4 ερωτήσεις, στις οποίες θέλω να πάρω συγκεκριμένη απάντηση.
1)Σου αρέσει που δεν ξαναβλέπεις ποτέ το προιόν της εκτροφής σου ??
2)Μοναδικός λόγος που παρέθεσες για τον οποίο κάνεις εκτροφη είναι για να
παρακολουθήσεις τον κύκλο ζωής των ζώων σου, επειδή σε ευχαριστεί. Γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις την γέννα
όλων των θηλυκών σκύλων σου ενδεχομένως και
πολλές φορές στην ζωη τους ?? Περιμένω σοβαρό λόγο που τα σκυλιά σου ζευγαρώνουν, μπορούμε να κοροιδευόμαστε εδώ ώς το άπειρο, αλλά όχι κι έτσι, δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια 10 χρονών ...
3)
Τα εκτροφεία πωλούν ΚΑΙ με 400 ευρώ.
Εγώ έχω πουλήσει και μπορώ να το αποδείξω ... εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν πουλάς με 800 ?? Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι δεν κοροιδεύεις κάποιον αγοραστή ?? Εμένα με ξέρουν όλοι και επίσης τις γέννες μου, αν πώ σε κάποιον ότι ο σκύλος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο κολύμπι, θα βγεί ένα
pedigree στο όνομά μου που δεν θα το επιβεβαιωνει, εσύ πώς ?? Επίσης για δυσπλασία κλπ κλπ ...
4)Γιατί αυτά τα ζώα
ΝΑ ΜΗΝ έχουν pedigree ?? Θα μπορούσες ή όχι να κάνεις αυτή την δουλειά έχοντας pedigree και εξετάσεις δυσπλασίας ?? ( Η εξέταση δυσπλασίας κάνει στον ΚΟΕ 90 Ευρώ και καρδιάς - θυροειδή μπορει και τίποτα, αν έχεις φίλο κτηνίατρο - που έχεις )
Και μία τελευταία: (παρακαλώ οι παραπάνω να απαντηθούν με 1),2),3),4) αλλιώς να μην απαντηθούν καθόλου)
Δεν έχω την ματαιοδοξία να "ανακαλύψω" καινούργια ράτσα...
Αν είχες ?? Θεωρείς αυτήν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή νόμιμη και ότι δεν τρέχει τίποτα ... οκ ...
αν ΕΓΩ είχα την όποια ''ματαιοδοξία'' ποιός και πότε θα έπρεπε να με ελέγξει ??