Εμετός - αδιαθεσία - σοβαρό;; (Γερμανικός Ποιμενικός 16 μηνών)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.082
Athens
...λες , ε; Θα πάω να πάρω αύριο στήθος κοτόπουλο - άσε μη το ρημάξω πάλι το σκυλάκι...
Πάρε ένα κοτόπουλο ολόκληρο καλέ. Τις πρώτες μέρες καλύτερα το στήθος με λίγο ρύζι - τις υπόλοιπες μπορείς να δώσεις και άλλα μέρη με λίγο ρύζι (χωρίς κόκαλλα π΄ντα) και μετά -αφού σιγουρευτείς ότι συνήλθε πλήρως - επανέρχεσαι στα κανονικά μπαρφογεύματα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ρε συ μην κάνεις πάλι πειράματα!

Επειδή τρως εσυ ποπάυ το σπανάκι ώμο δεν σημαίνει ότι το ανέχεται και το στομάχι της κοπελιάς!

Άσε ξηρές και μπαρφ για σήμερα και αύριο!

Ρύζι καλά βρασμένο(λαπάς) και κοτοπουλάκι μόνο!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
το σπανάκι ήταν ζεματισμένο και πολτοποιημένο! έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.. Πήρε το κόκαλο της και παίζει τώρα. Νομίζω ότι της έκανε καλό που έφαγε λίγο. Νομίζω επίσης ότι μόλις με έκλ@$ε . . . πφφφφφφφφφφφφφφ

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
το σπανάκι ήταν ζεματισμένο και πολτοποιημένο! έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.. Πήρε το κόκαλο της και παίζει τώρα. Νομίζω ότι της έκανε καλό που έφαγε λίγο. Νομίζω επίσης ότι μόλις με έκλ@$ε . . . πφφφφφφφφφφφφφφ
Μη το παρεις προσωπικα!Αεριουλια εχει!Θα προτιμουσες βεβαια να ρεφτει...αλλα μη τα θες ολα δικα σου!:D

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
..της το πήρα το κόκαλο, μην έχουμε άλλα . . Δραστηριοποιείται σιγά σιγά.. καλά είμαστε.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές.
Special thnx στο Στέλιο που το ξενυχτίσαμε στο Fb.
Αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή χειρότερο θα σας ενημερώσω.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
κοτοπουλο και ρυζακι
και αυριο που θα ειναι παρατεταμενο ο γκομενος θα ερθει στα ισια της
τελος.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Καλημερεεεεςςς.. Σε αρίστη κατάσταση η μικρή.. Πίνει νεράκι, έχει όρεξη, πάω να της πάρω κοτοπουλάκι και το απόγευμα ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ! Χοροπήδαγε στο κρεβάτι πρωινιάτικα... θα σου πω εγώ στο στίβο.....

Zouzounos , ο γκομενάκος μας δεν ξηγειέται καλά.... Ούτε ένα μήνυμα - ούτε ένα γράμμα! ..και είναι το κορίτσι του άρρωστο . τσ τσ τσ , ντροπή! Πάλι poker έπαιζε στα καφενεία????

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
μπραβο περαστικουλια.....εμενα ο γιατρος σε κατι παρομοιο μου ειχε πει 2 μερες λαπα στηθος κοτοπουλο και οχι μεγαλεσ μεριδες

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Λιώσε την λέμεεεεε στην προπόνηση!

Χωρίς πλάκα θα κάνει καλό λίγο να δουλέψει ο οργανισμός της μετά από αυτό!Πιστεύω θα το ξεπεράσει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
................φασόλια. Δεν τρώει το κοτόπουλο , έφαγε δύο μπουκιές από το χέρι μου , από το μπολ με τίποτα. Και με το που έφαγε, έριξε και τριπλή τσίρλα . . Προπόνηση αναβάλλεται.. Είναι πάλι ξάπλα στο χαλί - την αφήνω στην ησυχία της....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87