Αν ειχα επιλογη να παρω το καλυτερο ever της ρατσας του..

Το καλυτερο για μενα θα ηταν:

• Total voters
    19
  • Poll closed .

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Αν ειχα επιλογη να παρω απο αυτα (Sorry για καποιους που θα παραπονεθουν για της λιγες ρατσες) το καλυτερο ever της ρατσας του.. ποιο θα ηταν ;

Last edited:

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
γερμανικό ποιμενικό βεβαίως!

με τρελαίνουν τα αυτιά τους! με τρελαίνει το επιβλητικό ύφος τους! με τρελαίνει που είναι τόσο ώριμοι αν κ καταβαθος είναι τόσο παιδιά..

είχα γνωρίσει κάποτε ένα που το είχε ο εκπαιδευτής του πεθερού μου. ήταν τόσο ντροπαλός που όταν τον κοιτούσα για να τον θαυμάσω μου κατέβαζε το βλέμμα χωρίς να προλάβω να δω τα μάτια του!κ παρά του ότι έκατσα στο ύψος του, πάλι ντρεπόταν.. είχα λιώσει.. κ μου έκανε εντύπωση πως ήταν στον εκπαιδευτή για ασκήσεις αυτοπεποίθησης.

καλέ έχουν και τα σκυλιά κόμπλεξ??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εκτος απο την ξεχωριστη ομορφια τους,:D
ειναι πολυ πιστα σκυλια, ευφυη, προσαρμοζονται αρκετα ευκολα, ειναι οσο χρειαζεται φυλακες (σε προειδοποιουν), πεισματαρικα, ανεξαρτητα, ανθρωποκεντρικα, οχι πολυ δραστηρια, παιχνιδιαρικα και πολυ μα πολυ αγαπησιαρικα!!!!!!:)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
γερμανικό ποιμενικό βεβαίως!

με τρελαίνουν τα αυτιά τους! με τρελαίνει το επιβλητικό ύφος τους! με τρελαίνει που είναι τόσο ώριμοι αν κ καταβαθος είναι τόσο παιδιά..

είχα γνωρίσει κάποτε ένα που το είχε ο εκπαιδευτής του πεθερού μου. ήταν τόσο ντροπαλός που όταν τον κοιτούσα για να τον θαυμάσω μου κατέβαζε το βλέμμα χωρίς να προλάβω να δω τα μάτια του!κ παρά του ότι έκατσα στο ύψος του, πάλι ντρεπόταν.. είχα λιώσει.. κ μου έκανε εντύπωση πως ήταν στον εκπαιδευτή για ασκήσεις αυτοπεποίθησης.

καλέ έχουν και τα σκυλιά κόμπλεξ??
ειναι ομορφα σκυλια και πολυ ιδιαιτερα, η γνωμη μου. δεν ξερω, αλλα τα γερμανικα ποιμενικα, και τα ροτ δεν τα συμπαθω τοσο οσο οταν ημουν 15 ετων.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Εκτος απο την ξεχωριστη ομορφια τους,:D
ειναι πολυ πιστα σκυλια, ευφυη, προσαρμοζονται αρκετα ευκολα, ειναι οσο χρειαζεται φυλακες (σε προειδοποιουν), πεισματαρικα, ανεξαρτητα, ανθρωποκεντρικα, οχι πολυ δραστηρια, παιχνιδιαρικα και πολυ μα πολυ αγαπησιαρικα!!!!!!:)
αυτο μου μοιαζει μια προσωπικοτητας μιξη μεταξυ epaqnielle , caniche , και labrador:p

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
τα ροτ τα συμπαθώ πολύ. αλλά τα ΓΠ ακόμα περισσότερο!

εμένα δε μαρέσουν τα χάσκι.. εξαρχής..

τι να κάνεις, γουστα είναι αυτα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
λοιπον
αν ήθελες guard dog θα το έπαιρνες,οπότε το καλύτερο της φυλής του θα σου έκανε πολύ καλή εργασία(με την κατάλληλη εκπαιδευση φυσικά)
αν ήθελες κυνηγόσκυλο τα ίδια

εν ολίγοις ψηφίζω κανίς που το καλύτερο της φυλής του θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια χωρίς να πρέπει να σκουπίζεις όλο το χρόνο και χωρίς να πρέπει να το τρέχεις για κυνήγι κλπ

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
αγιου βερναρδου ενας γιγαντας με χρυση καρδια.. κανις ενας μικρος αθωως διαβολακος, ΓΠ ενας πονηρος σκυλισιος αστυνομικος, που αν τα παρει χοντρα.. , και τα ροτ ειναι λιγο για μενα "τσαντισμενα" εκ φυσης, και δεν ..

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
μάλλον δεν είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικός σ αυτά που λες...

αυτά που λες, τα πιστεύει και κάποιος χωρίς να ξέρει τίποτε για τα σκυλιά αυτά, παρά μόνο εξωτερικά..

μήπως να το έψαχνες καλύτερα το θέμα..?

τα ροτ τσαντισμένα εκ φύσεως? χα χα χα...

κ εγώ θα ψήφιζα Αγίου Βερνάνδρου αλλά είναι πολύ.. "σκυλί" για μένα! δε τα μπορώ τόσα σάλια ρε παιδιά.. :p:p