Άρης και Ρούνη

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Άσε μας ρε Αγάθη που δεν ξέρεις αν θα πέρναγε καλύτερα!!!!
Πασάς στα Γιάννενα θα ήτανε :p
Τώρα είναι απλά πασάς στις Σπέτσες!!!!
Ντροπή σου!

Να χαίρεσαι το αρκουδο-αγόρι σου!!!!!!!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! :) :) :)

(ρε κορίτσια..., αυτό το έγραψα από την άποψη και μόνο, ότι, ως τσοπάνης..., ε..., να..., ίσως να ήταν καλύτερα να "φύλαγε" γίδια...ή...πρόβατα....;))

(και Όλγα..., βλέπω..., η υπογραφή σου, όσο πάει και ...μεγαλώνει...:rolleyes:)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Να χαίρεσαι για πάρα πολλά ακόμα χρόνια τον αρκούδο σου!!!
Δώσε του και κανένα φιλάκι από μένα:).

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλά σας φυλάει και εσάς :):p
Να τον χαίρεστε τον αρκούδο !! και φυσικά να σας χαίρεται !!
Να ζήσετε πολλά πολλά χαρούμενα χρόνια :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΕ!!!
[video=youtube;vJTNuXxN7O4]http://www.youtube.com/watch?v=vJTNuXxN7O4&feature=youtu.be[/video]

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας...

Σταματία, είναι πολύ όμορφο αυτό που έφτιαξες. Μέσα απ'την καρδιά μου, σε ευχαριστώ πολύ!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο!!! Χρωστάω και ένα για το κορίτσι!!!:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χρόνια πολλά Αρη! agathe να τον χαίρεσαι και να μην σε πιάνουν τα περι κοπαδιού, βουνού κ.τ.λ. Για σκέψου ότι μπορεί κάπου αλλού να ζούσε σαν μαντρόσκυλο ή απλά...παρατημένος! Ο Άρης (αλλά και η Ρούνη) είναι ευτυχισμένα σκυλιά κι αυτό φαίνεται! Βέβαια θα μου πείς έχει ένα ελλάτωμα ο αρκούδος για το νησί... 'Εν κολυμπάει... Αλλά του το συγχωρούμε!

(stamatia το βιντεάκι τα σπάει! Κάνεις σεμινάρια?)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
(stamatia το βιντεάκι τα σπάει! Κάνεις σεμινάρια?)
Δεχόμεθα παραγγελιές.....(ευγενική προσφορά του μαγαζιού μας..:D..ήθελα κάτι καλύτερο για τον Άρη..αλλά δεν προλάβαιναααααααα)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Να τον χαιρεσαι! :) Πολυ ομορφο βιντεο με ομορφες φωτογραφιες! Μου αρεσε πολυ αυτη που ετρωγαν μαζι και τα 3 στη σειρα (3 εχεις ή 2?) οπως και η τελευταια με το φιλι! :cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σαν σήμερα, πριν τρία χρόνια, γεννήθηκε ο Άρης, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων.
Δεν ξέρω αν θα πέρναγε καλύτερα εκεί.
Ξέρω ότι κάνω ό,τι περνάει απ'το χέρι μου να έχει καλή ζωή μαζί μου...
Αγάθη,

Αν κρίνω σωστά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη ζωή κάπου αλλού, μακριά σου...

Να τον χαίρεσαι και να ζήσετε μαζί πολλά, ευτυχισμένα, χρόνια!!!:)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σας ευχαριστώ πάααααααρα πολύ..., όλους μαζί κι έναν έναν ξεχωριστά!! :)

(με συγκινείτε..., αλήθεια...)

Σταματία, σύντομα θα στείλω και φωτό του κοριτσιού...

Nizinny, δύο έχω. Τα δυο ασπρόσκυλα, τη Ρούνη και τον Άρη. Το έτερο τσοπανόσκυλο είναι η Άρτεμις, η φίλη και...."αρραβωνιαστικιά" μας...;) (λέμε τώρα). Η συγκεκριμένη φωτό ήταν από το πάρτι που κάναμε για τα γενέθλια της Ρούνης και της Αρτεμις. (17/5 η πρώτη, 19/5 η δεύτερη). Δυστυχώς, για τον Άρη δεν έκανα αντίστοιχο, μιας και η Άρτεμις είναι σε οίστρο, και δεν θέλαμε να γίνει κανονικό πάρτι...:cool:. Σε δυο-τρεις εβδομάδες, καλά να είμαστε...:D

sea-mol, δε δίνεις καμιά συμβουλή, μπας και τον καταφέρω να μπει ή πλέον το έχουμε χάσει το παιχνίδι???
----------
Κάποια στιγμή θα γράψω και για το πως εξελίχθηκε ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του, κυρίως απ'το 2ο χρόνο και μετά, που θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό πλέον έχουν σταθεροποιηθεί. Κι εννοώ πώς μπορώ πιο εύκολα πια να μαντέψω και να προβλέψω τις αντιδράσεις του, ανάλογα με τα ερεθίσματα.
(θα προσπαθήσω, αν και ομολογώ ακατόρθωτο, να πάρω παράδειγμα από τα ποστ του johnk...και τον αναλυτικό του τρόπο...:))
------
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
Να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε τα φιλαράκια μας...:)
-------

edit: κύριε Γιάννη, είδα την απάντηση σας αφού είχα γράψει το δικό μου ποστ. Εξήγησα γιατί έγραψα την συγκεκριμένη πρόταση. Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν τέτοιου είδους σκυλιά περνάνε καλύτερα μαζί μας, που σίγουρα τα αγαπάμε, τα φροντίζουμε, προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, παρά να έκαναν αυτό για το οποίο είναι "φτιαγμένα". Με καταλαβαίνετε πώς το εννοώ.
Σίγουρα έχουμε ξανακάνει παρόμοιες συζητήσεις εδώ κι έχουμε καταλήξει σε διάφορα συμπεράσματα.

(από την άλλη θεωρείστε τη συγκεκριμένη φράση ως..., χμμ...., πως να το πω..., "κρίση ανασφάλειας" ίσως? Μπορεί..., δεν ξέρω...Το γεγονός παραμένει ότι τον αγαπάω πάρα πολύ, σε σημείο ίσως που δεν πρέπει, γιατί πολλές είναι οι φορές που βάζω και τα δυο μου σκυλιά πάνω από μένα και τις ανάγκες μου...)

Last edited: