ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

• Total voters
    251

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Ναι, αλλά εφόσον δεν έχει πέντιγκρι κανένα σκυλί και θεωρείς υπερβολή την υποβολή σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις πώς ξέρεις ότι δίνεις υγιή (άσε τη μορφολογία τώρα) και καλού χαρακτήρα κουτάβια?
Αυτά που έχω είναι υγειή (τίποτε παραπάνω από τα συνηθισμένα προβλήματα υγείας κάθε ιδιοκτήτη σκύλου) και κανένας δε μου έχει παραπονεθεί για κάτι.
Έχω χάσει κουτάβια βέβαια στη γέννα ή λίγο μετά...αλλά σε όλους μπορεί να τύχει κάτι παρόμοιο.

Είναι όλα πολύ καλού χαρακτήρα...να φανταστείς ζούν σχεδόν όλα,μαζί και αρμονικά.

Όχι ξύλο παιδιά...είμαι αλλεργικός...μελανιάζω... :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς με όρεξη να κάνει απ' την αρχή αυτή την κουβέντα. Ελπίζω Anubis να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Αλλά κυρίως το ελπίζω γι' αυτούς που αγοράζουν τα κουτάβια σου.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ δεν θα σε δείρω Anubis! Τουναντίον! Θα σου προτείνω και άλλους τρόπους για να επεκτείνεις την επιχείρηση κουταβοπαραγωγης!

Ζευγάρωσε τα maltese με french bulldog και τα boxer με τα rottweiler, φτιάξε δυο νέα υβρίδια (“bull maltese” και “Boxerott” :shock: ) και πούλα τα ως τους σκύλους δια πάσα νόσον και πάσα μαλακία (Οι bandogάδες είναι εξυπνότεροι δηλαδή?) Θα χεστείς στο τάλιρο! :wink: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ROTTIE said:
Θα χεστείς στο τάλιρο! :wink: :lol:
αυτο ειναι σιγουρο :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλωστε στη χωρα μας ειμαστε ολοι καινοτομοι και προχωρημενοι,
μας αρεσει το καθε τι καινουριο ποσο μαλλον οι νεες εφευρεσεις.....

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα πάντα μπορεί να προκύψει...δε το αποκλείω...

Δεν λέω σε κανέναν ότι με τα σκυλιά που του δίνω θα βγεί BIS!...

Δίνω έναν σύντροφο ράτσας σε προσιτή τιμή...Για την ακρίβεια με 350-450 ευρώ,ενώ τα "εκτροφεία" πωλούν από 800-... έτσι δεν είναι?

Και το καναρίνι μου είναι back yard breeding και κάνει 20 ευρώ...αλλά ποιός δίνει 300 ευρώ για πρωταθλητή Timbrado από όσους έχουν ή θέλουν ένα καναρινάκι?

@ ROTTIE LUNA07

Αμ δε το σκέφτηκα με αυτά που βλέπω?!!... :lol:

Αλλά σοβαρά απαντώντας...Δεν έχω την ματαιοδοξία να "ανακαλύψω" καινούργια ράτσα... :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Βρε Rottie... βρε κοπέλα μου, πού πήγε η φαντασία σου? :lol: :lol: :lol:
Κοίτα εδώ ένα κουκλί:

Είναι διασταύρωση Boxer με γαλλικό μπουλντόγκ. Με αυτό κι αν θα πέσει τάλιρο!!!!!!!!!!

edit: Αnubis σου χαλάνε την πιάτσα! Βρήκα πετ σοπ που δίνει γαλλικά με 400 ευρώ!

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Αnubis σου χαλάνε την πιάτσα! Βρήκα πετ σοπ που δίνει γαλλικά με 400 ευρώ!
Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κέρδος...ασε που η "πιάτσα" είναι αρκετή για όλους...υποθέτω.

Τελικά είμαι ανήθικος?...Υπάρχουν επιχειρήματα που δεν καταρίπτονται επ'αυτού? :? :D

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Anubis said:
Πραγματικά σας αξίζουν πολλά "ΜΠΡΑΒΟ!" για την προσπάθεια που κάνετε με αυτό το φόρουμ!
Ένα φόρουμ που δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από αντίστοιχα ξένα σε επίπεδο συζητήσεων αλλά και γνώσεων.
Φόρουμ με άποψη σε πολλά κυνοφιλικά θέματα και όχι μόνο.

Μπράβο σε όλους! =D>

Εγώ είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμε αρκετά χρόνια με τα σκυλιά.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα Ντόμπερμαν,τον Έκτορα,μαύρο-πύρηνο,11 ετών.
Τώρα λόγο εργασίας είμαι μακρυά του αλλά έχουμε περάσει πολλά και καλά χρόνια "αυτοκόλλητοι" πράγμα που με κάνει να στεναχωριέμε τώρα.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :)
Tελικα εισαι ενας συναισθηματικος ζωοφιλος, η εισαι ΒΥΒ;;;

Για να καταλαβω και εγω, γιατι εχω μπερδευτει τωρα....

Πριν ενα χρονο ειχες ενα ντομπερμαν και μονο :roll:

και τωρα εχεις 50 σκυλια μιας και μας λες οτι "δεν ζευγαρωνεις την

ιδια σκυλα καθε χρονο" ;;;

Ζεις απο την εκμεταλευση των ζωων, πτηνων, ερπετων, που εχεις η

επαγγελεσαι και κατι αλλο εκτος του BYBreeding;;;;;

Εισαι "συλλεκτης" ζωων;

Και αν ναι ολα αυτα γιατι στο πρωτο ποστ σου ειπες τα παραπανω;;;;;;;;

Μηπως μπηκες στο φορουμ για "ψαρεμα" πελατων;;;

Λεω εγω η καχυποπτη τωρα....

Εισαι ανηθικος τελικα;;; Ξερω εγω;;; Για πες μας εσυ......

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
4 ερωτήσεις, στις οποίες θέλω να πάρω συγκεκριμένη απάντηση.

1)Σου αρέσει που δεν ξαναβλέπεις ποτέ το προιόν της εκτροφής σου ??

2)Μοναδικός λόγος που παρέθεσες για τον οποίο κάνεις εκτροφη είναι για να παρακολουθήσεις τον κύκλο ζωής των ζώων σου, επειδή σε ευχαριστεί. Γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις την γέννα όλων των θηλυκών σκύλων σου ενδεχομένως και πολλές φορές στην ζωη τους ?? Περιμένω σοβαρό λόγο που τα σκυλιά σου ζευγαρώνουν, μπορούμε να κοροιδευόμαστε εδώ ώς το άπειρο, αλλά όχι κι έτσι, δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια 10 χρονών ...

3)Τα εκτροφεία πωλούν ΚΑΙ με 400 ευρώ.
Εγώ έχω πουλήσει και μπορώ να το αποδείξω ... εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν πουλάς με 800 ?? Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι δεν κοροιδεύεις κάποιον αγοραστή ?? Εμένα με ξέρουν όλοι και επίσης τις γέννες μου, αν πώ σε κάποιον ότι ο σκύλος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο κολύμπι, θα βγεί ένα pedigree στο όνομά μου που δεν θα το επιβεβαιωνει, εσύ πώς ?? Επίσης για δυσπλασία κλπ κλπ ...

4)Γιατί αυτά τα ζώα ΝΑ ΜΗΝ έχουν pedigree ?? Θα μπορούσες ή όχι να κάνεις αυτή την δουλειά έχοντας pedigree και εξετάσεις δυσπλασίας ?? ( Η εξέταση δυσπλασίας κάνει στον ΚΟΕ 90 Ευρώ και καρδιάς - θυροειδή μπορει και τίποτα, αν έχεις φίλο κτηνίατρο - που έχεις )

Και μία τελευταία: (παρακαλώ οι παραπάνω να απαντηθούν με 1),2),3),4) αλλιώς να μην απαντηθούν καθόλου)

Δεν έχω την ματαιοδοξία να "ανακαλύψω" καινούργια ράτσα...
Αν είχες ?? Θεωρείς αυτήν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή νόμιμη και ότι δεν τρέχει τίποτα ... οκ ... αν ΕΓΩ είχα την όποια ''ματαιοδοξία'' ποιός και πότε θα έπρεπε να με ελέγξει ??

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Denis μαζι γραφαμε....

Και μαζι σκεφτομασταν...

:lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
εγω παλι γιατι νομιζω οτι ο anubis απλως κανει πλακα και δεν τα εννοει αυτα που λεει για καποιο λογο? :roll:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Τα χίλια δίκια έχει ο Ντένις. Γιατί αυτός δηλαδή να τρέχει ΄παντού να βρει καλά σκυλιά, να λιώνει στις εκθέσεις και να χρεώνεται μέχρι το λαιμό για να βελτιώσει τη φυλή των ροτ, για να ρχεσαι εσύ απ' το σπιτάκι σου, χωρίς κανέναν κόπο να τη χαλάς, "βγάζοντας" μάλιστα και "κάτι"?
Γι' αυτό το μόνο λόγο οφείλεις να του απαντήσεις με τον τρόπο που σου είπε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Είτε κάνει πλάκα είτε όχι (που είναι πιθανόν, το πιθανότερο μάλλον) οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν στο νου τους ότι οι αναγνώστες του φόρουμ δεν έχουν την ικανότητα να μυρίζουν τα νύχια τους και να απαντούν αναλόγως.

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Tελικα εισαι ενας συναισθηματικος ζωοφιλος, η εισαι ΒΥΒ;;; ...

Πριν ενα χρονο ειχες ενα ντομπερμαν και μονο και τωρα εχεις 50 σκυλια μιας

και μας λες οτι "δεν ζευγαρωνεις την

ιδια σκυλα καθε χρονο" ;;; ...
Είμα αυτό που περιγράφω και άλλα πολλά...δεν είμαι μονοδιάστατος και μονοσήμαντος! :D

Έχω 14 σκυλάκια...Δεν ζευγαρώνω την ίδια θηλυκιά από τις 2 κάθε φυλής.

Ζεις απο την εκμεταλευση των ζωων, πτηνων, ερπετων, που εχεις η

επαγγελεσαι και κατι αλλο εκτος του BYBreeding;;;;;
Όχι...και ναί...επαγγέλομαι και κάτι άλλο.

Εισαι "συλλεκτης" ζωων;
Αν μου το εξηγήσεις παραπάνω θα σου απαντήσω...

Μηπως μπηκες στο φορουμ για "ψαρεμα" πελατων;;;
Όχι...αλλά βρήκα.

Εισαι ανηθικος τελικα;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oχι, σε παρακαλώ , απλά βγάζω λεφτά, και δεν το λεω ειρωνικά ... σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να θεωρηθεί ότι βγάζω λεφτά από αυτό και ΜΟΝΟ ...

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
στου κουφού την πόρτα οσο θέλεις βρόντα :roll:

αν νομίζετε οτι καποιος μπορει να αλλαξει απο τα λεγομενα σας ...

σας γελασανε :( πιστευω πως αυτη ειναι η αληθεια !