Διαροια σε γαλλικο μπουλντογκ

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ; Αν το κουταβι είναι κάτω από 2 μηνων και θέλει πρωτόγαλα κανονικά , δεν είναι φυσιολογικό να κάνει διάρροια ;;;

Ο κτηνιατρος πάντως ανέφερε και την πρόωρη απογαλάκτωση.

• Like
Reactions: alexoukoc

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ; Αν το κουταβι είναι κάτω από 2 μηνων και θέλει πρωτόγαλα κανονικά , δεν είναι φυσιολογικό να κάνει διάρροια ;;;

Ο κτηνιατρος πάντως ανέφερε και την πρόωρη απογαλάκτωση.
Οταν λες προτογαλα??
Μαλλον μητρικο εννοεις?
Προτογαλα πινουν της πρωτες ωρες της ζηης τους. Μετα εναι απλα "μητρικο".

Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο μικρο, οστε να θυλαζει αποκλειστηκα. Στης 3-4 εβδωμαδες αρχιζουν και τρωνε συμπληρωματικα- στης 6 αρχιζει η μαμα να τα διωχνει ( αλλα θα πρεπει να ειναι ακομα κοντα της, για λογους κοινονικοποιησης!!!).
Αλλα οταν παιρνουμε ενα κουταβι, δεν του αλλαζουμε στην αρχη την διατροφη του που εχει συνηθησει! Με κανεναν τροπο! Εμενα μου ειχαν δωσει και τροφη για τουλαχιστον ενα μηνα.

Τεσπα. Εμενα το κουταβι στην φωτο δεν μου φαινεται 2 μηνων.
Αλλα ειναι και δυσκολα να το καταλαβεις απο φωτογραφια. Μπορει να ειναι ατυχος βγαλμενη.

Απλα εμενα μου εκανε εντύπωση το βαρος- εμενα ολες οι κουταβες μου( 4 εχω μεγαλωσει) στης 2 μηνες ειχαν ενα- εναμιση κιλο παραπανω- χωρις να ειναι τεραστιες ( Στο τελικο τους ειναι ολες γυρο στα 11 κιλα- εντελος μεσα στο προτυπο δηλαδη).

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Οταν λες προτογαλα??
Μαλλον μητρικο εννοεις?

Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο μικρο, οστε να θυλαζει αποκλειστηκα. Στης 3-4 εβδωμαδες αρχιζουν και τρωνε συμπληρωματικα- στης 6 αρχιζει η μαμα να τα διωχνει ( αλλα θα πρεπει να ειναι ακομα κοντα της, για λογους κοινονικοποιησης!!!).
Αλλα οταν παιρνουμε ενα κουταβι, δεν του αλλαζουμε στην αρχη την διατροφη του που εχει συνηθησει! Με κανεναν τροπο! Εμενα μου ειχαν δωσει και τροφη για τουλαχιστον ενα μηνα.

Αλλα ειναι και δυσκολα να το καταλαβεις απο φωτογραφια. Μπορει να ειναι ατυχος βγαλμενη.

Απλα εμενα μου εκανε εντύπωση το βαρος- εμενα ολες οι κουταβες μου( 4 εχω μεγαλωσει) στης 2 μηνες ειχαν ενα- εναμιση κιλο παραπανω- χωρις να ειναι τεραστιες ( Στο τελικο τους ειναι ολες γυρο στα 11 κιλα- εντελος μεσα στο προτυπο δηλαδη).
Σε μεγεθος ειναι οσο μια παντοφλα 44 νουμερο. Δεν ξερω τωρα παντως απο τοτε που του δινουμε κοτοπουλο με ριζυ τα κακα του εγιναν μουσταρδα απο καφε και δεν μυριζουν κιολας... τωρα καλο ή κακο δεν ξερω ακομα διαροια.. ή κτηνιατρος ειπε 2-3 μερες ακομα και αν δεν γινει καλα μικροβιολογικες εξετασεις.... υπομονη και πιστη...

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Εγω λεω τι ειπε η κτηνιατρος... Ξαναλεω για χιλιοστη φορα οποιος ξερει καποιον καλο κτηνιατρο για γαλλακια αθηνα ας μου πει ανεξαρτητως περιοχης..

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Οταν λες προτογαλα??
Μαλλον μητρικο εννοεις?

Ναι εννοούσα το μητρικό γάλα ...
Εμένα ο δικός μου ήταν 2 μηνών κ κάτι όταν τον "βρήκα" . Τον ξεκίνησα
Εγω λεω τι ειπε η κτηνιατρος... Ξαναλεω για χιλιοστη φορα οποιος ξερει καποιον καλο κτηνιατρο για γαλλακια αθηνα ας μου πει ανεξαρτητως περιοχης..
Δεν ξέρω αν υπάρχει κτηνιατρος που έχει ειδίκευση σε συγκεκριμένη ράτσα . Πάντως η δίκη μου κτηνιατρος στον Ν Κόσμο είναι νορμαλ σε τιμές (βασικό στις μέρες μας ) και το ακόμα βασικότερο , δεν είναι μάντης ... Για να δώσει θεραπεία στο οτιδήποτε , κάνει αιματολογικές , εργαστηριακές κτλ ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σου είπαν και παραπάνω, οι κτηνίατροι δεν πάνε με εξειδίκευση στη φυλή. Καλό κτηνίατρο θέλεις (κι όχι κάποιον που διαγνώσκει με το...μάτι). Σε ξαναρώτησαν, ποιες περιοχές σε βολεύουν, να σου προτείνουν αναλόγως

• Like
Reactions: Haris Drazen

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Aπαντησα περιοχη δεν πειρα απαντηση για κτηνιατρο και ειπα 100 φορες δεν με ενδιαφερει η αποσταση αρκει να ειναι μεσα στην αθηνα απο κηφισια-πειραια

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα αναφερω μερικούς, ενδεικτικά, χωρίς όμως να έχω ιδία γνώση, ούτε ξέρω περιοχή.

Καστανά, Κέστης, Λιαπής,Βλαχόπουλος. Σίγουρα θα πουν κι άλλοι ονόματα, και ιδανικά, με δική τους εμπειρία.

• Like
Reactions: alexoukoc

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Θα αναφερω μερικούς, ενδεικτικά, χωρίς όμως να έχω ιδία γνώση, ούτε ξέρω περιοχή.

Καστανά, Κέστης, Λιαπής,Βλαχόπουλος. Σίγουρα θα πουν κι άλλοι ονόματα, και ιδανικά, με δική τους εμπειρία.
Θα προτιμούσα καποιον κατοχο γαλλικου καλυτερα ο οποιος εμπιστευεται τον κτηνιατρο του καιρο...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Από τους παραπάνω γνωρίζω τους Κέστη και Λιαπή οι οποίοι θεωρούνται καλοί κτηνίατροι.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Σε μεγεθος ειναι οσο μια παντοφλα 44 νουμερο. Δεν ξερω τωρα παντως απο τοτε που του δινουμε κοτοπουλο με ριζυ τα κακα του εγιναν μουσταρδα απο καφε και δεν μυριζουν κιολας... τωρα καλο ή κακο δεν ξερω ακομα διαροια.. ή κτηνιατρος ειπε 2-3 μερες ακομα και αν δεν γινει καλα μικροβιολογικες εξετασεις.... υπομονη και πιστη...
Άσε το σκυλί μία μέρα και την επόμενη (μιάμιση δλδ,) μέχρι το απόγευμα νηστικό και θα γίνει μία χαρά....
Πάρε και μία πάστα να του δώσεις για τα σκουληκια.
Ακου λέει μικροβιολογικές σε κουτάβι...τι άλλο θα κάνουν οι γιατροί για το κονομι..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Άσε το σκυλί μία μέρα και την επόμενη (μιάμιση δλδ,) μέχρι το απόγευμα νηστικό και θα γίνει μία χαρά....
Πάρε και μία πάστα να του δώσεις για τα σκουληκια.
Ακου λέει μικροβιολογικές σε κουτάβι...τι άλλο θα κάνουν οι γιατροί για το κονομι..
Αυτό το κάνουμε σε ενήλικο σκυλί. Το κουτάβι με διάρροια το παίρνουμε παραμάσχαλα και τρέχουμε κτηνίατρο. Για να έχουμε κουτάβι.

alexoukoc

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2016
44
9
33
Μερα με τη μερα σκληρενουν τα κακα του αλλες 2 μερες εμειναν ελπιζω να γινουν κομπλε. οσο για το χρωμα που ειναι μουσταρδι πειραζει?

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Μερα με τη μερα σκληρενουν τα κακα του αλλες 2 μερες εμειναν ελπιζω να γινουν κομπλε. οσο για το χρωμα που ειναι μουσταρδι πειραζει?
Κάνε αυτό που σου είπα και θα βρεις την υγεία σου...άσε τις άλλες να λένε..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Αυτό το κάνουμε σε ενήλικο σκυλί. Το κουτάβι με διάρροια το παίρνουμε παραμάσχαλα και τρέχουμε κτηνίατρο. Για να έχουμε κουτάβι.
Και ο κτηνίατρος αν είναι σωστός θα σου πει αυτό που είπα πριν...αν δεν είναι ..για να μην χάσει την επίσκεψη θα σου κάνει το σκύλο πειραματόζωο...€€€€€€

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Και ο κτηνίατρος αν είναι σωστός θα σου πει αυτό που είπα πριν...αν δεν είναι ..για να μην χάσει την επίσκεψη θα σου κάνει το σκύλο πειραματόζωο...€€€€€€
Nαι ρε φίλε - και το σκεφτόμουνα: Να αγοράσω τις γόβες για πάρτη μου ή να δώσω τα λεφτά στον κτηνίατρο να τις αγοράσει η γυναίκα του? Δε μαμιέται ας τις αγοράσει η κυρα vet!

Λες να είμαστε τόοοοσο large εδώ μέσα που πάμε στον κτηνίατρο για να τον ταίζουμε?