Τώρα έβαλες πολύ δύσκολα!Υπάρχουν τόποι που όλα αυτά τα έχουν λύσει και προχωράνε μπροστά
"πάρτε και το σχετικό"
Μετανάστευση, η μόνη λύση και η μόνη σωτηρία
Τώρα έβαλες πολύ δύσκολα!Υπάρχουν τόποι που όλα αυτά τα έχουν λύσει και προχωράνε μπροστά
"πάρτε και το σχετικό"
Βασίλη μου το δύσκολο είναι το επισυναπτόμενοΤώρα έβαλες πολύ δύσκολα!
Πολυ ενδιαφερουσες οι οδηγιες στο τελος. Ενας πολυ συνοπτικος και περιεκτικος μπουσουλας!Υπάρχουν τόποι που όλα αυτά τα έχουν λύσει και προχωράνε μπροστά
"πάρτε και το σχετικό"
Για αυτό σου απάντησα κι εγώ! Το διάβασα όλο. Και πόσο θα μου άρεσε να έβγαινε ο σύλλογος ερασιτεχνών εκτροφέων, να καθιέρωνε ΟΛΟΙΔΙΟ στα ελληνικά για όλα τα μέλη του. Και όποιο μέλος δεν το δεχόταν να διαγραφέται.Βασίλη μου το δύσκολο είναι το επισυναπτόμενο
Ακομα και ετσι να ειναι (παραγωγη υγιων κουταβιων) ποιο το προβλημα ??Εγώ διαφωνώ με αυτό όσον αφορά στην Ελληνική εκτροφή.
Θέλω όμως να είμαι και δίκαιος και να μη κάψω τα χλωρά με τα ξερά
Για μένα η Ελληνική εκτροφή έχει ως σκοπό την παραγωγή υγιών κουταβιών με στόχο την κάλυψη της μεγάλης ζήτησης (σε άλλο θέμα που τρέχει ταυτόχρονα μίλησα για 8000 κουτάβια ετησίως)
Μέχρι εκεί μπορώ να δω τους Έλληνες εκτροφείς αλλά πάλι πρέπει να επαναλάβω ότι υπάρχουν και αυτοί που λες. Λίγοι αλλά υπάρχουν
Όπως υπάρχουν και οι επιτήδειοι / άσχετοι / ματαιόδοξοι που δημιουργούν τα μέγιστα προβλήματα και σας συμπαρασύρουν όλους
Να σου πω κάτι; Και εγώ θα το προτιμούσα να μην είναι υποχρεωτικό και να είναι προτεινόμενοΠολύ καλό μοντέλο συμβολαίου από την RSPCA, αλλά δεν είναι το συμβόλαιο που δίνει ο κάθε εκτροφέας ή ιδιώτης στην Αγγλία. Θέλω να πω πως δεν είναι απαιτητό από τον νόμο, αλλά προτεινόμενο (όπως θα δείτε και πιο κάτω).
Eίπε κανείς να πάμε στα πετσοπς ή στους μπυμπς?Δεν καταλαβαινω γιατι η εμπαθεια καποιων για την ελληνικη εκτροφη πρεπει να οδηγησει το κοσμο στα πετ σοπ και στους παπιμιλαδες? Για να παρει μια αποδειξη?
Προσωπικά για μένα κανένα απολύτως πρόβλημαΑκομα και ετσι να ειναι (παραγωγη υγιων κουταβιων) ποιο το προβλημα ??
Δεν καταλαβαινω γιατι η εμπαθεια καποιων για την ελληνικη εκτροφη πρεπει να οδηγησει το κοσμο στα πετ σοπ και στους παπιμιλαδες? Για να παρει μια αποδειξη?
Σιγουρα η εκτροφη εχει προβληματα ομως δεν βρισκω ουσια στις παραλογες απαιτησεις που μπορει καποιοι να εχουν απ αυτην !
Δεν μπορει να της ζητουμε πραγματα που δεν τολμαμε να τα ζητησουμε απο την ξενη εκτροφη! Τι συστημα ειναι αυτο?? Το συστημα "οπου μας παιρνει"?
Ξέχασα να πω ότι εγώ αγόρασα πράγματα (πιστοποιητικά) από την ξένη εκτροφή που η ελληνική δεν μου τα έδινε, στην ίδια τιμή.Δεν μπορει να της ζητουμε πραγματα που δεν τολμαμε να τα ζητησουμε απο την ξενη εκτροφη! Τι συστημα ειναι αυτο?? Το συστημα "οπου μας παιρνει"?
Δες το επισυναπτόμενο του ποστ #100Δεν μπορει να της ζητουμε πραγματα που δεν τολμαμε να τα ζητησουμε απο την ξενη εκτροφη! Τι συστημα ειναι αυτο?? Το συστημα "οπου μας παιρνει"?
Καλημέρα,οπως εγραψα ειναι εγκληματικο να στραφει ο κοσμος σε πετ-σοπ ή παπιμιλαδες,εμπαθεια παντως δεν βλεπω στην ελληνικη εκτροφη,ισα ισα απογοητευμενους λογο της στηριξης σε εκεινη....Δεν καταλαβαινω γιατι η εμπαθεια καποιων για την ελληνικη εκτροφη πρεπει να οδηγησει το κοσμο στα πετ σοπ και στους παπιμιλαδες? Για να παρει μια αποδειξη?
Σιγουρα η εκτροφη εχει προβληματα ομως δεν βρισκω ουσια στις παραλογες απαιτησεις που μπορει καποιοι να εχουν απ αυτην !
Δεν μπορει να της ζητουμε πραγματα που δεν τολμαμε να τα ζητησουμε απο την ξενη εκτροφη! Τι συστημα ειναι αυτο?? Το συστημα "οπου μας παιρνει"?
Ξεκινας ενα θεμα αναφεροντας οτι ΑΠΑΙΤΕΙΣΞέχασα να πω ότι εγώ αγόρασα πράγματα (πιστοποιητικά) από την ξένη εκτροφή που η ελληνική δεν μου τα έδινε, στην ίδια τιμή.
Δηλαδή εκεί πήρα με τα ίδια λεφτά ηλεκτρικά παράθυρα και κλιματισμό συν "μεγάλο όνομα" στα λεφτά που εδώ θα έπαιρνα τη βασική έκδοση.
Τωρα το ειδα.....Δες το επισυναπτόμενο του ποστ #100
Αυτό θέλω κάποια στιγμή να υπογράψω με τον εκτροφέα μου
Τα ζητάνε ήδη από την Αγγλική εκτροφή
Πόσοι μπορούν να το υπογράψουν τώρα; (και λόγω νομικών θεμάτων, εγώ να βγάλω έξω την τιμή προς το παρόν)
Η πρώτη μου σκέψη ήταν να απαντήσω σε όλα αυτάΤωρα το ειδα.....
Αυτο ειναι που δινουν αρκετοι στη ελλαδα, παρομοιο....
Μεταξυ μας, σπουδαια τα λαχανα.....
Εγω δινω ολοκληρο βιβλιαρακι....
Ομως αυτο δεν με καθιστα ουτε τελειο ουτε τπτ... συνεχιζω να εχω προβληματα στην εκτροφη μου....
Εδω ομως ΠΡΕΠΕΙ να πω οτι δεν βλεπω ουτε αποδειξεις, ουτε απαιτησεις για καλυψη ιατρικων αναγκων (χειρουργεια κλπ) που παραλογα απαιτεις εσυ και καποιοι αλλοι (σε αλλα ποστ) απο την ελληνικη εκτροφη ..... Δεν βλεπω επιστροφη των ...μαρουλιών που απαιτεις απο την ελληνικη εκτροφη!!!! Τριχες δεσμευσεις βλεπω!!!!
Το αν σε ηρεμει να επιτιθεσαι στην ελληνικη εκτροφη, αλλα να κανεις ησυχια για τους υπολοιπους, απολαυσε το!![]()