χορταινει μια χαρα , οπως ειπα και πριν , η βαση της διατροφης ειναι το πλαταρι και ανα διαστηματα ταιζω και αλλα
Όχι. Πλατάρια μπορεί να δίνει κανείς (χοντρικά τώρα) έως το μισό της ποσσότητας ζωικών τροφών. Το υπόλοιπο θα πρέπει να είναι και κανονικό κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, εντόσθια, ψάρι, καρδιά, πατσάς κλπ.)Και χορταινει με αυτα και καλυπτεται και διατροφικα;
Α,μπραβο.Μου φαινεται πολυ λιγο για να καλυφθει ο σκυλος.Όχι. Πλατάρια μπορεί να δίνει κανείς (χοντρικά τώρα) έως το μισό της ποσσότητας ζωικών τροφών. Το υπόλοιπο θα πρέπει να είναι και κανονικό κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, εντόσθια, ψάρι, καρδιά, πατσάς κλπ.)
Για βγαλε τα κοκαλα να δεις τι μενει.Εγω θα το βραζω το κρεας.55 κιλά σκύλος θέλει περίπου 1650 γραμμάρια ωμά
αυτό δεν είναι δύο κοτόπουλα-είναι ένα μετα βίας....
ξερω μαλινουα που τρωει 3 πλαταρια ημερησιως ηταν 40 κιλα ( ειναι ψηλος ) και με επιπεδα ενεργειας και διαθεσης μαλινουα , που ο ιδιοκτητης του σταματησε να του δινει το ζουμι που τα εβραζε γιατι ο σκυλος παχαινε ...Όχι. Πλατάρια μπορεί να δίνει κανείς (χοντρικά τώρα) έως το μισό της ποσσότητας ζωικών τροφών. Το υπόλοιπο θα πρέπει να είναι και κανονικό κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, εντόσθια, ψάρι, καρδιά, πατσάς κλπ.)
γιατι το κοκκαλο τι ειναι για να μην το υπολογιζει , πουδρα ;Για βγαλε τα κοκαλα να δεις τι μενει.Εγω θα το βραζω το κρεας.
Οταν ηταν αρρωστος παντως,2 κοτοπουλακια τα ετρωγε και ηθελε κι αλλο.του εβαζα και ρυζι και μετα με κοιτουσε.
Off topic αλλά...Για βγαλε τα κοκαλα να δεις τι μενει.Εγω θα το βραζω το κρεας.
Οταν ηταν αρρωστος παντως,2 κοτοπουλακια τα ετρωγε και ηθελε κι αλλο.του εβαζα και ρυζι και μετα με κοιτουσε.
δεν ειναι αναγκη το καθε γευμα να εχει ψαρι , λαχανικα , εντοσθια , κρεας κοκκαλα κλπ , οπως εσυ δεν τρως καθε μερα ολες τις τροφες , ετσι και με τον σκυλοΜα νομιζω οτι λογαριαζονται διαφορετικα το κρεας με τα κοκαλα στη διατροφη.Οχι;
Μπορω δηλ να αντικαταστησω το κρεας με κοκαλα;
και ζεματισμενα εχει και παραεχει νοημα.Από τα πλατάρια δεν μπορείς να βγάλεις κρέας για βράσιμο. Είναι λίγο και "πλεγμένο" πάνω στα κόκαλλα. Δεν θα σου μένει τίποτα. Μόνο ωμά έχει νόημα.
Ειναι δυνατον να χορτασει ενας σκυλος? Οσο και να δωσεις, θα ζηταει κι αλλο, ειδικα αν ειναι καλο φαϊ.Μα,θα παω μα το Θεο αυριο να του δωσω ενα ολοκληρο ωμο κοτοπουλο να δω αν θα χορτασει.
Οχι,εμενα δεν ειναι λαιμαργος.Οταν χορτασει σταματαει.Τωρα δεν ξερω με το ωμο πως θα αντιδρασει.Ειναι δυνατον να χορτασει ενας σκυλος? Οσο και να δωσεις, θα ζηταει κι αλλο, ειδικα αν ειναι καλο φαϊ.
Χορταινει σημαινει του φτανει, κατι που θα το καταλαβεις στην πορεια.