Επείγον - πέθανε ο σκύλος μας από αμέλεια κτηνιάτρου

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συγγνώμη για το αδιάκριτο. Είναι μακρυά οι δικοί σου (χιλιομετρικά εννοώ) και ψάχνεις τώρα να δείς που μπορεί να γίνει νεκροψία εδώ Αθήνα για να έρθουν?

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Βασίλη, είναι απόλυτα λογικό αυτό που λες αλλά τώρα οι δικοί μου είναι εκτός Αθηνών, γι΄αυτό ψάχνω να δω που μπορεί να γίνει εδώ, οπότε όπως και να χει μειώνονται οι πιθανότητες γνωστού. Αν και αυτή είναι και σε δημόσια υπηρεσία.
Αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι πως εάν ζήταγες νεκροψία απο έναν κτηνίατρο γιατί το σκυλάκι σου είχε φύγει για άγνωστους λόγους ή υποψιαζόσουν φόλα ή κάτι τέτοιο τότε φυσικά και μπορεί να έβρισκες άκρη . Αλλά απο τη στιγμή
που στην ουσία εσύ θέλεις να μάθεις και απο τι πέθανε αλλά παράλληλα να δείς και εάν η κτηνίατρος σου θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι και πιθανόν να πέθανε απο αμέλεια της τότε σε αυτό δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κανένας άλλος κτηνίατρος ... Είναι συνάδελφοι και δεν πρόκειται να αλληλοκατηγορηθούν ...Ότι έγινε έγινε και θα το βρούν απο τον Θεό ... Μην χαλάς την καρδιά σου για αυτούς που δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω...

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Δεν είσαι αδιάκριτη απλά δεν αναφέρω μέρη και ονόματα για ευνόητους λόγους. Είναι 2 ώρες δρόμος δεν είναι μακριά

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ότι έγινε έγινε και θα το βρούν απο τον Θεό ... Μην χαλάς την καρδιά σου για αυτούς που δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω...
Μεγα λαθος γτ μιλαμε για ψυχες.
Αυριο μεθαυριο θα ειναι αλλο σκυλι η γατα στην θεση αυτη. Ειναι επικινδυνα αυτα τα γιατρουδακια για ολους!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν είσαι αδιάκριτη απλά δεν αναφέρω μέρη και ονόματα για ευνόητους λόγους. Είναι 2 ώρες δρόμος δεν είναι μακριά
Γιαυτό δεν ρώτησα τοποθεσία! Καταλαβαίνω απόλυτα!

Vasilis00 μην είσαι τόσο απόλυτος. Το ξαναλέω με την ίδια λογική δεν θα γινόταν νεκροψίες ούτε στους ανθρώπους για να μην κατηγορήσει ο ένας γιατρός τον άλλον!

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Παιδιά το ξέρω ότι ο μικρός μας δε γυρίζει πίσω αλλά δεν το αφήνω έτσι κι ας κάνω μια τρύπα στο νερό. Και ο δικός μου ο πόνος ας πάει στο διάολο, έχω και το μικρό μου για παρηγοριά, οι γονείς μου ρε παιδιά τι να πω και τι να κάνω για τη λατρεία τους, το παρεάκι τους, η ζωή τους ήταν. Μεγάλοι άνθρωποι είναι πώς τους στερείς έτσι ξεδιάντροπα την αγάπη τους;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Την δικαίωση δεν τη ζητάμε ούτε για να γυρίσει πίσω κάποιος αγαπημένος μας ούτε για εκδίκηση. Τη ζητάμε για να γνωρίζουμε, την ζητάμε για την μνήμη του όποιου χάσαμε και πάνω απ' όλα σε τέτοια περίπτωση για να μην πάθει και άλλος τα ίδια.... και μην ξεχνάς.... εσύ πρέπει να είσαι η πιο δυνατή και ψύχραιμη αυτή τη στιγμή για τους γονείς σου!

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Μόλις μίλησα με τη μητέρα μου πάλι. Ο μικρός μας μάλλον πέθανε στη νάρκωση... Το σημείο που είχε το συρίγγιο στον πωπό του δεν ήταν ξυρισμένο άρα η επέμβαση μάλλον δεν έγινε ποτέ. Ούτε νεκροψία θα κάνουμε, τον θέλουν εκεί στο σπίτι δίπλα τους. Μίλησε η μητέρα μου με μια άλλη κτηνίατρο και της είπε ότι η νεκροψία γίνεται σε δημόσια υπηρεσία για να είναι έγκυρη και είναι χρονοβόρα. Επίσης δεν ξέρω καν αν είναι δυνατή τώρα που έχουν περάσει τόσες ώρες και το αγόρι μου είναι θαμμένο. Αλλά είπα και πριν, τον θέλουν δίπλα τους κι αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Η μητέρα μου είπε ότι έστω κι έτσι, θα κάνει αναφορά στην υπηρεσία της. Μπορεί να μη βγει κάτι χωρίς αποδείξεις αλλά είναι το μόνο που μπορεί να κάνει.
Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα, πραγματικά μέσα σ' αυτόν τον πόνο και με τους δικούς μου μακριά τουλάχιστον κάποιοι μπορούν να καταλάβουν

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
λυπάμαι για ό,τι έγινε, δυστυχώς συμβαίνουν μερικές φορές επιπλοκές στις εγχειρήσεις κ η ναρκωση, δεν είναι εύκολο πράγμα...

να'ναι καλά η ψυχούλα, όπου κ εάν είναι.

Κουράγιο στους γονείς σου. :-(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σκέψου και αυτό..
Την νεκροψία ποιος θα την κάνει ? Κτηνίατρος-γιατρός... Άρα μην περιμένεις να κατηγορήσει συνάδελφο του... Στο υπογράφω....
Διαφωνώ, εκτός αν έχει γίνει τελείως Μπανανιστάν εκεί κάτω! Άλλωστε νεκροψίες γίνονται συνεχώς και σε ανθρώπους. Η αιτία θανάτου είναι απαραίτητο να βρεθεί. Πρέπει να υποχρεώσετε επίσης την κτηνίατρο να σας τη δώσει διότι πέθανε ο σκύλος και θέλετε αναλυτικό χαρτί με ΟΛΕΣ τις θεραπείες και τα φάρμακα. Μόνο ζητείστε το έντονα και χωρίς φωνές. Στην ανάγκη πάρτε τηλέφωνο στην αστυνομία και ρωτήστε αν μπορεί να υποχρεωθεί. Και ναι, η νεκροψία πρέπει να γίνει άμεσα. Ίσως στο επείγον κτηνιατρικό νοσοκομείο αν υπάρχει? Σίγουρα επίσης στο κτηνιατρικό του πανεπιστημίου. Αλλά όσος καιρός περνάει τόσο χειρότερο είναι. Αν επίσης αποδειχτεί αμέλεια της γιατρού ή ότι είναι εσκετζού κάνε καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο και φυσικά μήνυση.

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Λυπάμαι για την απώλειά σας. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί όμως είναι το αν έγινε ιατρικό λάθος ή αν υπήρξε αμέλεια. Όλοι οι κτηνίατροι έχουν απώλειες, δεν είναι όλες οι καταστάσεις αναστρέψιμες. Το θέμα είναι πως μετέβει το σκυλί σας σε αυτή την κατάσταση. Η αναισθησία έχει κινδύνους ακόμη και σε ανθρώπους, συνήθως όμως υπάρχει ήδη κάποιο πρόβλημα για να επέλθει τέτοια εξέλιξη (καρδιά κλπ).

Νεκροτομές πραγματοποιούν ιδιώτες κτηνίατροι, όμως καλύτερα να απευθυνθείς στην Κτηνιατρική Κλινική ΑΠΘ

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση... Τα νέα έχουν ως εξής:
Η εν λόγω "κυρία" αρνείται να μας δώσει το χαρτί-ιατρική έκθεση γιατί όπως είπε θα το χρησιμοποιήσουμε εναντίον της. Μίλησε λίγο με τον πατέρα μου γιατί του τελείωσε η μπαταρία στο κινητό. Έκτοτε δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Μας απείλησε δε, ότι αν πάνε οι γονείς μου στο ιατρείο της θα καλέσει την αστυτνομία... Τα συμπεράσματα δικά σας...
Και να είχα αφήσει στο μυαλό μου ένα μικρό περιθώριο να μην ήταν δικό της φταίξιμο - άσχετα με την απάνθρωπη συμπεριφορά της - τώρα είμαι σίγουρη ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ.
Εμείς πλέον θα μιλήσουμε με δικηγόρο και θα της κάνουμε καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο. Μακάρι να γίνει κάτι γιατί αυτή η γυναίκα δεν πρέπει να λέγεται άνθρωπος και ουδεμία σχέση έχει με ιατρική δεοντολογία και ευαισθησία. Και το μόνο που ελπίζω είναι να μην πήγε εντελώς άδικα χαμένη η ψυχούλα μου, να μην ξαναπάρει στο λαιμό της άλλο ζωάκι και τις οικογένειές τους...
Σας ευχαριστώ πολύ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχετε απόλυτο δίκιο. Μάλιστα θα πρέπει να ξέρει ότι έχει υποχρέωση να σας δώσει το χαρτί. Π.χ. τώρα που πήγα το Μουφ προχτές στην κτηνίατρό του διότι αρρώστησε ξαφνικά, όταν έφυγα και πλήρωσα μου δώσανε αναλυτική απόδειξη, τόσο το τάδε φάρμακο (ένεση), τόσο η εξέταση, ενώ γράφει ιδιοχείρως τι του έχει κάνει και τα περνάνε επιπλέον και στο κομπιούτερ και μου δίνουνε αντίγραφο. Οι γονείς σου θα έπρεπε να της πούνε "πολύ ωραία, θα έρθουμε εκεί και πολύ θα θέλαμε να καλέσεις την αστυνομία που θα σε υποχρεώσει να δώσεις το χαρτί". Είναι τελείως ηλίθια μάλιστα διότι δεν καταλαβαίνει ότι και να μη φταίει αυτή αλλά η αναισθησία, με τη συμπεριφορά της γίνεται πολύ ύποπτη.

Οπότε ναι, δικηγόρο να βρείτε και να κάνετε καταγγελία όπως θα σας πει ο/η δικηγόρος. Επίσης να βρείτε και υπηρεσίες προστασίας καταναλωτών να δείτε πώς θα μπορέσετε να την κάνετε ρεζίλι με νόμιμο τρόπο. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται (πολύ κακώς) να γράφει κανείς κρίσεις γιατρών και λοιπών επαγγελματιών στο ίντερνετ. Στην Αμερική αντίθετα είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν κατάλαβα, γιατί δε θέλει να σας δώσει το χαρτί. Οταν πήρα τον Κούκη μετά το χειρουργείο μου έδωσαν χαρτί όπου έγραφε αναλυτικά τι φάρμακα έχει πάρει ο σκύλος. Πιστεύω πως οφείλει να σου το δώσει.

Εύχομαι να την κανονίσετε ή τουλάχιστον να μάθετε την αλήθεια τι έγινε με το σκυλάκι σας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ λέω να πάτε από το κτηνιατρείο ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ, μαζί με μάρτυρες, όχι μόνον η οικογένεια και να της ζητήσετε το χαρτί. Αν αρνηθεί να σας το δώσει, της λέτε ότι έχετε μάρτυρες και θα ακολουθήσετε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Να την καταγγείλετε επίσης στην εφορεία διότι δε σας δίνει απόδειξη.

Επίσης όταν λέω μάρτυρες εννοώ φίλους και ΟΧΙ συγγενείς. Και ΟΧΙ φωνές, ΟΧΙ ελληνικό καυγά. Ήρεμα. Και μετά δικηγόρο, κτηνιατρικό σύλλογο και εταιρεία προστασίας καταναλωτών για να δείτε πόσο σας παίρνει νομικά να δημοσιοποιήσετε το γεγονός. Έμφαση στην άρνηση να σας μιλήσει η ίδια ως ώφειλε (ΟΧΙ μέσω του άντρα της) και στην άρνηση να σας δώσει αναλυτική απόδειξη και τα φάρμακα και την αγωγή που χορήγησε.

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Σύντομα θα έρθουν οι γονείς μου στην Αθήνα και θα μιλήσουμε με δικηγόρο να μας κατευθύνει και να είμαστε καλυμμένοι στις όποιες ενέργειες προχωρήσουμε. Είμαι σίγουρη ότι αυτή έχει μιλήσει με δικηγόρο γι΄αυτό δε δίνει το χαρτί, δε θέλει να έχουμε τίποτα γραπτό στα χέρια μας. Αλλά γελιέται αν νομίζει ότι θα το αφήσουμε έτσι. Σκοπός μας δεν είναι να έχει κυρώσεις - έτσι κι αλλιώς θα είμασταν το λιγότερο βλάκες να πιστεύουμε ότι κατι τέτοιο είναι εφικτό - απλά θέλω όλοι να μάθουν το ποιόν της και το τι έκανε. Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα δε λένε;
Όσο για την αλήθεια Berna νομίζω δε θα τη μάθουμε ποτέ...