Δεν μπορούσα ν' αντισταθώ (φωτο απο τα σκυλια μου)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
είναι και οι 2 πολύ όμορφες!!!!! φαντάζομαι ότι στη διάρκεια της μέρας λιώνουν στη ξάπλα.... :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Πολυ ομορφες! Δεν ειναι λιγο "αφρατουλες" ή με ξεγελουν οι φωτογραφιες ? :D
Η μεγάλη όχι είναι κανονική.
Με τη μικρή άλλαξα τροφή την περίοδο που έκανα κάποια επέμβαση και δε μπορούσα να τη βγάζω κανονικές βόλτες και μπέρδεψα και τις δοσολογίες.
Τώρα με το μαγειρευτό θα στρώσουν :)

Πω πω χάλια που περνάνε τα σκυλιλα. Τώρα, τώρα λέω πάω να σε καταγκείλω για κακοποίηση, ούτε ένα A/C δεν τους έχεις ανοίξει άκαρδε πατέρα...... χα χα χα χα
Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στην καταγγελία πως δεν έχω ούτε πιστόλι με μπουρμπουλήθρες :D:D:D:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Πάντα τέτοια.....(να λείπεις μέρες απ'το forum....:p)
πέρασα από δίπλα σου αλλά όλοι οι φίλοι μου λείπανε σε διακοπές (τώρα ποιός ο λόγος να ζεις στην πόλη με τις ομορφότερες παραλίες και καταπράσινη και να τρέχεις διακοπές σε άλλα μέρη ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά όλοι μάλλον έχουμε ανάγκη από αλλαγές από καιρό σε καιρό) και δε μπόρεσα να καθήσω παραπάνω από ένα καφέ :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Τωρα ειδα τις διακοποφωτογραφιες. Πολυ ομορφα, που ηταν ;
Γιάννενα στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη μου απ' όταν ήμουν φοιτητής που παραμείναμε φιλαράκια και αμέσως μετά σε πολύ καλούς φίλους στη Νεράϊδα Ηγουμενίτσας, στον Γκορίλα πάνω απ' την Παραμυθιά, στη Γλυκή, στο Καραβοστάσι, στην Αμμουδιά και σε ορισμένα άλλα μέρη που απλά βρήκα τυχαία στο δρόμο :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιάννενα στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη μου απ' όταν ήμουν φοιτητής που παραμείναμε φιλαράκια και αμέσως μετά σε πολύ καλούς φίλους στη Νεράϊδα Ηγουμενίτσας, στον Γκορίλα πάνω απ' την Παραμυθιά, στη Γλυκή, στο Καραβοστάσι, στην Αμμουδιά και σε ορισμένα άλλα μέρη που απλά βρήκα τυχαία στο δρόμο :)
Pfffff, τι μου εκανες τωρα ρε φιλε.....