Επίθεση σκύλου στη Θεσσαλονίκη.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Μονο να μην ειναι απο τους σκυλους που εχουν Μότο:

"καλητερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
«Οι τραυματίες έχουν δαγκωνιές, όχι ιδιαίτερα σοβαρές (δηλαδή δεν λείπει κομμάτι ή δεν έσπασε κάποιο οστό) και γρατσουνιές, ενώ τα πλάνα από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος δείχνουν τον σκύλο να κυκλοφορεί νευρικά και με έκδηλο στρες (αν βέβαια μπορεί κανείς να το αναγνωρίσει), αλλά οι άνθρωποι να συνεχίζουν να βάζουν βενζίνη, για παράδειγμα και μόνο όταν δαγκώνει την φόρμα του ανθρώπου που βάζει βενζίνη, αυτός να τρομοκρατείται (και δεν κατηγορούμε φυσικά τον άνθρωπο που αντιδρά έτσι).
Επίσης, ακούμε ανθρώπους να μαρτυρούν πως το σκυλί ήταν φιλικό και παίζανε μαζί του, αλλά κάποιες στιγμές γυρνούσε και τους δάγκωνε. Στο βίντεο, πάλι, βλέπουμε τους ανθρώπους που δαγκώθηκαν να προσπαθούν να το κλωτσήσουν για να το απωθήσουν, να τρέχουν πανικόβλητοι, να κουνούν χέρια και πόδια και να το γυρίζουν σβούρες. Αν είχαμε και ήχο σίγουρα θα ακούγαμε και φωνές, στριγκλιές και άλλου τύπου φωνητικές εκφράσεις τρόμου και πανικού.

«αυτό που μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε υγιής νους που δεν επηρεάζεται από τον ομιλητή είναι ότι βλέπει ανθρώπους να χτυπάνε με μανία ένα ζώο το οποίο σαφώς και υπερασπίζεται εαυτόν. Το ίδιο θα έκανε και ένας άνθρωπος αν κάποιος τον χτυπούσε.
Από την άλλη, το περιστατικό ανέλαβαν εντελώς ανεκπαίδευτοι αστυνομικοί, που όπως φαίνεται στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν αντί να ηρεμήσουν το ζώο το εξαγρίωσαν ακόμα περισσότερο γυρνώντας το γύρω γύρω λες και ήταν όργανο σε λούνα παρκ.»

«Αυτό που περιγράφει σε πρώτη ανάγνωση, imho, είναι πως οποιοδήποτε σκυλί μπορεί να καταλήξει εκεί, αν ελεύθερο φτάσει να αντιμετωπίσει τη μαλακία μικρών φοβισμένων ανθρωπάκων.
Γιατί αυτό ακριβώς συνέβη. Κάποιοι πλήρωσαν με μερικές γρατζουνιές κι εκδορές ή και δαγκώματα τη βλακεία τους.
...βλαξ γέρος θρησκόληπτος...
... Άει σιχτίρ λοιπόν με τους βλάκες, και λυπάμαι, αλλά τα σκυλιά μου (και αρκετά ακόμη) είναι σημαντικότερα για μένα από κάτι τέτοιους.»

Τρια διαφορετικα κειμενα με το ίδιο όμως νόημα για τους δαγκωθέντες !(εξ άλλου το τριτο «μεταφράζει» το πρώτο, για όσους δεν καταλαβαν!)
Ομολογώ ότι το πρώτο ειναι πολύ «έξυπνα» δοσμένο, αλλα στη ουσία αφήνει την ιδια εντυπωση.

Αν μας ενδιαφερει απλως να λεμε ότι κανουμε αντίσταση στο κλιμα που υπάρχει και επαυξανουν τα ΜΜΕ, όλα πετυχαίνουν πιθανον τον σκοπό τους...
Αν ο σκοπός ειναι να φερουμε την κοινωνια, η οποία έχει αγνοια ή και αρνητική προδιαθεση, εκεί που πρεπει σε σχεση με τα σκυλια, τοτε, τα κειμενα αυτά ακριβως την κανουν να αντιδρα, να περιχαρακώνεται, να μην έχει επιστοσύνη και να βλεπει με καχυποψια τις όποιες σωστες προτασεις μας.

ΥΓ: @ ICE με υποτιμάς σφοδρότατα!
Εχω ιδία άποψη και σκέψη!
Ούτε «ακόλουθος», ούτε «κολλητός», ουτε «φιλαράκι» είμαι με κανεναν, ουτε φυσικα ανηκω σε καμμιά «φράξια» επειδη συμφωνώ περισσότερο ή λιγότερο με τις απόψεις κάποιου, όπως αφήνεις να εννοηθει!
Δεν βρισκω κατακριτέο να εκθέτω δημοσίως την άποψη μου, αντιθετως θα με ενοχλούσε να σιωπώ ωστε να τα έχω καλά με όλους.

• Like
Reactions: Orilis

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
"Αν ο σκοπός ειναι να φερουμε την κοινωνια, η οποία έχει αγνοια ή και αρνητική προδιαθεση, εκεί που πρεπει σε σχεση με τα σκυλια, τοτε, τα κειμενα αυτά ακριβως την κανουν να αντιδρα, να περιχαρακώνεται, να μην έχει επιστοσύνη και να βλεπει με καχυποψια τις όποιες σωστες προτασεις μας"

ρεαλιστικός σκοπός είναι να φέρουμε μερικούς,λίγους,ελάχιστους,που θα διαβάσουν 2-3 αράδες και θα προβληματιστούν περαιτέρω
η κοινωνία δεν αλλάζει την αντιμετώπισή της ούτε αισθάνεται κάποια ντροπή για την άγνοιά της πάνω στο θέμα,άλλωστε θα μπορούσε να πει κάποιος πως η κοινωνία τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να αντιμετωπίσει
Οι συνειδήσεις δεν αλλάζουν σε τέτοια θέματα όσο τα κυρίαρχα μέσα είναι άλλα και όχι οι αρμόδιοι,το θεωρώ μη ρεαλιστικό με κάθε καλή διάθεση

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Το ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που κάνουμε είναι την ώρα που μας δαγκώνει (γιατί θα μας δαγκώνει δεν υπάρχει περίπτωση), είναι να βάλουμε με ΔΥΝΑΜΗ το ΔΑΚΤΥΛΟ μας στο ΜΑΤΙ του, τόσο – όσο και να του το ΒΓΑΛΟΥΜΕ ακόμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος τρόπος να το σταματήσεις, ΟΣΟ κι αν το κλωτσάς/τραβάς/σηκώνεις όρθιο/κ.τ.λ."
μπορεί να διάβασε πρόσφατα την Οδύσσεια

• Like
Reactions: johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ΥΓ: @ ICE με υποτιμάς σφοδρότατα!
Εχω ιδία άποψη και σκέψη!
Ούτε «ακόλουθος», ούτε «κολλητός», ουτε «φιλαράκι» είμαι με κανεναν, ουτε φυσικα ανηκω σε καμμιά «φράξια» επειδη συμφωνώ περισσότερο ή λιγότερο με τις απόψεις κάποιου, όπως αφήνεις να εννοηθει!
Δεν βρισκω κατακριτέο να εκθέτω δημοσίως την άποψη μου, αντιθετως θα με ενοχλούσε να σιωπώ ωστε να τα έχω καλά με όλους.
Μιά "πουταναφέραμε" (που λέει και το τραγούδι)...:D

Συμφωνώ με (αυτό ακριβώς) το απόσπασμα του @epial...
Και ξεχάστηκα, προηγουμένως να το αναφέρω στο Γιάννη (@ICE ), σε σχέση με τον επίλογο του post του... με τον οποίο (επίλογο) διαφωνώ... όσον αφορά στα "φιλαράκια" κλπ.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος, λοιπόν, να αναφέρω ότι εγώ ΕΙΜΑΙ (ακόμα, φαντάζομαι!) "φιλαράκια" με τον Κώστα (@sea-mol )... όπως ΕΙΜΑΙ "φιλαράκια" και με τον Παναγιώτη (@ptf ), ο οποίος διαφώνησε με τον Κώστα... με τον οποίο (Κώστα) διαφώνησα κάθετα κι εγώ... και πάει λέγοντας...

Και όταν λέω "διαφώνησα κάθετα" (αλλά και "οριζόντια", επί του συγεκριμένου μηνύματός του), εννοώ ότι διαφώνησα με το περιεχόμενο του μηνύματός του, όπως και (κυρίως) με το ύφος του μηνύματός του... και το απέρριψα με βδελυγμία... αυτό δεν σημαίνει ότι απέρριψα τον ίδιο τον άνθρωπο...

Και, επειδή είμαστε "φιλαράκια", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να "σκυλοβριστούμε" και (ακόμα μεγαλύτερη) να τα "ξαναβρούμε"...

"Ηθικό" δίδαγμα: Τα "likes", κατά την ταπεινή μου γνώμη, δίνονται για περισσότερους από τον (αυτονόητο) λόγο ότι "συμφωνώ"...:cool:

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@epial και @johnk δεν πρόκειται για κανενός είδους υποτίμηση. Προφανώς έχετε άποψη και την εκφράζετε είτε γράφοντας είτε με ''like'' σε γραπτά άλλων(είναι γνωστό αυτό, και κατά βάση όλοι αυτό κάνουμε)...;)

Τώρα αν συμφωνείτε με το ύφος και την αισθητική του ποστ 42 όσον αφορά το άρθρο του dogforum καθώς και με τα εντελώς ΑΚΥΡΑ σημεία που περιέχονται σε αυτό είναι δικαίωμα σας, αλλά παράλληλα είναι και λυπηρό...Μπορώ να έχω και εγώ την άποψη μου, ε;:)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ας πάρω και εγώ αφορμή από το θέμα (μέχρι να κρυώσει και η πίτσα) για λίγη φιλοσοφική ανάπτυξη του θέματος, έτσι για να δώσω και ένα high που λένε.. θα τηλεμεταφερθούμε για λίγο (σαν το ΑστηρΤρέκ) σε ένα σύγγραμα του Γαληνού '' Περί Ιπποκράτους '' είναι ένα ρεζουμέ για τα πάθη, τα οποία μετά από καιρό ησυχάζουν και εξασθενούν, το πώς χορταίνει το παθητικό μέρος της ψυχής με τις επιθυμίες του, και από την άλλη κουράζεται από τις μακροχρόνιες κινήσεις.

Μετά χτυπάει την πόρτα η Λογική και επικρατεί, όπως λέι σε ένα ατίθασο άλογο που όταν θα κουραστεί θα είναι όλα οκ, για τον επιβαίνοντα-ηνίοχο. Αλλά και οι εκπαιδευτές λέι τν νέων ζώων, αφού πρώτα τους επιτρέπουν να εξαντληθούν και να χορτάσουν με τις παράφορες κινήσεις τους, στη συνέχεια τα παίρνουν υπό τον έλεγχό τους.

Μετά κάνει μια σύγκριση με τα μικρά παιδιά όταν θυμώνουν, κλωτσούν, δαγκώνουν, επιθυμούν την νίκη και την κυριαρχία στα όμοιά τους, όπως μερικά ζώα, όταν δεν προσφέρεται κανένα έπαθλο εκτός από την νίκη. (παράδειγμα λέι: ορτύκια, πέρδικες, κροκόδειλος και χιλιάδες άλλα ζώα).

Το ωραίο είναι εκεί που λέι οτι για την γένεση της κακίας, που δεν μπορεί να πει την αιτία ή τους τρόπους προέλευσής της, αλλά και το γιατί σφάλλουν τα παιδιά ( ακόμα και όταν ανατρέφονται με χρηστά ήθη, και την προσήκουσα παιδεία).

Ας πάω όμως στο ρεζουμέ: αν ανατραφούν από Φιλόσοφο, δεν θα γίνουν αναγκαστικά Φιλόσοφοι ! στα ζώα λέι η παρόρμηση γεννιέται άλλοτε από την κρίση του λογικού, αλλά συχνότερα από την κίνηση του συναισθηματικού μέρους.

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
ας πάρω και εγώ αφορμή από το θέμα (μέχρι να κρυώσει και η πίτσα) για λίγη φιλοσοφική ανάπτυξη του θέματος, έτσι για να δώσω και ένα high που λένε.. θα τηλεμεταφερθούμε για λίγο (σαν το ΑστηρΤρέκ) σε ένα σύγγραμα του Γαληνού '' Περί Ιπποκράτους '' είναι ένα ρεζουμέ για τα πάθη, τα οποία μετά από καιρό ησυχάζουν και εξασθενούν, το πώς χορταίνει το παθητικό μέρος της ψυχής με τις επιθυμίες του, και από την άλλη κουράζεται από τις μακροχρόνιες κινήσεις.

Μετά χτυπάει την πόρτα η Λογική και επικρατεί, όπως λέι σε ένα ατίθασο άλογο που όταν θα κουραστεί θα είναι όλα οκ, για τον επιβαίνοντα-ηνίοχο. Αλλά και οι εκπαιδευτές λέι τν νέων ζώων, αφού πρώτα τους επιτρέπουν να εξαντληθούν και να χορτάσουν με τις παράφορες κινήσεις τους, στη συνέχεια τα παίρνουν υπό τον έλεγχό τους.

Μετά κάνει μια σύγκριση με τα μικρά παιδιά όταν θυμώνουν, κλωτσούν, δαγκώνουν, επιθυμούν την νίκη και την κυριαρχία στα όμοιά τους, όπως μερικά ζώα, όταν δεν προσφέρεται κανένα έπαθλο εκτός από την νίκη. (παράδειγμα λέι: ορτύκια, πέρδικες, κροκόδειλος και χιλιάδες άλλα ζώα).

Το ωραίο είναι εκεί που λέι οτι για την γένεση της κακίας, που δεν μπορεί να πει την αιτία ή τους τρόπους προέλευσής της, αλλά και το γιατί σφάλλουν τα παιδιά ( ακόμα και όταν ανατρέφονται με χρηστά ήθη, και την προσήκουσα παιδεία).

Ας πάω όμως στο ρεζουμέ: αν ανατραφούν από Φιλόσοφο, δεν θα γίνουν αναγκαστικά Φιλόσοφοι ! στα ζώα λέι η παρόρμηση γεννιέται άλλοτε από την κρίση του λογικού, αλλά συχνότερα από την κίνηση του συναισθηματικού μέρους.

ευχαριστώ για το τριπάρισμα
άψογο!

• Like
Reactions: ntoulis

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Μιά "πουταναφέραμε" (που λέει και το τραγούδι)...:D
Και, επειδή είμαστε "φιλαράκια", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να "σκυλοβριστούμε" και (ακόμα μεγαλύτερη) να τα "ξαναβρούμε"...
Έτσι. Κι όσο πιο φιλαράκια, τόσο μεγαλύτερη η άνεση για μπινελίκια (θου κύριε!). Ενώ την πολύ ευγένεια και το πολύ το σαβουάρ βιβρ τα φοβάσαι - είναι σαν τον δούρειο ίππο, ένα πράγμα.

@ntoulis
Θέλω κι εγώ απ' αυτό που παίρνεις - δώσε παραγγελία :p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Γιάννη (ICE), όσο αφορά στα "φιλαράκια", σου απάντησε ο έτερος Γιάννης. Περισσότερο φιλαράκι απ τον JohnK και τον Ptf δεν έχω κάποιον από αυτούς που έκαναν like.
Αλλά προφανώς δεν σου βγαίνει η σούπα αλλιώς.
Η εμπάθεια θέλει κίνητρο, ή έστω στόχο, μάλλον θα είμαι εμπαθής με τον ανώνυμο Μήτσο-συγγραφέα.
Και ναι, η αισθητική του κειμένου μου είναι "εμετική". Αλλά επιμένω να την προτιμώ από το να παρουσιάζω το μαύρο άσπρο, για να είμαι αρεστός στο συνάφι μου.
Το ότι δεν σε απασχόλησαν καθόλου δε τα επιχειρήματα, αλλά ασχολήθηκες μόνο με τον τρόπο της γραφής, δεν με εντυπωσιάζει καθόλου.

ΥΓ
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση της "νοσηρής μου φαντασίας", μπορείς να μην διαβάζεις τα επόμενα ποστ μου που θα κυλήσουν στον κατήφορο της εμπάθειας. Σαν την Νιρβάνα δεν έχει

• Like
Reactions: johnk and ptf

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
@johnk
Να είσαι σίγουρος πως θα ξαναδιαφωνήσω και μαζί σου και με τον Κώστα. Ο Τάκης μόνο μου ξεφεύγει γιατί είναι ευγενικός, αλλά που θα πάει, θα στρώσει :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ας πω λοιπόν και εγώ τα δικά μου.....
Για την "ποινικοποίηση" του like μου στο ποστ του sea-mol δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, από ότι έχουν πει τα προηγούμενα μέλη, εξάλλου είναι δικαίωμα του καθενός να ταυτίζεται με κάποια άποψη ....εκτός αν η πολιτική του φόρουμ είναι διαφορετική πια, οπότε θα πρέπει να διαβάσω εκ νέου τους κανονισμούς.
Προσωπικά αυτό που βρίσκω εγώ τραγικά λυπηρό είναι ότι σε ένα άρθρο που μπορεί να το διαβάσει πολύς κόσμος ειδικά σε ανάρτηση στο facebook αναφέρονται τα εξής :

"Είδαμε και τα περισσότερα δελτία ειδήσεων όπου εκεί το ρεπορτάζ στο σημείο και οι 2-3 μαρτυρίες, καθώς και τα πλάνα από τους τραυματίες (που ποτέ δεν ξεπέρασαν τους 3) έδωσαν περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό."

"Οι τραυματίες έχουν δαγκωνιές, όχι ιδιαίτερα σοβαρές (δηλαδή δεν λείπει κομμάτι ή δεν έσπασε κάποιο οστό) και γρατσουνιές"

"θα είχε αποτρέψει όλο αυτό τον «τζέρτζελο», διότι περί αυτού πρόκειται και ουδεμία παραπάνω σοβαρότητα είχε (πέρα από τον θάνατο του σκύλου από σφαίρα αστυνομικού) "

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω στα πόσα εκατοστά βάθος από το δάγκωμα και από πόσους ανθρώπους και πάνω αριθμητικά , μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως "τζέρτζελο" ....αλλάζει πίστα και χαρακτηρίζεται ως πιο σοβαρή. Αυτό φαντάζομαι ότι θα μπορεί να το απαντήσει μόνο ο συγγραφέας του άρθρου, προφανώς με την ιδιότητά του (που δεν ξέρουμε και πια είναι..).
Επειδή εγώ τυχαίνει να ΜΗΝ έχω αγιόσκυλο αλλά να έχω σκύλο που χαλαρά μπορεί να ρίξει μια δάγκα, αν στρεσαριστεί ......η ακόλουθη απάντηση μάλλον θα έπρεπε να με καλύπτει

"Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεται. Ο σκύλος δαγκώνει διότι έχει στόμα… Βασικά, αυτός είναι ο κύριος λόγος και ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχει χέρια."

......αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω ότι ο ισορροπημένος σκύλος δεν πρέπει να δαγκώνει.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι όλος ο κόσμος που θα διαβάσει αυτό το άρθρο και που είναι άσχετος από σκυλιά θα μείνει στην αποσυναρμολόγηση. Ο άσχετος θα μείνει στα σημεία που ανέφερα. Η όλη αποσυναρμολόγηση δεν αναιρεί το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι ένας ανεξέλεγκτος σκύλος που δαγκώνει ανθρώπους. Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν ως κάτι διαφορετικό......οκ.
Επίσης διάβασα και την δημοσίευση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας....
Γιατί δεν κλήθηκε το ΣΥΠΠΑΖΑΘ ?.. γιατί δεν κλήθηκαν τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία ?...γιατί δεν κλήθηκε ένας από τους δεκάδες εκπαιδευτές ?......προφανώς μόνο εγώ ζω σε μια χώρα που το ΕΚΑΒ πχ κάνει να έρθει μισή ώρα να παραλάβει περιστατικό γιατί δεν έχει όχημα....:rolleyes:
...επίσης θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν σε χαρτάκι όλα αυτά τα τηλέφωνα πρόχειρα στη τσέπη τους...έτσι ώστε πάνω στο πανικό να καλέσουν κάποιον.
Νομίζω JohnK ....σε ξεπέρασα στο σεντόνι :sneaky:

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
Έπεσες στο μπάνιο και έσπασες το πόδι?---> θα πάρεις το Εκαβ
Έχεις πρόβλημα με φαντάσματα στο σπίτι?--->θα πάρεις τους Γκοστμπάστερς
Έχεις πρόβλημα με σκυλί που δαγκάει ανεξέλεγκτα?--->θα πάρεις το ΣΥΠΠΑΖΑΘ ή κάποιον έυκαιρο εκπαιδευτή

Αν το δεις ως ένα γραπτό για το πως θα έπρεπε να αντιδράσει το σύστημα τότε το απόσπασμα είναι σωστό.Αλλά βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες περί ΕΚΑΒ,οπότε εκεί δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανεις..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Σε αυτο δεν έχουν άδικο!
Θα πρέπει να φροντίζει το συντονιστιό κέντρο της αμέσου δράσεως.
Οπως δηλαδη κανει το συντονιστικό του 112, όταν σε ενα περιστατικο και αναλογα με τις πληροφοριες που εχει, στελνει την αμεση δράση, το εκαβ, την πυροσβεστική αν χρειαζονται και τα τρια, χωρις αυτος που ειδοποιει να χρειάζεται να πάρει το καθε ένα ξεχωριστα!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Οπως δηλαδη κανει το συντονιστικό του 112, όταν σε ενα περιστατικο και αναλογα με τις πληροφοριες που εχει, στελνει την αμεση δράση, το εκαβ, την πυροσβεστική αν χρειαζονται και τα τρια, χωρις αυτος που ειδοποιει να χρειάζεται να πάρει το καθε ένα ξεχωριστα!
αν πάρεις 112, θα σε συνδέσουν με το fax, για να μην πω και το off μαζι o_O
ποιές πληροφορίες που έχει, και τι κρίση έχει η εμπειρία από τέτοια περιστατικά ο υπεύθυνος-ανεύθυνος του <<Κέντρου>> (δε γελάμε εδώ), ο διευθυντής, προιστάμενος, τηλεφωνητής, καφετζής κτλ ? θα προσπεράσω χαρακτηρισμούς του τύπου άσχετος, βαρεμάρα, είναι wc, σε άδεια, νεύρα, αν ξέρει από ψυχολογία πως να ηρεμεί τον απέναντι στη γραμμή κτλ