Άσχημο ξύπνημα

Status
Κλειδωμένο θέμα

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εγώ πάντως matilda θα ξανα-ανέφερα την επιληψία, ειδικά αν οι υπόλοιπες εξετάσεις τα δείξουν όλα φυσιολογικά.
Μετα την σημερινη επισκεψη οπου συζητησαμε το θεμα της δευτερογενους επιληψιας μου ειπε οτι το θεωρει μαλλον απιθανο. Θεωρει το περιστατικο αποτελεσμα του πανικου του σκυλου λογω της δυσφοριας που αισθανοταν και της επερχομενης κρισης. Εστιαζουμε στην λοιμωξη του αναπνευστικου. Μου ειπε και ο ιδιος οτι θα μπορουσαμε να κανουμε μια εξεταση αιματος που ομως θα επρεπε να επαναλαβουμε για να εχουμε ξεκαθαρα αποτελεσματα και μετα την διακοπη της αγωγης. Οποτε αποφασισουμε να κανουμε τις εξετασεις μονο μετα. Τοτε επισης θα κανουμε και ακτινογραφιες θωρακος πιθανοτατα με μεθη για να εχουμε πιο ξεκαθαρη και σαφη εικονα.

Φανηκε να τον απασχολει περισσοτερο η περαιτερω διερευνηση του θυρεοειδους, που και αυτη ομως πρεπει να περιμενει για να την κανουμε μετα την ληξη της φαρμακευτικης αγωγης.

Επισης φανηκε να τον απασχολει ιδιαιτερα και μου ζητησε να παρακολουθησω ενα μικρο βηξιμο (κατι σαν αυτο που κανουμε εμεις οταν καθαριζουμε τον λαιμο μας) οταν ο σκυλος σηκωθηκε απο ξαπλωτη σε ορθια θεση.

Εντωμεταξυ το βρωμοζωο εχει καταλαβει την ανησυχια μας και μας εκμεταλευεται οικτρα στο φαγητο. Αν δεν εχει το κατιτις του μεσα αρνειται να φαει σκετη την ξηρα τροφη. Αυτη που ρουφαγε τα παντα στο περασμα της και καναμε αμαν, τωρα μου γυρναει επειδικτικα την μουρη οταν το πιατο της εχει σκετη ξηρα. Μου φαινεται ανεκδοτο να εχω ενα μιζερο νιουφι, ειναι το αντιστοιχο του να λες οτι εχεις ενα μιζερο λαμπ

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
:) Αχ, αυτά τα κόλπα τους, ε; Να' ναι καλά και ας σου τα κάνει -- ξέρω, δεν πρέπει να λέω τέτοια, αλλά κι εγώ έτσι θα αισθανόμουν!

Φαίνεται ότι το κοιτάτε εξονυχιστικά οπότε σαφώς και αυτά που λέει ο κτηνίατρος ακολουθείς: ήταν απλά μια σκέψη λόγω των συμπτωμάτων που είχες περιγράψει, αλλά προφανώς ο γιατρός σας ξέρει καλύτερα. Εύχομαι από καρδιάς να πάτε πάρα πολύ καλά και να το ξεπεράσει / να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής με την αγωγή που θα δοθεί.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
:) Αχ, αυτά τα κόλπα τους, ε; Να' ναι καλά και ας σου τα κάνει -- ξέρω, δεν πρέπει να λέω τέτοια, αλλά κι εγώ έτσι θα αισθανόμουν!

Φαίνεται ότι το κοιτάτε εξονυχιστικά οπότε σαφώς και αυτά που λέει ο κτηνίατρος ακολουθείς: ήταν απλά μια σκέψη λόγω των συμπτωμάτων που είχες περιγράψει, αλλά προφανώς ο γιατρός σας ξέρει καλύτερα. Εύχομαι από καρδιάς να πάτε πάρα πολύ καλά και να το ξεπεράσει / να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής με την αγωγή που θα δοθεί.
Μωρε ας συνελθει αυτη τελειως, ας κοψουμε και τα φαρμακα να μην καιγομαι μην τυχον και μεινει νηστικη και θα επιβληθει παλι στρατιωτικος νομος οσον αφορα το φαι της.

Σε ευχαριστω για τις ευχες. Ηδη η γενικη εικονα της ειναι πολυ καλη. Αν βελτιωθει και το θεμα της αντοχης, θα ξαναγυρισουμε στον παλιο καλο εαυτο μας.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εντωμεταξυ το βρωμοζωο εχει καταλαβει την ανησυχια μας και μας εκμεταλευεται οικτρα στο φαγητο. Αν δεν εχει το κατιτις του μεσα αρνειται να φαει σκετη την ξηρα τροφη. Αυτη που ρουφαγε τα παντα στο περασμα της και καναμε αμαν, τωρα μου γυρναει επειδικτικα την μουρη οταν το πιατο της εχει σκετη ξηρα. Μου φαινεται ανεκδοτο να εχω ενα μιζερο νιουφι, ειναι το αντιστοιχο του να λες οτι εχεις ενα μιζερο λαμπ
Πρώτον... περαστικά! Εύχομαι να πάνε όλα :)

Μήπως δεν εκμεταλεύεται την ανησυχία σας και απλά δεν θελει να φάει?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Πρώτον... περαστικά! Εύχομαι να πάνε όλα :)

Μήπως δεν εκμεταλεύεται την ανησυχία σας και απλά δεν θελει να φάει?
Αλικη σε ευχαριστουμε.

Να μην θελει να φαει χλωμο γιατι μολις ανακατευτει η ξηρα με κοτοζουμο εξαφανιζεται. Επισης για λιχουδια ή μεζεδακι δεν θα πει οχι.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
χα! ε τότε όσο παίρνει χάπια μη της το στερήσεις!

Μετά όμως..... *demonio* ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του!

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Χαίρομαι πολυ που το σκυλακι παει καλύτερα!!!!:)και εμένα ο δικός μου με εκμεταλλεύεται τον τελευταίο καιρό που περνάμε δύσκολα αλλα χαλάλι τους...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χαίρομαι πολυ που το σκυλακι παει καλύτερα!!!!:)και εμένα ο δικός μου με εκμεταλλεύεται τον τελευταίο καιρό που περνάμε δύσκολα αλλα χαλάλι τους...
Να εισαι καλα, και κυριως να περασουν γρηγορα τα δυσκολα που περνατε με το φιλαρακι σου:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ΠΕΙΝΑΕΙ η κατασταση της ειναι καλη. Δεν εχει βηξει ξανα, η διαθεση ειναι σουπερ κινειται με μεγαλυτερη ευκολια και η αντοχη εχει αυξηθει κατα 1 πενταλεπτο. (Δηλαδη την 10λεπτη βολτα την εχουμε με ευκολια και χωρις ιδιαιτερο λαχανιασμα) Βεβαια μενουν ακομα οι αιματολογικες εξετασεις και η ακτινογραφια θωρακος που θα πρεπει να γινουν σε εναν μηνα περιπου για να εχει καθαρισει τελειως ο οργανισμος απο τα φαρμακα.

Κατα τα αλλα πρεπει να δεχτω οτι εχω εναν σκυλο που ειναι στην τριτη (ισως και στην τεταρτη ηλικια μιας και δεν ξερουμε ακριβως ποσων χρονων ειναι) και οι αντοχες του ειναι αυτες και τελος. Δυσκολο για μενα μιας και εχω τον σκυλο μολις 2 χρονια με τον πρωτο να ειναι αγωνας για να ανεβασουμε το σκυλι σωματικα στο καλυτερο δυνατο οριο, 1 χρονο που το σκυλι ειχε πραγματικη βελτιωση και ζουσε κανονικα και τωρα παμε παλι κατηφορα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Κατα τα αλλα πρεπει να δεχτω οτι εχω εναν σκυλο που ειναι στην τριτη (ισως και στην τεταρτη ηλικια μιας και δεν ξερουμε ακριβως ποσων χρονων ειναι) και οι αντοχες του ειναι αυτες και τελος. Δυσκολο για μενα μιας και εχω τον σκυλο μολις 2 χρονια με τον πρωτο να ειναι αγωνας για να ανεβασουμε το σκυλι σωματικα στο καλυτερο δυνατο οριο, 1 χρονο που το σκυλι ειχε πραγματικη βελτιωση και ζουσε κανονικα και τωρα παμε παλι κατηφορα.
Μην το βλέπεις ακόμη έτσι. Δώστης χρόνο, να πάρει πάλι τα πάνω της. Θέλω να πω...μπορεί όντως να έχει έρθει εκείνο το πλήρωμα του χρόνου της. Αλλά, επειδή μπήκα κι εγώ, προ ολίγου καιρού, σ'αυτό το τριπάκι, το θυμάσαι; σε διαβεβαιώ ότι αρχίζεις να βασανίζεσαι για κάτι, για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Σωτηράκης σήμερα, αν τον δεις έξω, είναι πάλι σαν κουτάβι. Και συμπεριφορικά μη σου πω :mad: Θα έχει δηλαδή, τα πάνω της και τα κάτω της. Απλώς, μην μπλοκάρεις το μυαλό σου μ'αυτό. Δεν θα μπορούσε το κορίτσι σου, να έχει καλύτερη φροντίδα και να βρίσκεται σε καλύτερο σπίτι. Μεγάλη ευλογία αυτό matilda, για έναν σκύλο. Και αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι μόνο. Η Berry σίγουρα, μόνο αυτό σκέφτεται. Πόσο καλά είναι, με σένα δίπλα της :)

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Ωραία λοιπόν!!!!Το γεγονός ότι έχει όρεξη για φαγάκι και (όπως προανέφερε και ο Mareco) εσένα να την φροντίζεις με όλη σου την δύναμη είναι πολύ θετικό!!!!Ολα θα πάνε μια χαρά και εμείς είμαστε εδώ για ό,τι μας χρειαστείς!:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μην το βλέπεις ακόμη έτσι. Δώστης χρόνο, να πάρει πάλι τα πάνω της. Θέλω να πω...μπορεί όντως να έχει έρθει εκείνο το πλήρωμα του χρόνου της. Αλλά, επειδή μπήκα κι εγώ, προ ολίγου καιρού, σ'αυτό το τριπάκι, το θυμάσαι; σε διαβεβαιώ ότι αρχίζεις να βασανίζεσαι για κάτι, για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Σωτηράκης σήμερα, αν τον δεις έξω, είναι πάλι σαν κουτάβι. Και συμπεριφορικά μη σου πω :mad: Θα έχει δηλαδή, τα πάνω της και τα κάτω της. Απλώς, μην μπλοκάρεις το μυαλό σου μ'αυτό. Δεν θα μπορούσε το κορίτσι σου, να έχει καλύτερη φροντίδα και να βρίσκεται σε καλύτερο σπίτι. Μεγάλη ευλογία αυτό matilda, για έναν σκύλο. Και αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι μόνο. Η Berry σίγουρα, μόνο αυτό σκέφτεται. Πόσο καλά είναι, με σένα δίπλα της :)
Μαρεκο δεν ειχα δει το θεμα του Σωτηρακη ειναι η αληθεια :oops:. Εχεις δικιο σε αυτα που λες....απλα ξερεις τα εχεις περασει, καμμια φορα αισθανεσαι ενοχες για τα πιο χαζα πραγματα. Οπως για παραδειγμα μηπως το παρακανες σε βολτες και εκδρομες και του εβγαλες του σκυλιου την πιστη (Ω! ναι πραγματικη κουβεντα με την φιλη ghost που με επανεφερε στην ταξη με τον δικο της μοναδικο τροπο). Σ' ευχαριστω για τα καλα λογια και εχεις δικιο στο κομματι οτι πολλα σκυλια δυστυχως δεν εχουν ουτε ενα σπιτι ουτε καποιον να φροντιζει για αυτα, που ειναι και το χειροτερο.

Ωραία λοιπόν!!!!Το γεγονός ότι έχει όρεξη για φαγάκι και (όπως προανέφερε και ο Mareco) εσένα να την φροντίζεις με όλη σου την δύναμη είναι πολύ θετικό!!!!Ολα θα πάνε μια χαρά και εμείς είμαστε εδώ για ό,τι μας χρειαστείς!:)
Να εισαι καλα βρε Neo ελπιζω τα επομενα ποστ μου να ειναι γεματα με τα ακουραστα κατορθωματα της αρχοντογουρουνας και να χρειαστω μονο ψυχολογικη υποστηριξη για να μην την σφαξω στο γονατο!

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
Μαρεκο δεν ειχα δει το θεμα του Σωτηρακη ειναι η αληθεια :oops:. Εχεις δικιο σε αυτα που λες....απλα ξερεις τα εχεις περασει, καμμια φορα αισθανεσαι ενοχες για τα πιο χαζα πραγματα. Οπως για παραδειγμα μηπως το παρακανες σε βολτες και εκδρομες και του εβγαλες του σκυλιου την πιστη (Ω! ναι πραγματικη κουβεντα με την φιλη ghost που με επανεφερε στην ταξη με τον δικο της μοναδικο τροπο). Σ' ευχαριστω για τα καλα λογια και εχεις δικιο στο κομματι οτι πολλα σκυλια δυστυχως δεν εχουν ουτε ενα σπιτι ουτε καποιον να φροντιζει για αυτα, που ειναι και το χειροτερο.

Να εισαι καλα βρε Neo ελπιζω τα επομενα ποστ μου να ειναι γεματα με τα ακουραστα κατορθωματα της αρχοντογουρουνας και να χρειαστω μονο ψυχολογικη υποστηριξη για να μην την σφαξω στο γονατο!
Η ημερα που θα σφαξεις την γουρουνιτσα σου στο γονατο κοπελια , θα ειναι η ιδια μερα που θα ανοιξω εγω την εξωπορτα μπας και φυγει και ησυχασω , αχαχαχαχαχαχαααα....

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Η ημερα που θα σφαξεις την γουρουνιτσα σου στο γονατο κοπελια , θα ειναι η ιδια μερα που θα ανοιξω εγω την εξωπορτα μπας και φυγει και ησυχασω , αχαχαχαχαχαχαααα....
Ασε τα γελια κοπελια και ελα να συντονισουμε τα ρολογια μας:p

Update της γουρουνας: ο γιατρος μας βρηκε την κατασταση της ικανοποιητικη στο συνολο της, εκτος απο το γεγονος οτι μετα απο 3 εβδομαδες διαιτα εχει χασει μονο 800 γρ. Οποτε μας εδωσε το πρασινο φως για οσο το δυνατον περισσοτερες 10 λεπτες βολτες την ημερα για να κινησουμε το μεταβολισμο. Αν δεν φτασει κατω απο τα 50 κιλα δεν μας κανει ακτινογραφια θωρακος μιας και θα χρειαστει ηρεμηση.

Επειδη οι επιλογες που εχω ειναι να παω σε φαρμακευτικη τροφη για παχυσαρκα σκυλια που ομως ειναι τιγκα στο καλαμποκι, σκεφτομαι σοβαρα να ξεκινησω μπαρφ αν και ο κτηνιατρος μας δεν το συστηνει.

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
χαιρομαι που η γουρουνιτσα το γλυτωσε το σφαξιμο ;) , και που ειχες καλα νεα για την κατασταση της , υπομονη , τον γαιδαρο τον εφαγες σχεδον , αντε , λιγο ακομα εμεινε

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Berry δαγκωτο! γιατι αντιστέκεται σθεναρά στη δίαιτα!!!
Το κορμι σου το φιδισιο κρατα το και λιγο ισιο...
κανε μπαρφινγκ στο μπερονι για να δεις πως χαλαρωνει...
βαλε μπερι στο νερο για να χασει το κιλο...
ενα μπαρφινγκ την ημερα τον γιατρο τον κανει περα...
αστα τα μαυρομαλλα ανακατεμενα, αστα ν'ανεμιζουνε κατω απ'το σκαμπο (ασχετο)...
Ειναι η Berry Παναγιωταρα,
μια πεινασμενη μαυροκάνα, μια χοντρουλη τρελογιαγια...
οταν ξυπνησει το πρωι πολυ πρωι, πριν ξημερωσει δηλαδη καλα καλα,
παει να γαυγισει να πηδηξει να σβουριξει μα πονανε ολα τα κοκαλα ξανα...
μα οταν η μανα της θα φτασει στην κουζινα, που μυριζει κουνελακι απ'το πρωι,
τοτε θα κανει μια λιμνουλα απο σαλιο στο χαλι!
Δωσε ρε μανα κουνελακι για να φαω, θα με ρεψεις πια στη διαιτα αμαν...
μου το'χε πει και ο μποξερακος απο διπλα,
πως το σωμα το κλεψυδρα ειναι ταμαμ...
μα εσυ ακους εκει αυτον το γιατρουδακο...
που δεν ξερει ουτε την τυφλα δηλαδη...
δωσε ρε μανα το κουνελι να το φαω απ'το ταψι....\\:D/

• Haha
Reactions: mitsaki-agoro

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
αχαχαχαχαααα τελειο !!!!!! επισημη φορμα διαμαρτυριας της Μπερι κατα της πεινας , αχαχαχαααα;) κι εγω πεινασα βρε ghost , θελω κι εγω κουνελακι , αλλα μαγειρεμενο παρακαλω....

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ασε μας ρε ghost ποιο κουνελακι? Παλι καλα που δεν ζουμε σε αγροτικη περιοχη γιατι θα 'χα βρει τον διαολο μου με τους γειτονες, θα ειχα πληρωσει μια περιουσια σε αποζημιωσεις και θα ειχα ζησει και την απολυτη σπλατερια στο κατωφλι μου....:eye: Προς το παρον γλυκοκοιταει τον γατο....Βρε λες?????

Περα απο αυτα θεωρειστε το ποστ της ghost την επισημη παρουσιαση του Μπερονιου σε εμμετρο λογο!!
Α! φιλεναδα αφου βλεπω οτι το χεις γραψε ενα και για το Ματιλντονι μην μεινει παραπονεμενο.

Status
Κλειδωμένο θέμα