Δεν πήρα καινούργια φωτογραφική, με το κινητό είναι αλλά καθάρισα το φακό του κι άλλαξα την ανάλυση. Σ' ευχαριστώ.@Grifos, να χαιρεσαι τα σκυλια σου και μεγεια την φωτογραφικη!
Τετοιες εικονες μου αρεσουν, με τα σκυλια ηρεμα και χαλαρα μεσα στο σπιτι...
Σε μια ωρίτσα που θα έρθει και θα τους πάρει όλο το χώρο για τον εαυτό της θα δούμεΚουκλάρες! Χώρο για το Ροτ που θα έρθει έχει εκεί κάτω???
:lol: Τους έχει πάρει τον αέρα ή απλά είναι φιλόξενες? Δν έχω μηχανή να βγάλω να δεις την Chilli. Στα πόδια μου κάτω από το γραφείο, κολλητά στη μονάδα του Η/Υ. Μας πιάνουν τα κρύα σιγά σιγά εμάς είμαστε ευαίσθητες! Ασε που 3 ώρες έτρεχε με ένα Λαμπ. Ας πούμε ότι κουράστηκεΣε μια ωρίτσα που θα έρθει και θα τους πάρει όλο το χώρο για τον εαυτό της θα δούμε![]()
Έχω 4 χτένες για να τραβάω την τρίχα τους, τη μία την έχω αποκλειστικά για τον καναπέ. Ευτυχώς που δεν είναι σαν το προηγούμενο ύφασμα που είχα βάλει γιατί το είχα καταστρέψει. Άμα θες να φανταστείς κάτι ωραίο σκέψου πως τώρα κυλιέται στο ωραίο κίτρινο σεντόνι του κρεββατιού μουKουκλες ειναι,να τις χαιρεσαι!
Grifos..... ασπρος καναπες,μαυρο σκυλι,πολυ ψηνομαι να δω μια κοντινη φωτογραφια αφου σηκωθει(να παρω και τα πανω μου δηλαδη
)
ναι χάσκειΕίναι πολύ όμορφα!! Το χάσκυ είναι συνέχεια γελαστό ή μου φαίνεται; Η χάσκα... :lol:
να χαίρεσαι κι εσύ τα δικά σουΝα χαίρεσαι τα κορίτσια σου...
Στη Λώρα αναφέρεσαι?κι αν δεν απατώμαι πήρες σήμερα μια πρώτη γεύση του τι εστί τρέλα βέλγικου![]()