Δεν μπορούσα ν' αντισταθώ (φωτο απο τα σκυλια μου)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Grifos,
μόνο υγεία σας εύχομαι γιατί από ότι έχω καταλάβει έως τώρα, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλα.:)
Η αδυναμία μου είναι η μελαχρινή:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Grifos, να χαιρεσαι τα σκυλια σου και μεγεια την φωτογραφικη!
Τετοιες εικονες μου αρεσουν, με τα σκυλια ηρεμα και χαλαρα μεσα στο σπιτι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
@Grifos, να χαιρεσαι τα σκυλια σου και μεγεια την φωτογραφικη!
Τετοιες εικονες μου αρεσουν, με τα σκυλια ηρεμα και χαλαρα μεσα στο σπιτι...
Δεν πήρα καινούργια φωτογραφική, με το κινητό είναι αλλά καθάρισα το φακό του κι άλλαξα την ανάλυση. Σ' ευχαριστώ.

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Grifos σε ζηλεύω...να τις χαίρεσαι...!!!
Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....μεγαλώνεις την ανυπομονησία μου μέχρι να αποκτήσω τον φεβρουάριο την cane corsina μου.

Ωραία κίνηση να θέλεις να μοιραστείς μαζί μας αυτή την όμορφη στιγμή.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σε μια ωρίτσα που θα έρθει και θα τους πάρει όλο το χώρο για τον εαυτό της θα δούμε :D:D
:lol: Τους έχει πάρει τον αέρα ή απλά είναι φιλόξενες? Δν έχω μηχανή να βγάλω να δεις την Chilli. Στα πόδια μου κάτω από το γραφείο, κολλητά στη μονάδα του Η/Υ. Μας πιάνουν τα κρύα σιγά σιγά εμάς είμαστε ευαίσθητες! Ασε που 3 ώρες έτρεχε με ένα Λαμπ. Ας πούμε ότι κουράστηκε

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kουκλες ειναι,να τις χαιρεσαι!
Grifos..... ασπρος καναπες,μαυρο σκυλι,πολυ ψηνομαι να δω μια κοντινη φωτογραφια αφου σηκωθει:D:D (να παρω και τα πανω μου δηλαδη:p)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Kουκλες ειναι,να τις χαιρεσαι!
Grifos..... ασπρος καναπες,μαυρο σκυλι,πολυ ψηνομαι να δω μια κοντινη φωτογραφια αφου σηκωθει:D:D (να παρω και τα πανω μου δηλαδη:p)
Έχω 4 χτένες για να τραβάω την τρίχα τους, τη μία την έχω αποκλειστικά για τον καναπέ. Ευτυχώς που δεν είναι σαν το προηγούμενο ύφασμα που είχα βάλει γιατί το είχα καταστρέψει. Άμα θες να φανταστείς κάτι ωραίο σκέψου πως τώρα κυλιέται στο ωραίο κίτρινο σεντόνι του κρεββατιού μου :rolleyes: , ναζάκια επειδή βγήκαμε έξω και μείνανε μόνες τους.

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Grifos να τις χαίρεσαι....
Να βάλεις και καμία φωτό στους διαγωνισμούς....:p
(μα...νυχτιάτικα κι εσύ....)

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Να τις χαίρεσαι τις κούκλες σου και να είστε πάντα καλά, όλη η αγέλη! Βάλε μας και καμία φωτο την ροττινα της κοπέλας σου. Έχουν πάντως και οι δύο την δική τους ξεχωριστή γοητεία!