Πάμε όσα έχω καταλάβει:

Έτσι αποκαλείται οποιαδήποτε κατάσταση δεν επιτρέπει στην καρδιά να λειτουργεί σωστά. Στην περίπτωση του σκύλου μου αίτιο είναι η εκ γεννετής μεγαλοκαρδία και σύμπτωμα οι κρίσεις βήχα.Τι είναι καρδιακή ανεπάρκεια και ποιά τα συμπτώματα της?
Εμείς όχι. Ο γιατρός από την ένταση των συμπτωμάτων και τη γενική κατάσταση της υγείας του ζώου?Πως ξεχωρίζουμε το 1ο , από το 2ο και από το τελευταίο στάδιο?
Ακρόαση, ακτινογραφία, άντε τρίπλεξ για την περίπτωση της καρδιάς. Δεν ξέρω τι άλλες.Τι εξετάσεις χρειάζονται σε ένα σκύλο που απλά βήχει?
Δεν νομίζω! "Κρύωμα" εννοούσα κάποια ίωση γενικώς και αορίστωςΤα σκυλιά κρυολογούν?
Διουρητικό. Όταν υπάρχει πρόβλημα κατακράτησης υγρών.Τι είναι το Lasix και που χρησιμοποιείται?
Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις απαντήσεις των γιατρών. Μου αρκεί μία βέβαια: "Θα κάνεις ό,τι σου πω και θα ζήσει πολλά χρόνια". Θα ήθελα όμως να ξεκαθάριζε κάποιος κτηνίατρος τα παραπάνω και συγγνώμη για το όποιο μπέρδεμα λόγω ασχετοσύνης.γιατί δεν μας λέτε αυτά που ρωτήσατε τον κτηνίατρο σας και τις απαντήσεις του για να έχουμε και ένα "υπόβαθρο" στην κουβέντα?