Σε εμενα το λες;Καλε,ολοκληρο κοτοπουλο ξεκοκαλιζω.Βαλαμε τα πλαταρια να βαλω και τα καραβια,καραβι ειναι το κοκκαλο που ειναι το στηθος(η φιλετο) το τριγωνο που λενε πολυ,αυτο εχει το λιγοτερο 40% Κρεας,καλα πηγες να ξεκοκαλισεις πλαταρι?βραστο και βγαλε το κρεας να δεις ποσο βγαζει.
το γνωριζω.Τα κοκαλα τα εχω στον καταψυκτη 2 εβδομαδες στους -18 για να του τα δωσω.Εχω ομως θειο με κοτουλες,που μπορει να μου βρει καποια φρεσκοσφαγμενη της ιδιας μερας.Κι απο αυτη κινδυνευει απο σαλομονελα;σκυλακος εχει και προβλημα γενικοτερα θα του κανεις οντως ζημια...
η σαλμονελα με το ζεματισμα δεν καταπολεμειται... αντιθετα η καταψυξη σκοτωνει την σαλμονελα....
ειναι θεμα μαρκετινγκ στα Ελληνικα προπαγανδας να λεει ενας επαγγελματικος κλαδος οτι μονο με ξηρα τροφη μπορει ο σκυλος να ταιζεται ισσοροπημενα , οπως θεμα μαρκετινγκ μου φενεται πια και το ταισμα δυο φορες ημερησιως σε ενηλικο σκυλο
Φάσκεις και αντιφάσκεις.νικο βιταμινες γιατι δινεις?
γιατι πρωτον δεν ξερω ποσο καλα μπορει να καλυφθει ο σκυλος απο τα ωμα και δευτερον γιατι τα ωμα δεν εχουν μεσα οτι ριχνουν στις τροφες αναπτυξης
Αφου ξερεις οτι εγω παλι θα ρωτησω,γιατι δεν το εξηγεις απο την αρχη,μη γραφω κιολας;ΑΛΛΟ ωμό ΑΛΛΟ πλατάρι