εγω απο οσο εχω δει απο γνωστους ολα τα σκυλια που ξερω που ζησανε πολλα χρονια τρωγανε τα παντα!!!
λες να τα επηρεαζει θετικα η μεσογειακη διατροφη?
λες να τα επηρεαζει θετικα η μεσογειακη διατροφη?
Πόσες γενιές αλλάζουν τα ποντίκια σε 80 χρόνια και πόσες ο άνθρωπος ?Τωρα πώς να μην ρωτησω για την ακτινοβολια?
Ειναι θεμα marketing εαν καποιος δεν θελει να δινει σιτηρα στον σκυλο του,
να μην εχει πολλους υδατανθρακες , και να εχει μεγαλο ποσοστο κρεατος η τροφη?
Μωρε μπραβο ωραια αντιληψη!!!
? 10 ευρω το μηνα ο καθε σκυλος?χωρις τις βιταμινες και τα λοιπα το κοστος ειναι λιγοτερο απο 20 ευρω και για τους δυο σκυλους το μηνα
Γιατι απορεις? Με καταλληλες κινησεις το φαγητο βγαινει σχεδον τζαμπα και ειναι και πολυ καλο και ποιοτικο.? 10 ευρω το μηνα ο καθε σκυλος?![]()
Λιγα μου φαινονται, τι φαγητο ειναι αυτο ρε παιδια και τι σκυλος 2κιλος?Γιατι απορεις? Με καταλληλες κινησεις το φαγητο βγαινει σχεδον τζαμπα και ειναι και πολυ καλο και ποιοτικο.
γιατι πρωτον δεν ξερω ποσο καλα μπορει να καλυφθει ο σκυλος απο τα ωμα και δευτερον γιατι τα ωμα δεν εχουν μεσα οτι ριχνουν στις τροφες αναπτυξηςνικο βιταμινες γιατι δινεις?
Ο Παρης τωει δυο με τρια πλαταρια την ημερα αναλογα του μεγεθους των πλαταριων και ο μικρος τρια την ημερα , Ο Παρης ειναι 23-25 κιλα και ο μικρος σχεδον 20Λιγα μου φαινονται, τι φαγητο ειναι αυτο ρε παιδια και τι σκυλος 2κιλος?