Ροτι η ειδικη σε ολα τα θεματα,τι σε επιασε τωρα προχθες για το λιπος δεν ειχες ορεξη,τωρα γραφεις παλι?συνεχισε σε παρακαλω εκει συ που ξερεις απο διατροφη και βαλε μου ποιος λεει οτι το λιπος που ειπα εγω το 30% κανει κακο και μετα συζηταμε,εγραψες εντελως ευθαρσως οπως και τωρα οτι ειμαι ασχετος απο διατροφη,αλλα δεν εκανες ακομη ενα κοπι στο επιχειρημα σου,που δηλαδη ανατρεπει το βιβλιο που εβαλες αυτα που ειπα εγω,το μπλα μπλα ειναι ευκολο κανε ενα κοπι και τα συζηταμε(καποτε ελεγες εδω μεσα οτι οι ωρες και η ποιοτητα πρεπει να ειναι ιδιες αλλιως προκαλειται διατροφικο στρες στον σκυλο,οταν γραφεις για τα Ροτ μονο τονιζε το σε παρακαλω μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι).
Το πρωτο Φιλα που πηρα το αγορασα απο εκτροφεα ασχετο και νεο,εκανε μονο 3 γεννες και τα παρατησε,εβγαλε μια Πανευρωπαικη 2003,και μια Παγκοσμια πρωταθλητρια 2004,και απο τα κουταβια του οσα πηγαν σε εκθεσεις δεν επεσε κατω απο 3η θεση κανενα,δεν ειναι θεμα εκτροφικης πειρας η εκτροφη αλλα θεμα γνωσης και φυσικου ταλεντου(αν μπορεις να το καταλαβεις αυτο εσυ που εμαθες τα σκυλια απο βιβλια και διαδικτυο) γενικα πανω στα σκυλια,και απο αυτη την πειρα δοξα τον θεο εχω μπολικη.