Ας πω λοιπόν και εγώ τα δικά μου.....
Για την "ποινικοποίηση" του like μου στο ποστ του sea-mol δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, από ότι έχουν πει τα προηγούμενα μέλη, εξάλλου είναι δικαίωμα του καθενός να ταυτίζεται με κάποια άποψη ....εκτός αν η πολιτική του φόρουμ είναι διαφορετική πια, οπότε θα πρέπει να διαβάσω εκ νέου τους κανονισμούς.
Προσωπικά αυτό που βρίσκω εγώ τραγικά λυπηρό είναι ότι σε ένα άρθρο που μπορεί να το διαβάσει πολύς κόσμος ειδικά σε ανάρτηση στο facebook αναφέρονται τα εξής :
"Είδαμε και τα περισσότερα δελτία ειδήσεων όπου εκεί το ρεπορτάζ στο σημείο και οι 2-3 μαρτυρίες, καθώς και τα πλάνα από τους τραυματίες (που ποτέ δεν ξεπέρασαν τους 3) έδωσαν περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό."
"Οι τραυματίες έχουν δαγκωνιές, όχι ιδιαίτερα σοβαρές (δηλαδή δεν λείπει κομμάτι ή δεν έσπασε κάποιο οστό) και γρατσουνιές"
"θα είχε αποτρέψει όλο αυτό τον «τζέρτζελο», διότι περί αυτού πρόκειται και ουδεμία παραπάνω σοβαρότητα είχε (πέρα από τον θάνατο του σκύλου από σφαίρα αστυνομικού) "
Πραγματικά θα ήθελα να μάθω στα πόσα εκατοστά βάθος από το δάγκωμα και από πόσους ανθρώπους και πάνω αριθμητικά , μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως "τζέρτζελο" ....αλλάζει πίστα και χαρακτηρίζεται ως πιο σοβαρή. Αυτό φαντάζομαι ότι θα μπορεί να το απαντήσει μόνο ο συγγραφέας του άρθρου, προφανώς με την ιδιότητά του (που δεν ξέρουμε και πια είναι..).
Επειδή εγώ τυχαίνει να ΜΗΝ έχω αγιόσκυλο αλλά να έχω σκύλο που χαλαρά μπορεί να ρίξει μια δάγκα, αν στρεσαριστεί ......η ακόλουθη απάντηση μάλλον θα έπρεπε να με καλύπτει
"Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεται. Ο σκύλος δαγκώνει διότι έχει στόμα… Βασικά, αυτός είναι ο κύριος λόγος και ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχει χέρια."
......αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω ότι ο ισορροπημένος σκύλος δεν πρέπει να δαγκώνει.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι όλος ο κόσμος που θα διαβάσει αυτό το άρθρο και που είναι άσχετος από σκυλιά θα μείνει στην αποσυναρμολόγηση. Ο άσχετος θα μείνει στα σημεία που ανέφερα. Η όλη αποσυναρμολόγηση δεν αναιρεί το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι ένας ανεξέλεγκτος σκύλος που δαγκώνει ανθρώπους. Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν ως κάτι διαφορετικό......οκ.
Επίσης διάβασα και την δημοσίευση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας....
Γιατί δεν κλήθηκε το ΣΥΠΠΑΖΑΘ ?.. γιατί δεν κλήθηκαν τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία ?...γιατί δεν κλήθηκε ένας από τους δεκάδες εκπαιδευτές ?......προφανώς μόνο εγώ ζω σε μια χώρα που το ΕΚΑΒ πχ κάνει να έρθει μισή ώρα να παραλάβει περιστατικό γιατί δεν έχει όχημα....

...επίσης θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν σε χαρτάκι όλα αυτά τα τηλέφωνα πρόχειρα στη τσέπη τους...έτσι ώστε πάνω στο πανικό να καλέσουν κάποιον.
Νομίζω JohnK ....σε ξεπέρασα στο σεντόνι