ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

• Total voters
    251

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λίγο πιο "συναισθηματικά" ερωτήματα:

- Σε ενδιαφέρει αν θα πάθουν πυομήτρα/καρκίνο οι αστείρωτες σκύλες σου?
- Σε ενδιαφέρει αν τα παιδιά τους βρεθούν στο δρόμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται?
- Σε νοιάζει αν τα κουτάβια που παράγεις φέρουν στον κόσμο άλλα κουτάβια, με δυσπλασίες, ασθένειες, κακούς χαρακτήρες ή απλά ημίαιμα με άσχημη μοίρα?
- Καταλαβαίνεις ότι οι παραπάνω "κρίκοι" ανήκουν σε μια αλυσίδα που ξεκίνησες ΕΣΥ?
- Θεωρείς σωστό να αρχίσουν οοοοοολοι να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ, με τον τρόπο που το κάνεις και τις συνθήκες που παρέχεις? Φαντάζεσαι πόσο κακό θα προκαλούσε κάτι τέτοιο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη βρε chloe… Εάν αυτές τις «συναισθηματικές» ερωτήσεις τις έκανες σε ιδιοκτήτη pet shop ποια πιστεύεις πως θα ήταν η αντίδραση του (εκτός από νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων)?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Δεν πρόκειται για ιδιοκτήτη πετ - σοπ αλλά για κάποιον που δηλώνει ότι αγαπάει τα ζώα και θέλει να βλέπει όλο τον κύκλο της ζωής τους κλπ κλπ... Κάνω λάθος?

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Τελικά τι από τα δυο ισχύει?
Eπειδή είμαι γνώστης και τον "τυπικών" θεμάτων,λόγο του ότι δεν είναι export θεώρησα σωστό να σας αναφέρω πως απλά δεν έχουν...οπότε ισχύει ακριβώς ότι γράφω... :D

Είμαι πρώην ιδιοκτήτρια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Όταν ήρθαν οι ελεγκτές για υγειονομικό έλεγχο (για να πάρω βεβαίωση και να βγάλω την άδεια λειτουργίας), διαπίστωσαν μια «παρατυπία», η οποία είχε να κάνει με το ύψος των πλακιδίων στον τοίχο του προθαλάμου της τουαλέτας του καταστήματος.
Εκεί χρησιμοποίησα και εγώ μπρίο και …τσαχπινιά (συνοδευόμενα από μίνι φούστα και δωδεκαποντο) και ένα ταψί μπακλαβά, για να κάνουν «τα στραβά μάτια». Για καλή μου τύχη, ο ελεγκτής ήταν γενικώς …λυγουρακος.

Συνοψίζοντας: Με …μπρίο και τσαχπινιά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνει «τα στραβά μάτια» το υγειονομικό στο …ζωολογικό κήπο του καθενός και στις αμέτρητες παραβάσεις του 3170 (δεν σε σώζει ούτε η Σλεναρικοβα, ούτε όλοι οι μπακλαβάδες της γείτονoς χώρας).
Μπρίο=Ξενάγηση και εντυπωσιασμός από τον "ζωολογικό" μου κήπο + 300 ευρώ... :wink:

Αποτέλεσμα...Μετά από 10 μέρες ένας εκ των ελεγκτών αγόρασε Ζακό προς 500 ευρώ...Κέρδος από επίσκεψη υγειονομικού 200 ευρώ... :D

Και ξαναλέω...ναί,παράνομος μπορεί να είμαι όπως ο εκτροφέας που δεν θα κόψει απόδειξη ή δεν θα γράψει όλο το ποσό...ακόμα όπως ο οποιοσδήποτε δεν θα πληρώσει τον ΦΠΑ ή θα "λαδώσει" το υγειονομικό ή άλλη υπηρεσία...αλλά ανήθικός γιατί είμαι και γιατί να διαφέρω από τους παραπάνω?

Το ότι βασίζεσαι στην άγνοια του κόσμου και στην ανυπαρξία ελέγχων δεν σε κάνει εκτροφέα, σε κάνει απλά τυχερό (προς το παρόν).
Δεν βασίζομε στην άγνοια του κόσμου και πληροφορώ για το τι παρέχω...Ο κόσμος γνωρίζει που μπορεί να αγοράσει σκυλάκια με pedigree και με πόσο,όπως και για τις όποιες διαφορές...επιλέγει να πάρει από εμένα...δεν τον αναγκάζει κάποιος.

@ΜΑΚΗ Αυτό που λες δεν "στέκει" γεννετικά και βιολογικά...Σου ξαναπροτείνω...Πες το ποσό του στοιχήματος και ξεκίνα...και αν έχεις το αποτέλεσμα που περιγράφεις πιο πάνω (1 Ροτ,1 Καυκάσου και 4 μισά-μισά) και τα 2 "καθαρόαιμα" μπορούν να περάσουν ως "επαρκεί" σε οποιαδήποτε αναγνώριση...δώσε λογαριασμό και καταθέτω ποσό... :lol:

Όσο για το παιδί με το Μπόξερ...δε με αφορά η υπόθεση...Τα ζώα μου είναι στα πρότυπα και παράγουν απόγονους στα πρότυπα!

Βεβαίως...Οι αστείρωτες σκύλες των εκτροφέων δεν παθαίνουν?...Δε τους ενδιαφέρει?

Βεβαίως...Δε συμβουλεύω να τα αφήνουν...και κατα όσα γνωρίζω δεν το έχει κάνει κάποιος.

- Σε νοιάζει αν τα κουτάβια που παράγεις φέρουν στον κόσμο άλλα κουτάβια, με δυσπλασίες, ασθένειες, κακούς χαρακτήρες ή απλά ημίαιμα με άσχημη μοίρα?
Όσο νοιάζει έναν "εκτροφέα" υποθέτω που πουλά και pet quality και show... :wink:

- Καταλαβαίνεις ότι οι παραπάνω "κρίκοι" ανήκουν σε μια αλυσίδα που ξεκίνησες ΕΣΥ?
Όχι!...Ξεκινούν απο το χαρακτήρα και την "παιδεία" του κάθε ένα.

-Θεωρείς σωστό να αρχίσουν οοοοοολοι να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ, με τον τρόπο που το κάνεις και τις συνθήκες που παρέχεις? Φαντάζεσαι πόσο κακό θα προκαλούσε κάτι τέτοιο?
Δεν θα με ενοχλούσε...ειδικότερα αν είχαν τις συνθήκες που έχω εγώ...Τι θα προκαλούσε που δεν υπάρχει ήδη?...Και επαναλαμβάνω ποιός φταίει αν κάποιος σκοτώσει 6 άτομα σε τροχαίο?...Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που αγοράστηκε το όχημα?

Παρακαλώ εκτός από το να με ρωτάτε με ταχύτατους ρυθμούς...να ανατρέξετε και να απαντάται και στις δικές μου ερωτήσεις...Αυτό επιβάλλει ο διάλογος...εκτός και αν πρόκειτε για ανάκριση? :wink: :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Anubis said:
Τα ζώα μου είναι στα πρότυπα και παράγουν απόγονους στα πρότυπα!
Και ποιος επιβεβαιώνει πως τα σκυλιά σου είναι τυπικά δείγματα των φυλών που ισχυρίζεσαι ότι έχεις σε μορφολογία και χαρακτήρα? ΕΣΥ? :?

Anubis said:
...αλλά ανήθικός γιατί είμαι και γιατί να διαφέρω από τους παραπάνω?
Απαντάω για ακόμα μια φορά (και τελευταία).
Διότι πουλάς σκυλιά ως δήθεν καθαρόαιμα (μιας που δεν υπάρχει πιστοποίηση που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς σου) και χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας, για καθαρόαιμα. Τέλος.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Βεβαίως...Οι αστείρωτες σκύλες των εκτροφέων δεν παθαίνουν?...Δε τους ενδιαφέρει?
Για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν το είχα σκεφτεί και δεν ξέρω αν οι εκτροφείς στειρώνουν τις σκύλες τους μετά από κάποιες γέννες. Ας απαντήσει κάποιος.

Βεβαίως...Δε συμβουλεύω να τα αφήνουν...και κατα όσα γνωρίζω δεν το έχει κάνει κάποιος.
Εννοείται ότι δεν συμβουλεύεις. Εγώ ρώτησα αν σε νοιάζει! Πώς μπορείς να το γνωρίζεις απ' τη στιγμή που όπως παραδέχτηκες πριν τους περισσότερους πελάτες σου δεν τους ξαναβλέπεις ποτέ?

Όσο νοιάζει έναν "εκτροφέα" υποθέτω που πουλά και pet quality και show... :wink:
Αυτόν τον νοιάζει πολύ! Τον σοβαρό επαγγελματία εννοώ. Και ο σοβαρός ξέρει πού δίνει τα κουτάβια του. Δεν πουλάει στον οποιονδήποτε που θα αρχίσει τα ζευγαρώματα.

Όχι!...Ξεκινούν απο το χαρακτήρα και την "παιδεία" του κάθε ένα.
Ποια παιδεία? Αφού δεν υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην Ελλάδα.
Το επικερδές παράδειγμά σου αποτελεί την ενημέρωσή τους. Αυτό το οποίο θα θελήσουν, μέσα στην άγνοιά τους, να ακολουθήσουν.

-Θεωρείς σωστό να αρχίσουν οοοοοολοι να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ, με τον τρόπο που το κάνεις και τις συνθήκες που παρέχεις? Φαντάζεσαι πόσο κακό θα προκαλούσε κάτι τέτοιο?
Δεν θα με ενοχλούσε...ειδικότερα αν είχαν τις συνθήκες που έχω εγώ...Τι θα προκαλούσε που δεν υπάρχει ήδη?...Και επαναλαμβάνω ποιός φταίει αν κάποιος σκοτώσει 6 άτομα σε τροχαίο?...Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που αγοράστηκε το όχημα?
Αν το όχημα δεν ήταν κατάλληλο να βγει στο δρόμο φταίει ΚΑΙ η παραγωγός εταιρεία. Τι θα προκαλούσε? Δε χρειάζεται να απαντήσω. Θεωρώ το ερώτημα ρητορικό κι εσένα αρκετά έξυπνο για να αντιληφθείς τι λέω.

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν το είχα σκεφτεί και δεν ξέρω αν οι εκτροφείς στειρώνουν τις σκύλες τους μετά από κάποιες γέννες. Ας απαντήσει κάποιος.
Για να δούμε τι θα σου απαντήσουν...?

Εννοείται ότι δεν συμβουλεύεις. Εγώ ρώτησα αν σε νοιάζει! Πώς μπορείς να το γνωρίζεις απ' τη στιγμή που όπως παραδέχτηκες πριν τους περισσότερους πελάτες σου δεν τους ξαναβλέπεις ποτέ?
Είπα...από όσο γνωρίζω...και κάποιους που ξαναβλέπω,τα έχουν τα σκυλάκια τους.

Αυτόν τον νοιάζει πολύ! Τον σοβαρό επαγγελματία εννοώ. Και ο σοβαρός ξέρει πού δίνει τα κουτάβια του. Δεν πουλάει στον οποιονδήποτε που θα αρχίσει τα ζευγαρώματα
Δηλαδή ο "σοβαρός" εκτροφέας μπορεί να είναι 100% σίγουρος για όλα?
Γιατί ξεχωρίζει και εκείνος το προϊόν του σε "Α" και "Β" κατηγορίας?
Και ποιά τα κριτήρια για το "Β" κατηγορίας?

Και γιατί βγάζουν και pet τα top σκυλιά τους αφού τα ελέγχουν?
Και γιατί βγάζουν και άρρωστα (κάποιες φορές) αφού κάνουν εξετάσεις?
Γιατί πεθαίνουν τα κουτάβια τους αφού όλα είναι στην εντέλεια?

Που διαφέρουμε πέραν των "τυπικών"?...Και γιατί η όποια διαφορά μας να καθιστά εμένα "ανήθικο" και κάποιους άλλους "ηθικούς"?

Ποια παιδεία? Αφού δεν υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην Ελλάδα.
Το επικερδές παράδειγμά σου αποτελεί την ενημέρωσή τους. Αυτό το οποίο θα θελήσουν, μέσα στην άγνοιά τους, να ακολουθήσουν
Περισσότερο για αυτό δεν φταίνε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ("σωστοί" εκτροφείς,ΚΟΕ...ίσως κράτος) από εμένα που ούτως ή άλλως δεν θεωρώ πως κάνω κάτι μεμπτό?

Αν το όχημα δεν ήταν κατάλληλο να βγει στο δρόμο φταίει ΚΑΙ η παραγωγός εταιρεία.
Υπάρχει σκύλος "ακατάλληλος" για δεσποζόμενος?!...

Παρακαλώ να απαντηθούν και τα δικά μου ερωτήματα αλλιώς μάλλον θα πρέπει να σταματήσω την "ανάκριση" και να γράφω άρθρα... :lol:

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Και ποιος επιβεβαιώνει πως τα σκυλιά σου είναι τυπικά δείγματα των φυλών που ισχυρίζεσαι ότι έχεις σε μορφολογία και χαρακτήρα? ΕΣΥ?
Τα μάτια των πελατών/αγοραστών με τις όποιες γνώσεις τους (και αν αυτοί ικανοποιούνται και δεν τους ενδιαφέρουν τα "τυπικά" που εσύ αναφέρεις πιο το πρόβλημα?)...αλλά και ο οποιοσδήποτε κριτής αν και εφόσον οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θελήσουν να περάσουν τα σκυλιά τους αναγνώριση (στην Ελλάδα ή σε όποιο κράτος διοργανώσει κάτι παρόμοιο).

Διότι πουλάς σκυλιά ως δήθεν καθαρόαιμα (μιας που δεν υπάρχει πιστοποίηση που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς σου) και χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας, για καθαρόαιμα. Τέλος.
Δεν πουλάω ως "δήθεν" τίποτα...Η αγγελία είναι λιτή και απέριτη..."Πωλούνται κουταβάκια Μπόξερ"...ότι λέει είναι αληθές και όποιος καλεί το κινητό προσκαλείτε να διαπιστώση ο ίδιος αν του αρέσουν ή όχι,καθώς και ενημερώνετε για το ότι δεν διαθέτουν pedigree ή άλλες εξετάσεις...Είναι λοιπόν στην διακριτική του ευχέρεια να προχωρήσει στην αγορά ή όχι... :D

Που είναι τώρα το "ανήθικό"?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Quote:

Quote:

την καραμέλα περί στείρωσεις είπαμε να την πετάξουμε

ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ σκύλα η οποία είναι υγειής επειδή ΙΣΩΣ αρωστήσει στο μέλλον.

με την ιδια λογική οπως είχα πει στην LUNA παλαιότερα οι γυναίκες να πάτε να κάνετε μαστεκτομή γιατί ΙΣΩΣ κάνετε καρκίνο και οι άντρες αφαίρεση προστάτη γιατί ΙΣΩΣ κάνουμε καρκίνο.

εξαίρεση τα αδέσποτα για ευνόητους λόγους (ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή)

Δηλαδή ο "σοβαρός" εκτροφέας μπορεί να είναι 100% σίγουρος για όλα?
Γιατί ξεχωρίζει και εκείνος το προϊόν του σε "Α" και "Β" κατηγορίας?
Και ποιά τα κριτήρια για το "Β" κατηγορίας?

Και γιατί βγάζουν και pet τα top σκυλιά τους αφού τα ελέγχουν?
Και γιατί βγάζουν και άρρωστα (κάποιες φορές) αφού κάνουν εξετάσεις?
Γιατί πεθαίνουν τα κουτάβια τους αφού όλα είναι στην εντέλεια?

Που διαφέρουμε πέραν των "τυπικών"?...Και γιατί η όποια διαφορά μας να καθιστά εμένα "ανήθικο" και κάποιους άλλους "ηθικούς"?
φύση φίλε μου.

και με την φυσή δεν τα βάζει κανένας.

η διαφορά σας είναι οτι οι ΄ηθικοί ΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να ελαχιστοποιήσουν (και όχι να εξαλείψουν ) τα οποια προβλήματα και οι ΄ανηθικοι ΄δεν κάνουν τίποτα.

κάποια διαφορά υπάρχει δεν νομίζεις????

τώρα τι είναι pet και τι είναι show είναι μεγάλη συζήτηση στην οποία δεν υπάρχει απάντηση

Περισσότερο για αυτό δεν φταίνε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ("σωστοί" εκτροφείς,ΚΟΕ...ίσως κράτος) από εμένα που ούτως ή άλλως δεν θεωρώ πως κάνω κάτι μεμπτό?
Φυσικά

Τα μάτια των πελατών/αγοραστών με τις όποιες γνώσεις τους (και αν αυτοί ικανοποιούνται και δεν τους ενδιαφέρουν τα "τυπικά" που εσύ αναφέρεις πιο το πρόβλημα?)...αλλά και ο οποιοσδήποτε κριτής αν και εφόσον οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θελήσουν να περάσουν τα σκυλιά τους αναγνώριση (στην Ελλάδα ή σε όποιο κράτος διοργανώσει κάτι παρόμοιο
αυτά να μην έγραφες θα σε συμπαθούσα (ακόμα) περισσότερο

είναι ομως η δεύτερη φορά που το κάνεις και αρχίζω να μπαίνω σε σκέψεις ως προς το τι αλλο λες στους ΄πελάτες ΄ σου

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΙΑ στην Ελλάδα

εν πουλάω ως "δήθεν" τίποτα...Η αγγελία είναι λιτή και απέριτη..."Πωλούνται κουταβάκια Μπόξερ"...ότι λέει είναι αληθές και όποιος καλεί το κινητό προσκαλείτε να διαπιστώση ο ίδιος αν του αρέσουν ή όχι,καθώς και ενημερώνετε για το ότι δεν διαθέτουν pedigree ή άλλες εξετάσεις...Είναι λοιπόν στην διακριτική του ευχέρεια να προχωρήσει στην αγορά ή όχι.
αν οντως το κάνεις αυτό δεν διακρίνω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

περί πλαστών pedigree φυλάκιση 2 προέδρων του Ουγκρικού Κυνολογικού ομίλου κλπ δεν θα πω

δεν υπάρχει λόγος :wink: :wink:

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
ην καραμέλα περί στείρωσεις είπαμε να την πετάξουμε

ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ σκύλα η οποία είναι υγειής επειδή ΙΣΩΣ αρωστήσει στο μέλλον.

με την ιδια λογική οπως είχα πει στην LUNA παλαιότερα οι γυναίκες να πάτε να κάνετε μαστεκτομή γιατί ΙΣΩΣ κάνετε καρκίνο και οι άντρες αφαίρεση προστάτη γιατί ΙΣΩΣ κάνουμε καρκίνο.

εξαίρεση τα αδέσποτα για ευνόητους λόγους (ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή)
Συμφωνώ!...Άρα σε αυτό δε διαφέρω με τους υπόλοιπους συναδέλφους... :D

φύση φίλε μου.

και με την φυσή δεν τα βάζει κανένας.

η διαφορά σας είναι οτι οι ΄ηθικοί ΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να ελαχιστοποιήσουν (και όχι να εξαλείψουν ) τα οποια προβλήματα και οι ΄ανηθικοι ΄δεν κάνουν τίποτα.

κάποια διαφορά υπάρχει δεν νομίζεις????

τώρα τι είναι pet και τι είναι show είναι μεγάλη συζήτηση στην οποία δεν υπάρχει απάντηση
Και σε αυτό συμφωνώ...Εγώ λοιπόν κάνω ότι μπορώ,σύμφωνα πάντα με αυτά που εγώ θεωρώ απαραίτητα (θες γιατί θεωρώ ότι ξέρω κάτι περισσότερο...θές επειδή δε γνωρίζω κάτι περισσότερο).Όπως δηλαδή κάποιος θα σου έλεγε "Εγώ κάνω 3 φορές εξέταση δυσπλασίας και ισχίου και αγκώνα" και θα θεωρούσε πως εσύ,που κάνεις μόνο 2 φορές και μόνο ισχίου,δεν κάνεις ότι μπορείς!

αυτά να μην έγραφες θα σε συμπαθούσα (ακόμα) περισσότερο

είναι ομως η δεύτερη φορά που το κάνεις και αρχίζω να μπαίνω σε σκέψεις ως προς το τι αλλο λες στους ΄πελάτες ΄ σου

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΙΑ στην Ελλάδα
Δεν είναι κάτι που λέω!...Δεν χρειάζεται καν!...Απλά αφού κουβεντιάζουμε και σε θεωρητικό επίπεδο σας λέω πως από αυτά που χαρακτηρίζεται "τυπικά ημίαιμα" μπορεί να προκύψουν "τυπικά καθαρόαιμα" μετά από μία αναγνώριση...όχι στην Ελλάδα...στην Πολωνία...στη Ρουμανία...στην Γεωργία... :D

Η ουσία είναι πως γίνεται!

αν οντως το κάνεις αυτό δεν διακρίνω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

περί πλαστών pedigree φυλάκιση 2 προέδρων του Ουγκρικού Κυνολογικού ομίλου κλπ δεν θα πω

δεν υπάρχει λόγος
Εννοείται!...Για πλαστά δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε αφού δεν χρησιμοποιώ καθόλου...αλλά αν αρχίζαμε κουβέντα θα έπρεπε να επεκταθούμαι από πλαστά pedigree,σε πλαστές πιστοποιήσεις HD,σε "μουσαντένια" IPO και "πέτσινα" CACIB...οπότε θα ξεφεύγαμε πολύ. :D

Εν κατακλείδι λοιπόν...τουλάχιστον με τον ΜΑΚΗΣ δε βλέπω να έχω πρόβλημα... :lol: ...να "τις μαζέψω"... :lol:

Kαι το ερώτημα παραμένει λοιπόν...Γιατί δεν είμαι "ηθικός"?...Και σε ποιό σημείο είμαι μέρος του προβλήματος?...Επειδή πουλάω φθηνότερα και "άτυπα"? :D

Και ένα συμπληρωματικό ερώτημα...Στην επαρχία ο τσομπάνης είναι ΒΥΒ που ζευγαρώνει τα σκυλιά του για να έχει τσομπανόσκυλα?...Κάποια τα χαρίζει και κάποια τα πνίγει κιόλας...Θα έπρεπε να απευθύνεται σε εκτροφείο Ελληνικού ποιμενικού και να παίρνει ζώα με "χαρτιά" (δεν έχουν κιόλας νομίζω οι Ελληνικοί ποιμενικοί...άρα είναι ημίαιμα :wink: )?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Anubis said:
Εννοείται!...Για πλαστά δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε αφού δεν χρησιμοποιώ καθόλου...αλλά αν αρχίζαμε κουβέντα θα έπρεπε να επεκταθούμαι από πλαστά pedigree,σε πλαστές πιστοποιήσεις HD,σε "μουσαντένια" IPO και "πέτσινα" CACIB...οπότε θα ξεφεύγαμε πολύ. :D

:shock: αντε καλε?γινονται τετοια πραγματα στον κοσμο??? :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν εξαιρέσεις τα CACIB ????? όλα γίνοντε.

γιατί όχι άλωστε???????

Anubis

γιατί να τις αρπάξεις????

είπα από την αρχή ότι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου ΑΡΚΕΙ να μην παραπλανείς τους υποψήφιους αγοραστές

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Μη το πάμε αλλού το θέμα!... :lol:

Ας ανοίξουμε άλλο για πλαστογραφήσεις...

Πλάκα κάνω για το ξύλο... :lol:

Εννοείται πως αν παραπλανείς για οτιδήποτε δεν είναι σωστό.

Οπότε για κάποιον σαν εμένα...που δεν παραπλανεί,απλά προσφέρει ένα κατοικίδιο,ακριβώς αυτό που είναι,χωρίς παραπλανήσεις και έχει αγοραστικό κοινό...γιατί να υπάρχει αυτό το μαίνος?...Που το φάουλ μου?

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Πλαστά pedigree,σε πλαστές πιστοποιήσεις HD,σε "μουσαντένια" IPO και "πέτσινα" CACIB...οπότε θα ξεφεύγαμε πολύ. :D

Τί σημαίνουν όλα αυτά; Και πως καταλαβαίνει κανείς αυτές τις πλαστογραφίες;

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
το ¨"ζευγαρωμα σκυλιων ιδιωτων",δεν μου λεει απολυτως τιποτα,απο την στιγμη που οποιοςδηποτε ιδιωτης,μπορει και ανοιγει εκτροφειο.
σκυλια με δυσπλασια,σερνονται ακομη και απο εκτροφεις,παλι δεν μου λεει κατι σαν επιχειρημα.
η "επωνυμια" και η δηλωση της κανει την διαφορα?
ειμαι υπερ των byb ,οπως ειμαι υπερ και των εκτροφεων,και ειμαι κατα και των δυο οπως καταλαβαινεις , και εχουν συζητηθει ΚΑΙ αυτα πολλες φορες στο φορουμ.
οταν λεμε "εκτροφεας" στο φορουμ,μιλαμε για κατι ιδανικο και οταν λεμε "byb" ,μιλαμε για κατι σιχαμερο? 8) :roll: :lol: εμ,κατα την αποψη μου,δεν ειναι ετσι!
οσο για την εκτροφη,την δεχομαι πλεον καταναγκαστικα.
επειδη δεν με καλυπτουν οι επιλογες,δεν ψηφισα.

(επισης,κατα εισαστε ολοι,σε θεμα που ειχα ανοιξει εγω ομως,το 95% θα επαιρνε η ξαναπαιρνε απο byb...γκουχ.)
+1000 μονο που εγω ψηφισα