτούς κατατάσσονται και οι λεγόμενοι "cork sniffers", που σύμφωνα με αυτούς αν δεν πάρεις το πιο ακριβό HDMI καλώδιο για την TV σου, δεν βάλεις την πιο ακριβή βαλβολίνη στο κιβώτιο του αυτοκινήτου σου ή δεν κάνεις 3 χρόνια νηστεία και προσευχή και προετοιμασία για το νέο σου σκυλί, δεν αξίζεις καν να αναπνέεις παρουσία τους. Συνήθως όταν ένας νέος ρωτάει κάτι και αυτός δεν ξέρει να απαντήσει, ενώ θα έπρεπε να σιωπά, πετάει κλασσικές ατάκες του στυλ "Να πάρεις άδεια απ' την δουλειά σου να πας στο συνεργείο να σου κάνουν την μηχανή βίδες για να βρεις το πρόβλημα και μη μας πρήζεις" ή "Αν έβηξε ο σκύλος σου να πας στον κτηνίατρο και μη ρωτάς εμάς αν μας έχει τύχει, εμείς εδώ είμαστε απλά για να κάνουμε high-five μεταξύ μας και να λέμε πόσο γ@μ@τοι είμαστε όχι για να σου λύνουμε απορίες".
Συμφωνώ για τους cork sniffers. Στο ότι πρέπει να ταξιδέψω στη υφήλιο ή να πάρω ντοκτορά στην κυνολογία και τη γενετική για να αποκτήσω έναν καθαρόαιμο σκύλο το θεωρώ υπερβολή. Στα κτηνιατρικά θέματα επίσης θεωρώ ότι μια απάντηση "μην ρωτάς - τρέξε στον κτηνίατρο" είναι άκυρη, και το χω ξαναγράψει ότι αν δεν θέλουμε να δημοσιεύονται απαντήσεις εκεί ας κλείσει η κατηγορία "υγεία" τελείως. Εξυπακούεται βέβαια πως δεν συνταγογραφούμε στα posts μας.

Η ποιότητα ενός forum εξαρτάται από το ισοζύγιο των παραπάνω. Αν οι χρήσιμοι παλιοί είναι περισσότεροι από τους σνομπίστες και τους ταραχοποιούς το forum πληροί τους στόχους του και πάει μπροστά. Αν όχι, γίνεται ένα "κλειστό club" παλαιών γνώριμων που σιγά-σιγά φθίνει, οι νέοι μπαίνουν, βλέπουν, απογοητεύονται και φεύγουν και στο τέλος μένουν όλο και λιγότεροι και το πράγμα βουρκώνει.
Συμφωνώ.

Για αυτό το ισοζύγιο και για το αν θα γέρνει προς την σωστή κατεύθυνση, υπεύθυνοι είναι οι admins και οι Moderators.
Ναι, η ομάδα αυτή μπορεί να περιορίσει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά είναι λεπτές οι γραμμές του τι θα κόψεις και τι θα αφήσεις και μεγάλο ρίσκο.

1) Είτε υπάρχει τεμπελιά και το μόνο που μας νοιάζει είναι να παίρνουμε τα λεφτουδάκια από τις διαφημίσεις
Φαντάζομαι όπως γράφεις ότι αναφέρεις κάτι σαν γενικό κανόνα στα περισσότερα φόρα.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για το παρόν φόρουμ, καταρχάς τα νούμερα δεν βγαίνουν με την καμία - από οικονομικής πλευράς. Αν το είχα εγώ θα το χα κλείσει και το λέω ως επαγγελματίας στο χώρο αυτό. To team σε καμία περίπτωση δεν είναι τεμπέληδες - προσπαθούν και με την δημιουργία νέου υλικού και μέσω των social και με διπλωματικές παρεμβάσεις σε κρίσιμα θέματα. Επίσης δεν νομίζω ότι δουλεύουν 24/7/365 - δεν υπάρχει προϋπολογισμός για κάτι τέτοιο. Ο ιδιοκτήτης από όσο γνωρίζω είναι ένας χομπίστας σκυλοιδιοκτήτης και δεν εμπλέκεται επαγγελματικά με το κυνοφιλικό χώρο, δεν έχει δηλαδή να εισπράξει κάτι από εδώ μέσα ή κερδίσει από τη μία ή την άλλη πλευρά. Άρα γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια που μπορεί να γίνει από μία χομπίστικη πρωτοβουλία.

Με εξαίρεση το οικονομικό κομμάτι και την τεμπελιά των admins, τα οποία κατανόησα ότι αναφέρονται σαν γενική εικόνα σε όλα τα φόρα, στα περισσότερα σημεία συμφωνώ. Εάν αυτά τα 2 θεωρείς ότι ισχύουν συγκεκριμένα και για το φόρουμ θα πρέπει να αναθεωρήσεις.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ωραία... Πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο και ουσιαστικό. Να περάσουμε σε προτάσεις.

Προτάσεις συγκεκριμένες και δομημένες. Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα" αλλά προτάσεις που θα εμπεριέχουν και το "εγώ".

Παράδειγμα: "Από αύριο εγώ μπορώ να απαντώ στις απορίες των νέων μελών για τα θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς" ή "Αναλαμβάνω εγώ να απαντώ στα νέα μέλη που παρουσιάζουν το κουταβάκι από το pet shop ή τον γείτονα. Με ευγενικό και ήπιο τόνο και παρουσιάζοντας υπέρ και κατά" ή "Εγώ μπορώ να γράφω 1 άρθρο αναλυτικό το μήνα για κάποιο θέμα που θεωρώ σημαντικό" ή "Θα ήθελα να μεταφράσω εγώ και να δημοσιεύσω το πρότυπο του CÃO DE GADO TRANSMONTANO που μου αρέσει" ή "Μπορώ εγώ να βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από event που συμμετέχω ή παρακολουθώ και είναι σχετικά με σκυλιά και να τα δημοσιεύω"...

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κι εσείς πολλά να συμπληρώσετε!

Για οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
@admin υποθέτω πως αναφέρεσαι (και) σε μένα ως προς τις προτάσεις και τη δέσμευση για υλοποίηση σε αυτές, θεωρώντας ότι η "γκρίνια" ξεκίνησε από δικό μου μήνυμα ή ότι τα likes μου στον @alnotas ήταν άστοχα;

Εάν ναι, θα απαντήσω πως όχι, εγώ αρνούμαι να δεσμευτώ. Ο λόγος είναι ότι το φόρουμ είναι για μένα χόμπυ. Από τη στιγμή που θα κληθώ να "δεσμευθώ" σε κάτι, παύει να είναι χόμπυ.
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Όσον αφορά αυτό:
Από κάτω διάφορα likes... Για ποιο σημείο άραγε...
Μιας και μου ανήκει το 1 από τα διάφορα λαϊκ, @admin οφείλω μια απάντηση.

Καταρχήν να πω πως όταν ξεκίνησα αυτό το θέμα είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου.
Πώς δεν θα απαντήσει κανένας. Και θα το κέρδιζα αν μετά από 2 μέρες δεν απαντούσε ο @alnotas. Την 1η απάντηση δεν την συμπεριλαμβάνω στο στοίχημα καθως θεωρώ πως ο σκοπός του ήταν να διακομοδησει - απαξιώσει το θέμα. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα.

Χαίρομαι που έχασα το στοίχημα Και χαίρομαι που το έχασα από ένα μήνυμα με ουσία. Ένα μήνυμα που ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια ουσιαστική συζήτηση. Μια συζήτηση που δεν ήταν ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς πορεία dogforum. Μια συζήτηση που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το φόρουμ.

Εκανα λάϊκ λοιπόν για την ουσία του μηνύματος και όχι γιατί συμφωνώ λέξη προς λέξη.
Κάνω λάικ και στο δικό σου προτελευταίο μήνυμα γιατί σε αυτό το μήνυμά σου διαβάζω αυτό που ήθελα ως αποτέλεσμα όταν ξεκίνησα αυτό το θέμα.

Εύχομαι να δούμε στο μέλλον το dogforum που όλοι αγαπήσαμε, ξανα.

Υ.Γ: Ήθελα πολλά να γράψω αλλά λέω να το αφήσω. Το μήνυμα του @AGRIAN με καλύπτει πλήρως.
 
  • Like
Reactions: tasos malinoua


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θεωρούμαι πως οι "γκρίνιες", τα λιγότερο ή περισσότερο εύστοχα points κάθε τοποθέτησης και οι όποιες κριτικές έγιναν... Τώρα προχωράμε στις προτάσεις.

Τις προτάσεις που πρέπει (φαντάζομαι) να κάνει όποιος θέλει να αλλάξει κάτι, όποιος νιώθει ότι αδικείται (ο ίδιος ή ο χώρος) ή απλά θέλει κάτι καλύτερο, όποιος γνωρίζει τι και πως πρέπει να γίνει, κλπ.

Χωρίς προτάσεις και χωρίς συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν και που ο καθένας θα κάνει, τι νόημα έχουν όλα αυτά;

Πάμε λοιπόν! ...και επαναλαμβάνω:

Προτάσεις συγκεκριμένες και δομημένες. Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα" αλλά προτάσεις που θα εμπεριέχουν και το "εγώ".

Παράδειγμα: "Από αύριο εγώ μπορώ να απαντώ στις απορίες των νέων μελών για τα θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς" ή "Αναλαμβάνω εγώ να απαντώ στα νέα μέλη που παρουσιάζουν το κουταβάκι από το pet shop ή τον γείτονα. Με ευγενικό και ήπιο τόνο και παρουσιάζοντας υπέρ και κατά" ή "Εγώ μπορώ να γράφω 1 άρθρο αναλυτικό το μήνα για κάποιο θέμα που θεωρώ σημαντικό" ή "Θα ήθελα να μεταφράσω εγώ και να δημοσιεύσω το πρότυπο του CÃO DE GADO TRANSMONTANO που μου αρέσει" ή "Μπορώ εγώ να βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από event που συμμετέχω ή παρακολουθώ και είναι σχετικά με σκυλιά και να τα δημοσιεύω"...

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κι εσείς πολλά να συμπληρώσετε!

Για οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Εγώ δεσμεύομαι πως θα επανέλθει η καλή μου διάθεση και πως αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με τις πενιχρές μου γνώσεις, θα το κάνω.

Κάνε εσύ την αρχή και βλέπουμε :)
 
  • Like
Reactions: marblk


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Θεωρούμαι πως οι "γκρίνιες", τα λιγότερο ή περισσότερο εύστοχα points κάθε τοποθέτησης και οι όποιες κριτικές έγιναν... Τώρα προχωράμε στις προτάσεις.
Ξαναλέω πως αν με τις γκρίνιες και τα άστοχα point αναφέρεσαι στο 1ο post του νήματος, νομίζω πως μάλλον έχει γίνει ένα μπέρδεμα εδώ.

To post Dog forum Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον που παρέθεσε ο manolo είναι απάντηση στο στο προηγούμενο θέμα Θάνατος και επιλογή Νέου Μέλους όταν το πράγμα πήρε τροπή ότι δεν υπάρχει ποιότητα.

Άρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να ζητήσεις είναι πορτάσεις συγκεκριμένες επί της ποιότητας από αυτούς που την αμφισβήτησαν.

Η δική μου απάντηση ήταν ότι σε γενικές γραμμές ότι αυτά περί ποιότητας είναι να χαμε να λέγαμε και ότι το φόρουμ βεβαίως και έχει λόγο ύπαρξης και ότι απλά χρήζει βελτίωσης σε 2-3 σημεία.
 
  • Like
Reactions: canis


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ την αρχή την έκανα το Μάιο του 2006... Αυτό ήταν η αρχή.

Όλα τα ενδιάμεσα μέχρι την 15η Ιουνίου 2020 μπορεί να έχουν διάφορες περιγραφές, αλλά όχι "αρχή".

Εγώ, ας πούμε, δεσμεύομαι πως σε 45 μέρες θα πληρώσω ξανά τον server, τις ανανεώσεις των αδειών για την gallery, το theme και το support που λήγουν και το domain. Στο ενδιάμεσο θα απαντάω όπου μπορώ και πιθανόν θα γράψω και κάνα άρθρο για το blog... A, λήγει και εκεί το licence... Τέλος πάντων...

Και δεσμεύομαι κι εγώ βρε να έχω καλή διάθεση... :)

Πάμε! Προτάσεις...
 
  • Like
Reactions: mareco


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Εάν ναι, θα απαντήσω πως όχι, εγώ αρνούμαι να δεσμευτώ. Ο λόγος είναι ότι το φόρουμ είναι για μένα χόμπυ. Από τη στιγμή που θα κληθώ να "δεσμευθώ" σε κάτι, παύει να είναι χόμπυ.
Τι να δεσμευτείς καλέ;

Εσύ και η άσπονδη "φίλη" σου @mareco (και όχι μόνο) χύνετε ιδρώτα και αίμα για το χόμπυ σας σε αυτόν τον χώρο

Χάρη σας χρωστάμε όλοι μας :giggle:

Λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει και οφείλω να πω ότι είστε και οι δύο κολώνες αυτού του φόρουμ.

Έχουμε και μερικούς που φωνάζουν για ban, είτε για την μία είτε και για τις δυό σας, χωρίς να κατανοούν ότι εδώ μέσα η ευζωία του σκύλου (και της σκύλας Γιάννη μου) είναι πάνω από όλα :giggle:
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Τι να δεσμευτείς καλέ;

Εσύ και η άσπονδη "φίλη" σου @mareco (και όχι μόνο) χύνετε ιδρώτα και αίμα για το χόμπυ σας σε αυτόν τον χώρο

Χάρη σας χρωστάμε όλοι μας :giggle:

Λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει και οφείλω να πω ότι είστε και οι δύο κολώνες αυτού του φόρουμ.

Έχουμε και μερικούς που φωνάζουν για ban, είτε για την μία είτε και για τις δυό σας, χωρίς να κατανοούν ότι εδώ μέσα η ευζωία του σκύλου (και της σκύλας Γιάννη μου) είναι πάνω από όλα :giggle:
@takisft δεν κατανόησα τα παραπάνω. Θα μπορούσες να τα εξηγήσεις λίγο;
 




takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Θα το κάνω Βάσω, αν και νομίζω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο

Εσύ και η @mareco είστε εδώ σε αυτό το φόρουμ συνέχεια και πρόθυμες να μιλήσετε/εξηγήσετε σε κάθε νέο μέλος τι πρέπει να κάνει και να προτείνετε λύσεις

Η κάθε μία με τον τρόπο της και με την λογική της αλλά είστε πάντα παρούσες

Εγώ και τα σκυλιά μου έχουμε ωφεληθεί τα μέγιστα από τις δικές σας συμβουλές και προτάσεις

πχ, δεν νομίζω να τάιζα ωμά αν εσύ δεν με συμβούλευες

Αυτό όσον αφορά στην ευγνωμοσύνη μου

Για τα ban που είπα, απλά κοίτα τα ποστ κάποιων μελών που έγραψαν στο θέμα
 
Last edited:


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
@manolo

Ποιους προτείνεις και που θα ήθελες να τους δεις να βοηθούν;

Σε ποια σημεία θεωρείς ότι θα χρειαζόταν ο καθένας τους;
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Έχω κάποια άτομα στο μυαλό μου, αξιόλογα (ενεργά η λιγότερο ενεργα αλλά κατάλληλα για αυτό το ρόλο) αλλά δεν θέλω να προτείνω δημόσια.
Αν παρ' όλα αυτά το σκέφτεσαι σοβαρά, μέσω πμ.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Έχουμε και μερικούς που φωνάζουν για ban, είτε για την μία είτε και για τις δυό σας, χωρίς να κατανοούν ότι εδώ μέσα η ευζωία του σκύλου (και της σκύλας Γιάννη μου) είναι πάνω από όλα :giggle:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καταρχάς.

Όσον αφορά τις επιθυμίες άλλων για δικό μου ban, ...θα απαντήσω ότι κι εγώ έχω επιθυμίες. Θα ήθελα ας πούμε μια 911 αλλά τι να κάνουμε τώρα, είμαι με το citigo - life is a bitch.
 
  • Like
Reactions: FrenchieFan


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
@manolo

Σοβαρά θα το σκεφτώ αν έχω μια σοβαρή, ολοκληρωμένη πρόταση...

Που νομίζεις ότι έχει "χαθεί η μπάλα";
Που θες να δεις τους mods να δραστηριοποιούνται και με ποιο τρόπο;
Ποιοι τομείς χρειάζονται βελτίωση και πως θα βοηθήσουν οι (συγκεκριμένοι) mods;

Θέλω η συζήτηση να είναι δημόσια, τουλάχιστον για την ολοκληρωμένη πρόταση και επιθυμώ να σχολιαστεί και από τα υπόλοιπα μέλη για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα και να πάρουμε (ίσως) και άλλες ιδέες...
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Έχω κάποια άτομα στο μυαλό μου, αξιόλογα (ενεργά η λιγότερο ενεργα αλλά κατάλληλα για αυτό το ρόλο) αλλά δεν θέλω να προτείνω δημόσια.
Αν παρ' όλα αυτά το σκέφτεσαι σοβαρά, μέσω πμ.
Ανοίγεις το θέμα, λες "για να σας δω λοιπόν" και όταν ο admin της σελίδας ζητάει πρόταση, η απάντηση είναι "μέσω πμ";
 
  • Like
Reactions: mareco


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Οκ φίλε Τάκη.
Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα, πέταξα και το καρφί "μπας και σας μπριζωσω να τοποθετηθείτε (και όχι σαν κομήτης που τα κάνω πουτανα ολα και μετά εξαφανιζομαι) και κάνω προτάσεις. Ότι προτείνω λοιπόν, θα το προτείνω εδώ σε αυτό το θέμα φανερά. Επειδή θέλει λίγο παραπάνω σκέψη θα το κάνω αύριο αλλά θα το κάνω.
Αντμιν απάντησα και σε σένα.
 
  • Like
Reactions: takisft


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.913
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight