Εγώ πάντως τα παίρνω. Γιατί ως γνωστόν της πάσης, η Γλυφάδα είναι φτωχογειτονιά και παίρνω προμήθεια, από τον πισαυλίτη κουταβοπαραγωγό στην διπλανή βίλλα, για να τον βοηθήσω να ταίσει τα παιδιά του.
Επισήμαση και επανάληψη:
Πράγματα που δεν έχουν γραφτεί, να μην αναφέρεται ότι γράφτηκαν. Όπως τα κάτωθι:
- Ότι σπρώχνουμε σε bybs και petshops.
- Ότι ζητάμε τα χειρουργικά έξοδα.
Οχι!Είπες :
"Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα."
Απάντησα :
"Το μόνο που ζήτησα (από οικονομικής πλευράς) ήταν η επιστροφή των χρημάτων αγοράς"
Γράφει η Frenchie
FrenchieFan said: ↑
Τουλαχιστον να επιστρεψει τα χρηματα αγορας του σκυλου, για να τα χρησημοποιησει η Μαρια για τα χειρουργεια! Αυτη η σχεση! Τιποτα παραπερα!
Και απαντώ εγώ
"Οφείλει να το κάνει άμεσα, χθες κιόλας"
πλάκα μας κάνεις ε;
.Επισήμαση και επανάληψη:
Πράγματα που δεν έχουν γραφτεί, να μην αναφέρεται ότι γράφτηκαν. Όπως τα κάτωθι:
- Ότι σπρώχνουμε σε bybs και petshops.
- Ότι ζητάμε τα χειρουργικά έξοδα.
Είπες :
"Επισης ας απαντησεις και για τα ιατρικα εξοδα που ζητουσες και εσυ και ο Τακης για τα χειρουργεια του ακιτα."
Απάντησα :
"Το μόνο που ζήτησα (από οικονομικής πλευράς) ήταν η επιστροφή των χρημάτων αγοράς"
Γράφει η Frenchie
Τουλαχιστον να επιστρεψει τα χρηματα αγορας του σκυλου, για να τα χρησημοποιησει η Μαρια για τα χειρουργεια! Αυτη η σχεση! Τιποτα παραπερα!
Και απαντώ εγώ
πλάκα μας κάνεις ε;
Οχι!Είπες :
Απάντησα :
Γράφει η Frenchie
Και απαντώ εγώ
πλάκα μας κάνεις ε;
Black Friday στην ελληνική εκτροφή.Πιστεύεις ότι με ποστ σαν αυτά που κάνεις, εσύ φέρνεις ουρές κόσμο στον χώρο της Ελληνικής εκτροφής;
Ρε συ Κώστα ήμαρτον, δεν μπορώ άλλοΟχι!
Μπορεις να μου υποδειξεις ξενους εκτροφεις που επιστρεφουν χρηματα για τα χειρουργεια. Που τα εχουν αυτα γραμμενα σε συμβολαια; πως εχεις τετοια απαιτηση να γινει αυτο εδω και μαλιστα χθες?
Και επαναλαμβανω και παλι, με συμβολαια, οχι καλη τη πιστει....
@poufΤα ύπουλα παιχνίδια σε μια διένεξη παίζονται όταν το ένα ή και τα δύο μέρη έχουν να λαμβάνουν ευρώ.
Εγώ από αυτή την ιστορία δεν έχω να λαμβάνω.
(εσύ?)
Είπες :
Απάντησα :
Γράφει η Frenchie
Και απαντώ εγώ
πλάκα μας κάνεις ε;
σου απάντησα πιο πάνωΟχι!
Μπορεις να μου υποδειξεις ξενους εκτροφεις που επιστρεφουν χρηματα για τα χειρουργεια. Που τα εχουν αυτα γραμμενα σε συμβολαια
Πως εχεις τετοια απαιτηση να γινει αυτο εδω και μαλιστα χθες?
Και επαναλαμβανω και παλι, με συμβολαια, οχι καλη τη πιστει....
Εγω πηρα αποδειξη κανονικα. Εκτροφεας με ονοματεπωνυμο και κουταβι με BEKΕδω ανοιγετε ομως θεμα για συμβολαια και αποδειξεις οταν πουθενα δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα.
Ναι φυσικα, ειναι η οργανωμενη απο τις μυστικες υπηρεσιες επιθεση κατα των ελληνων ερασιτεχνων ηθικης εκτροφης.Ε για μενα ναι, αυτο ειναι περιεργο...![]()
Σε αλλο θεμα ειχα θιξει εγω,οπως και περσι γυρνοντας απο Τσεχια.Τακη στο μιλητο γινονται ολα, καμια αντιρρηση!
Εδω ανοιγετε ομως θεμα για συμβολαια και αποδειξεις οταν πουθενα δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα.
Ε για μενα ναι, αυτο ειναι περιεργο...
BTW, σε αλλο ποστ αναφερεται το "εγγυηση δυσπλασιας". Μπορει καποιος να μας διξει ενα τετοιο εγγραφο ή ειναι κατι που δεν υπαρχει;
Ναι αλλα δεν εδειξες εγγραφο. Που ειναι οι αποδειξεις;Σε αλλο θεμα ειχα θιξει εγω,οπως και περσι γυρνοντας απο Τσεχια.
http://www.gsdforlife.com/purchasing_info.php οριστε ελληνας το οποιο ειχα υπογραψει εγω.
Και οταν γυρισουν τα παιδια απο Σλοβενια πρωτα ο θεος θα σου ανεβασω και απο το
ze Stribrneho kamene
https://www.dogforum.gr/community/threads/Δυσπλασια.33325/page-7
Απαντώ :@AGRIAN,
Επειδη πολλα καλη τη πιστει ακουω σε ερωτω
Ο εκτροφεας δεν μου δινει το πεντιγκρι του σκυλου,δεν εχω αποδειξη ουτε συμφωνητικο που να λεει οτι σε περιπτωση που δεν μου το δωσει μπλα μπλα τι κανω?
Α. Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.
Β. Γραφω 1000 φορες ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ
Γ. Περιμενω να χτυπησει η αστυνομια την πορτα και να κατηγορηθω για κλοπη.
Στην πρωτη περιπτωση ανεβασα το σαιτ.Για ψυχολογικους λογους δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να το βρω.Λογικα θα το εχω.Ναι αλλα δεν εδειξες εγγραφο. Που ειναι οι αποδειξεις;![]()
Μιλουσαν πιο παλια ρισκαροντας μηνυσεις,και η καταληξη ηταν 1)το μελος που τους προκαλουσε να μην απαντουσε 2)Συνεχιζαν να τους προτεινουν 3)Εβγαινε κακος αυτος που τα ελεγε 4)Κανεις δεν τον υπερασπιζοταν 5)δεν υπηρχαν και Like τοτεΌποιος γνωρίζει κάποιος τέτοια κατάσταση ας το πει με ΟΝΟΜΑΤΑ και γεγονότα.
Έχουμε τρανταχτό παράδειγμα αυτό με την εκτροφέα με το ακίτα. Και ονόματα υπάρχουν και case και όλα κομπλέ.Αν αναφορές γίνονται επειδή υπάρχουν άλλοι λόγοι δεν το γνωρίζω. Αυτό που δεν δέχομαι είναι να καλύπτει ο οποιοσδήποτε λαμόγια.
Όποιος γνωρίζει κάποιος τέτοια κατάσταση ας το πει με ΟΝΟΜΑΤΑ και γεγονότα.