Αν ειχα επιλογη να παρω απο αυτα (Sorry για καποιους που θα παραπονεθουν για της λιγες ρατσες) το καλυτερο ever της ρατσας του.. ποιο θα ηταν ;
Last edited:
σου αρεσει που ειναι ετσι ζαρωμενο; ....!!Θα επαιρνα ενα λιλα sharpei και ενα γκρι!!!
Αχ!!!!!Αν μπορουσα βεβαια!!!
ειναι ομορφα σκυλια και πολυ ιδιαιτερα, η γνωμη μου. δεν ξερω, αλλα τα γερμανικα ποιμενικα, και τα ροτ δεν τα συμπαθω τοσο οσο οταν ημουν 15 ετων.γερμανικό ποιμενικό βεβαίως!
με τρελαίνουν τα αυτιά τους! με τρελαίνει το επιβλητικό ύφος τους! με τρελαίνει που είναι τόσο ώριμοι αν κ καταβαθος είναι τόσο παιδιά..
είχα γνωρίσει κάποτε ένα που το είχε ο εκπαιδευτής του πεθερού μου. ήταν τόσο ντροπαλός που όταν τον κοιτούσα για να τον θαυμάσω μου κατέβαζε το βλέμμα χωρίς να προλάβω να δω τα μάτια του!κ παρά του ότι έκατσα στο ύψος του, πάλι ντρεπόταν.. είχα λιώσει.. κ μου έκανε εντύπωση πως ήταν στον εκπαιδευτή για ασκήσεις αυτοπεποίθησης.
καλέ έχουν και τα σκυλιά κόμπλεξ??
αυτο μου μοιαζει μια προσωπικοτητας μιξη μεταξυ epaqnielle , caniche , και labradorΕκτος απο την ξεχωριστη ομορφια τους,
ειναι πολυ πιστα σκυλια, ευφυη, προσαρμοζονται αρκετα ευκολα, ειναι οσο χρειαζεται φυλακες (σε προειδοποιουν), πεισματαρικα, ανεξαρτητα, ανθρωποκεντρικα, οχι πολυ δραστηρια, παιχνιδιαρικα και πολυ μα πολυ αγαπησιαρικα!!!!!!![]()