Μετα την σημερινη επισκεψη οπου συζητησαμε το θεμα της δευτερογενους επιληψιας μου ειπε οτι το θεωρει μαλλον απιθανο. Θεωρει το περιστατικο αποτελεσμα του πανικου του σκυλου λογω της δυσφοριας που αισθανοταν και της επερχομενης κρισης. Εστιαζουμε στην λοιμωξη του αναπνευστικου. Μου ειπε και ο ιδιος οτι θα μπορουσαμε να κανουμε μια εξεταση αιματος που ομως θα επρεπε να επαναλαβουμε για να εχουμε ξεκαθαρα αποτελεσματα και μετα την διακοπη της αγωγης. Οποτε αποφασισουμε να κανουμε τις εξετασεις μονο μετα. Τοτε επισης θα κανουμε και ακτινογραφιες θωρακος πιθανοτατα με μεθη για να εχουμε πιο ξεκαθαρη και σαφη εικονα.Εγώ πάντως matilda θα ξανα-ανέφερα την επιληψία, ειδικά αν οι υπόλοιπες εξετάσεις τα δείξουν όλα φυσιολογικά.
Φανηκε να τον απασχολει περισσοτερο η περαιτερω διερευνηση του θυρεοειδους, που και αυτη ομως πρεπει να περιμενει για να την κανουμε μετα την ληξη της φαρμακευτικης αγωγης.
Επισης φανηκε να τον απασχολει ιδιαιτερα και μου ζητησε να παρακολουθησω ενα μικρο βηξιμο (κατι σαν αυτο που κανουμε εμεις οταν καθαριζουμε τον λαιμο μας) οταν ο σκυλος σηκωθηκε απο ξαπλωτη σε ορθια θεση.
Εντωμεταξυ το βρωμοζωο εχει καταλαβει την ανησυχια μας και μας εκμεταλευεται οικτρα στο φαγητο. Αν δεν εχει το κατιτις του μεσα αρνειται να φαει σκετη την ξηρα τροφη. Αυτη που ρουφαγε τα παντα στο περασμα της και καναμε αμαν, τωρα μου γυρναει επειδικτικα την μουρη οταν το πιατο της εχει σκετη ξηρα. Μου φαινεται ανεκδοτο να εχω ενα μιζερο νιουφι, ειναι το αντιστοιχο του να λες οτι εχεις ενα μιζερο λαμπ