Ρε σεις, έχω πάνω από 70 δημοσιεύσεις στο όνομά μου, καθώς κι ένα βιβλίο με το Harvard University Press. Επομένως μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχω κάποια πείρα στα βιβλία. Και ξέρω και ένα σωρό άλλους ανθρώπους που έχουν κάνει τα ίδια και περισσότερα από μένα. Διαβάζω τα μηνύματά σας και προσπαθώ να καταλάβω γιατί κολλάτε στα λεφτά. Με δυο λόγια, ο χορηγός γιατί χρειάζεται? Η επιδότηση του βιβλίου σε τι αποσκοπεί? Έτσι από περιέργεια ρωτάω δηλαδή....Τέλος το κείμενο πρέπει να είναι πολύ καλό αλλιώς όλη η δουλειά πάει χαμένη και είναι άχρηστη. Και φυσικά αν χρησιμοποιήσετε τα εγκυκλοπαιδικά θα υπάρχουν σίγουρα πάμπολλα λάθη. Το βιβλίο αυτό πρέπει να είναι original research αλλιώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βγει διότι θα είναι άχρηστο και, ακόμα κι αν οι φωτογραφίες σας είναι αριστουργήματα, κρίμα στα δεντράκια που θα χάσουν τη ζωή τους. Και ναι, μπορείτε να κάνετε την έρευνα χωρίς προβλήματα. Επιπλέον ξεχάστε τους ομίλους και τα σωματεία και φερθείτε αμερικάνικα (αινιγματικό μειδίαμα, λίγα λόγια, κούνημα ελαφρό της κεφαλής και μετά κάνετε ό,τι θέλετε). Και όταν βγει το βιβλίο, που θα βγει και γι' αυτό άλλωστε θα πρέπει να βγει ΚΑΙ τα αγγλικά, τους γράφετε όλους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη....

Έτσι αντιμετωπίζει κανείς ωρύοντες Ελληνάρες, πιστέψτε με, μιλάω από πείρα.....:shock: