Τελικά τι από τα δυο ισχύει?
Eπειδή είμαι γνώστης και τον "τυπικών" θεμάτων,λόγο του ότι δεν είναι export θεώρησα σωστό να σας αναφέρω πως απλά δεν έχουν...οπότε ισχύει ακριβώς ότι γράφω...
Είμαι πρώην ιδιοκτήτρια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Όταν ήρθαν οι ελεγκτές για υγειονομικό έλεγχο (για να πάρω βεβαίωση και να βγάλω την άδεια λειτουργίας), διαπίστωσαν μια «παρατυπία», η οποία είχε να κάνει με το ύψος των πλακιδίων στον τοίχο του προθαλάμου της τουαλέτας του καταστήματος.
Εκεί χρησιμοποίησα και εγώ μπρίο και …τσαχπινιά (συνοδευόμενα από μίνι φούστα και δωδεκαποντο) και ένα ταψί μπακλαβά, για να κάνουν «τα στραβά μάτια». Για καλή μου τύχη, ο ελεγκτής ήταν γενικώς …λυγουρακος.
Συνοψίζοντας: Με …μπρίο και τσαχπινιά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνει «τα στραβά μάτια» το υγειονομικό στο …ζωολογικό κήπο του καθενός και στις αμέτρητες παραβάσεις του 3170 (δεν σε σώζει ούτε η Σλεναρικοβα, ούτε όλοι οι μπακλαβάδες της γείτονoς χώρας).
Μπρίο=Ξενάγηση και εντυπωσιασμός από τον "ζωολογικό" μου κήπο + 300 ευρώ... :wink:
Αποτέλεσμα...Μετά από 10 μέρες ένας εκ των ελεγκτών αγόρασε Ζακό προς 500 ευρώ...Κέρδος από επίσκεψη υγειονομικού 200 ευρώ...
Και ξαναλέω...ναί,παράνομος μπορεί να είμαι όπως ο εκτροφέας που δεν θα κόψει απόδειξη ή δεν θα γράψει όλο το ποσό...ακόμα όπως ο οποιοσδήποτε δεν θα πληρώσει τον ΦΠΑ ή θα "λαδώσει" το υγειονομικό ή άλλη υπηρεσία...
αλλά ανήθικός γιατί είμαι και γιατί να διαφέρω από τους παραπάνω?
Το ότι βασίζεσαι στην άγνοια του κόσμου και στην ανυπαρξία ελέγχων δεν σε κάνει εκτροφέα, σε κάνει απλά τυχερό (προς το παρόν).
Δεν
βασίζομε στην άγνοια του κόσμου και πληροφορώ για το τι παρέχω...Ο κόσμος γνωρίζει που μπορεί να αγοράσει σκυλάκια με pedigree και με πόσο,όπως και για τις όποιες διαφορές...
επιλέγει να πάρει από εμένα...δεν τον αναγκάζει κάποιος.
@ΜΑΚΗ Αυτό που λες δεν "στέκει" γεννετικά και βιολογικά...Σου ξαναπροτείνω...Πες το ποσό του στοιχήματος και ξεκίνα...και αν έχεις το αποτέλεσμα που περιγράφεις πιο πάνω (1 Ροτ,1 Καυκάσου και 4 μισά-μισά) και τα 2 "καθαρόαιμα" μπορούν να περάσουν ως "επαρκεί" σε οποιαδήποτε αναγνώριση...δώσε λογαριασμό και καταθέτω ποσό... :lol:
Όσο για το παιδί με το Μπόξερ...δε με αφορά η υπόθεση...Τα ζώα μου είναι στα πρότυπα και παράγουν απόγονους στα πρότυπα!
- Σε ενδιαφέρει αν θα πάθουν πυομήτρα/καρκίνο οι αστείρωτες σκύλες σου?
Βεβαίως...Οι αστείρωτες σκύλες των εκτροφέων δεν παθαίνουν?...Δε τους ενδιαφέρει?
- Σε ενδιαφέρει αν τα παιδιά τους βρεθούν στο δρόμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται?
Βεβαίως...Δε συμβουλεύω να τα αφήνουν...και κατα όσα γνωρίζω δεν το έχει κάνει κάποιος.
- Σε νοιάζει αν τα κουτάβια που παράγεις φέρουν στον κόσμο άλλα κουτάβια, με δυσπλασίες, ασθένειες, κακούς χαρακτήρες ή απλά ημίαιμα με άσχημη μοίρα?
Όσο νοιάζει έναν "εκτροφέα" υποθέτω που πουλά και pet quality και show... :wink:
- Καταλαβαίνεις ότι οι παραπάνω "κρίκοι" ανήκουν σε μια αλυσίδα που ξεκίνησες ΕΣΥ?
Όχι!...Ξεκινούν απο το χαρακτήρα και την "παιδεία" του κάθε ένα.
-Θεωρείς σωστό να αρχίσουν οοοοοολοι να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ, με τον τρόπο που το κάνεις και τις συνθήκες που παρέχεις? Φαντάζεσαι πόσο κακό θα προκαλούσε κάτι τέτοιο?
Δεν θα με ενοχλούσε...ειδικότερα αν είχαν τις συνθήκες που έχω εγώ...Τι θα προκαλούσε που δεν υπάρχει ήδη?...Και επαναλαμβάνω ποιός φταίει αν κάποιος σκοτώσει 6 άτομα σε τροχαίο?...Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που αγοράστηκε το όχημα?
Παρακαλώ εκτός από το να με ρωτάτε με ταχύτατους ρυθμούς...να ανατρέξετε και να απαντάται και στις δικές μου ερωτήσεις...Αυτό επιβάλλει ο διάλογος...εκτός και αν πρόκειτε για ανάκριση? :wink: