Επειδή εγώ δεν το κατάλαβα για κάνε μια ανάλυση. Τις ντομάτες τις φυλάω για τη σαλάτα που θα φτιάξω το βράδυ :wink:ΜΑΚΗΣ said:τώρα αμα εγώ σας πω ότι ο οποιοσδήποτε BYB εξηπειρετει τα συμφέροντα ενός σοβαρού εκτροφέα θα με πάρετε με τις ντομάτες???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας δούλεψε κανονικότατα λοιπόν...Anubis said:Και βέβαια κατά γιατί όντως υπάρχουν αρκετά σκυλιά...
Που το ξέρεις? Πως πιστοποιείς την καθαροαιμια των ζώων που πουλάς, από την στιγμή που τα ζώα δεν έχουν pedigree? Που το ξέρουν οι πελατες ότι ο Anoubis και κατά κόσμο Μιχάλης τους πουλά καθαρόαιμα? Εμπιστεύονται τον Μιχάλη που τους το λέει?Anubis said:Κανένα από τα ζώα μου δεν έχει pedigree,όλα είναι καθαρόαιμα
Όχι βέβαια! Θα σου πούμε ότι έχεις δίκιο!ΜΑΚΗΣ said:τώρα αμα εγώ σας πω ότι ο οποιοσδήποτε BYB εξηπειρετει τα συμφέροντα ενός σοβαρού εκτροφέα θα με πάρετε με τις ντομάτες???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουν την μορφολογία της φυλής τους (δεν ξέρω αν θα έπαιρναν "καλός" ή "εξαίρετος" σε κάποιο show).Δεν πιστοποιώ τίποτα...απλά τα βλέπουν,τους αρέσουν,τα παίρνουν.Οπότε θεωρούν αυτά που τους λέω,σε συνδυασμό με αυτά που βλέπουν και ακούν (και αυτά που γνωρίζουν υποθέτω),αληθινά.Που το ξέρεις? Πως πιστοποιείς την καθαροαιμια των ζώων που πουλάς, από την στιγμή που τα ζώα δεν έχουν pedigree? Που το ξέρουν οι πελατες ότι ο Anoubis και κατά κόσμο Μιχάλης τους πουλά καθαρόαιμα? Εμπιστεύονται τον Μιχάλη που τους το λέει?
Ρωτάω λόγω άγνοιας.Και από εσάς κανένας δεν έχει καναρίνι,παπαγαλάκι,χρυσόψαρο,ιγκουάνα?...Και εάν έχει είναι με "χαρτιά" και από πιστοποιημένο εκτροφέα?...Ότι και αν απαντήσετε,παρακαλώ διακιολογήστε το...
Άπειρες δυστυχώς...Ρωτάω λόγω άγνοιας.
Τα συγκεκριμένα ζώα πάσχουν από κληρονομικές ασθένειες?
Μεταξύ άλλων και αυτό...ανάλογα το ζώο και το τι θες εσύ.Τα χαρτιά τι πιστοποιούν, τη μορφολογία?
και βεβαια εχουν τα καναρινια ...εχουν χαντρα(δαχτυλίδια)στα ποδιαAnubis said:.
Και από εσάς κανένας δεν έχει καναρίνι,παπαγαλάκι,χρυσόψαρο,ιγκουάνα?...Και εάν έχει είναι με "χαρτιά" και από πιστοποιημένο εκτροφέα?...Ότι και αν απαντήσετε,παρακαλώ δικαιολογήστε το...![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Chloe said:Ρε παιδιά ρίχνω μια ματιά στην αρχή του ποστ και να η απάντηση του anubis:
Μας δούλεψε κανονικότατα λοιπόν...Anubis said:Και βέβαια κατά γιατί όντως υπάρχουν αρκετά σκυλιά...
Προς Θεού!...Δεν κατηγόρησα...απλά ρώτησα...ειμαι γραμμένος σε σύλλογο ,κατεβαίνω σε εκθεσεις ,περναω τα δικα μου
δαχτυλίδια ....ειμαι ΒΥΒ ?μπορει!
Για τα αδέσποτα δε φταίνε αυτοί που τα αφήνουν αδέσποτα?...Το ΒΥΒ μεταξύ άλλων έχει σα σημαντικότατη συνέπεια την παραγωγή αδέσποτων ζώων.
Όταν δω να κατακλύζεται ο ουρανός από αδέσποτα καναρίνια και τα ποτάμια από χρυσόψαρα, θα είμαι ακόμα πιο πιεστική να παίρνει όποιος ενδιαφέρεται για αυτά τα ζώα, πάλι από εκτροφέα.
Αυτό δε το κατάλαβα ακριβώς ομολογώ.Το ΒΥΒ ή απλά η αναπαραγωγή ή το εμπόριο σε αυτά τα είδη ζώων ίσως να μην έχει ως αποτέλεσμα αδέσποτα καναρίνια,χρυσόψαρα ή ιγκουάνα αλλά τον θάνατο...
Τις περισσότερες φορές.Anubis εσύ για τα δικά σου ζώα βρίσκεις αγοραστές / ενδιαφερόμενους για όλα?
Τα χαρίζω ή τα κρατάω.Για αυτά που δε βρίσκεις τι κάνεις?
Γιατί να "αμολύσεις" κάτι που μπορεί να σου αποφέρει κέρδος?...Ή γιατί να μη το χαρίσεις...όλο και κάποιος θα το θέλει?Φταίει αυτός που το αφήνει αδέσποτο, και τις περισσότερες φορές είναι ο ίδιος ο ΒΥΒ.
Απλά τα σκυλιά που αφήνοντε αδέσποτα μας "ενοχλούν"...δηλαδή κινούνται ανάμεσα μας,τα βλέπουμε να υποφέρουν και μας ενοχλεί ή απλά να ζούν και μας ενοχλεί.Δηλαδή όσοι θέλον να τα ξεφορτωθούν, για τα μεν σκυλιά επιλέγουν να τα αφήσουν αδέσποτα, ενώ για τα δε να τα σκοτώσουν? Αυτό λες?