Η Ήρα είναι άρρωστη

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Πραγματικά αυτό είναι από τα πιο όμορφα πράγματα, να έχεις ένα "μεγαλύτερο/η" αδερφό/ή να σε προσέχει:p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, είναι ομορφο, αλλά μπορει και να ληφθει και διαφορετικα.
Κανονικα θα επρεπε εγω, ο υποτιθέμενος αρχηγος, να διωξω το σκυλι.
Ηταν όμως δεσποζομενο και μιλησα με τους ιδιοκτήτες του, οι οποιοι αδιαφόρησαν.
Οπότε η Ηρα ανελαβε την αρχηγία προσωρινα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.916
5.302
patra
grdane.blogspot.com
χα΄ρομαι που είναι καλά η ήρα,
που τα πανε καλά με την ζήνα,
που αναλαμβανει και πρωτοβουλίες ωσάν ποιμενικό...
μπράβο... καλή συνέχεια....:D

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Ναι, είναι ομορφο, αλλά μπορει και να ληφθει και διαφορετικα.
Κανονικα θα επρεπε εγω, ο υποτιθέμενος αρχηγος, να διωξω το σκυλι.
Ηταν όμως δεσποζομενο και μιλησα με τους ιδιοκτήτες του, οι οποιοι αδιαφόρησαν.
Οπότε η Ηρα ανελαβε την αρχηγία προσωρινα.
Ή απλά η Ήρα ήξερε καλύτερα σε ποιά γλώσσα να μιλήσει.. όπως και να το κάνεις είναι η μητρική της :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σκεψου οτι την εχω και χαϊδεμένη!
Πού και να την "αγρίευα" οπως μου προτειναν διαφοροι γνώστες, εις εκ των οποιων ειναι εκτροφεας!

Επειδη μπορει να παρεξηγηθω, να πω εκ των προτερων οτι ειρωνευομαι!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Ζηνα στενοχωρηθηκε πολύ που αρρωστησε η Ηρα.
Από χθες που εγινε καλά, είναι συνεχεια μαζι, χαϊδευονται, ξαπλωνουν μαζι, παιζουν μαζι.

Η συμπεριφορα της Ζηνας με κανει να πιστευω ότι η Ηρα πραγματικα κινδυνεψε και ο μοναδικος υπαίτιος ημουν εγω.
Δεν την προσεξα οσο επρεπε και αισθανομαι πολύ ασχημα γι αυτό.
Θα μπορουσε να παθει θερμοπληξία.

Σημερα παλι ειχε πολύ ζέστη, την πηρα από νωρις μεσα στο γραφειο και ηταν συνεχεια κολλημενη δίπλα μου και ηρεμη.

Η προστασία που προσφερει η Ηρα στην Ζηνα απαλλάσσει εμενα από τον κόπο να διωχνω τους κουραστικούς και εκνευριστικους που την βλεπουν σαν παιχνιδι.

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Περαστικά στην μικρή σου Ήρα!!!
Παρόμοιο περιστατικό πέρασε και η μητέρα μου με το μικρό Γιορκσάιρ που της έδωσα, πριν 10μέρες. Το σκυλί ήταν αδιάθετο σε μεγάλο βαθμό, και κάποιες στιγμές ζωντάνευε ξανά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν έτρωγε κτλ. κτλ.
Μέχρι που το είδε σε άσχημη κατάσταση και το άρπαξε και πήγε αμέσως στον κτηνίατρο. Οι αιμοτολογικές έδειξαν ότι είχε σε πολύ μεγάλο βαθμό ερλοχίωση..... Στο τσαφ γλίτωσε, ήταν ζήτημα ωρών να πεθάνει, είπε ο κτηνίατρος. Είχε 40 πυρετό το καημένο. Και γενικά άμα κολλήσει την ασθένεια αυτή μπορεί κάποιος άμα δεν το καταλάβει έγκαιρα να χάσει το σκυλί του μέσα σε μια ώρα. Εμάς μας είπε ότι είναι τυχερό κι ότι είχε γερή κράση....
ΕΥΤΥΧΩΣ γλίτωσε!!!!
Κι όλα αυτά από ένα τσιμπούρι. Και μεις το έχουμε συνέχεια με σπρέυ και αμπούλες, κι όμως έγινε!!!!

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Δεν ήμουνα παρόν, η μητέρα μου μου τα αφηγήθηκε, και μου είπε ότι μόλις έγινε η διάγνωση της έβαλε 3 ενέσεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος, και πήρε κάποια αγωγή με χάπια για 20 ημέρες.
Μετά από μέρες βέβαια συνήλθε εντελώς το σκυλάκι.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παρόμοιο περιστατικό πέρασε και η μητέρα μου με το μικρό Γιορκσάιρ που της έδωσα, πριν 10μέρες.
Δεν ήμουνα παρόν, η μητέρα μου μου τα αφηγήθηκε, και μου είπε ότι μόλις έγινε η διάγνωση της έβαλε 3 ενέσεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος, και πήρε κάποια αγωγή με χάπια για 20 ημέρες.
Προσέχτε τί πληροφορίες δίνετε για ασθένειες και θεραπείες

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Δεν κάνουμε διαγνώσεις, ούτε δίνομαι θεραπείες.....!
Έχει διαφορά αυτό που λες από το να αφηγείτε κανείς το τι έχει περάσει ο σκύλος του.... δεν ονομάσαμε κανέναν προσωπικά, δεν θήξαμε κανέναν και δεν δώσαμε καμία θεραπεία αναλυτικά......
Ας ξεχωρίζουμε κάποιες καταστάσεις και ας σκεφτόμαστε πριν πατήσουμε τα πλήκτρα μας....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aν αφηγείται ότι πέρασε η ερλιχίωση τελικό στάδιο σε 10 μέρες, υπάρχει πρόβλημα φίλε μου είτε σου αρέσει είτε όχι. Πάντα σκέφτομαι πρίν πατήσω τα πλήκτρα μου, θα το συνηθίσεις κι εσύ σιγά σιγά.

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Δεν είπα ότι πέρασε, είπα ότι είναι καλύτερα, ακόμη σε θεραπεία βρίσκεται το σκυλί και θα ξαναπάει για εξετάσεις....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλε Yorky, όπως με τις ταινιες ταυτιζομαστε ασυναισθητα με τον ήρωα, ετσι και με την αφηγηση μπορει να «διακρινει» καποιος ομοιοτητες με την δικη του περιπτωση και να καταλαβει λαθος.

Ειτε το θελεις ειτε όχι, περνας μεσα από την αφηγηση καποιο μηνυμα και δινεται έμμεσα καποια συμβουλη.

Προσωπικα πιστευω ότι με τις πολλες γνωμες πιθανώς ασχέτων κτηνιάτρων εχεις μπερδευτει λιγο.

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Σε πληροφορώ ότι δεν έχω μπερδευτεί καθόλου.
Ίσα-ίσα είδα κατάματα τι χάος επικρατεί στη χώρα μας σε τέτοια θέματα, όπως είδα κατάματα πόσοι άσχετοι υπάρχουν, στους οποίους εμπιστεύεσαι τον πιο πολύτιμο φίλο σου!
Είναι χρέος του καθένα να κάνει την δουλειά του και όχι να λέει "έλα μωρέ ζώο είναι" ή να κοιτάει πως θα αρπάξει τα χρήματα, και άλλα πολλά.

Αλλά έτσι είναι στην Ελλαδίτσα μας, δεν σας αρέσει η αλήθεια κατάμουτρα!!!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Yorky μην εξαπταισαι,αν διαβαζες λιγακι το foroum, θα καταλαβαινες ισως, πως μερικοι εδω μεσα, ξερουν πραγματα που εσενα κι εμενα δεν περναν καν απ'το μυαλο μας.
Απ'το να τσακωνεσαι μαζι τους, νομιζω πιο χρησιμο θα ηταν να αντλεις γνωσεις απ'αυτους:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλε Yorky,

Καταρχην ξεκινησες ενα off topic θεμα σε ένα thread με άλλο κύριο θεμα, του οποίου διατηρω την πατρότητα, ασχέτως αν είναι ιδιοκτησία του φορουμ.

Οπότε αισθανομαι την υποχρεωση να απαντησω και μαλιστα στα πλαισια της ευγενειας και ψυχραιμιας, ιδιοτητες τις οποίες ηδη εσυ αρχισες να χανεις.

Θα συνιστούσα λοιπον, επειδη εγω ημουν κάποτε ο μεγαλυτερος ψευδοπροφήτης
-να σταματησεις να μιλας σαν κτηνίατορς
-να σταματησεις να κατηγορας ΟΛΟΥΣ τους κτηνιάτρους και να τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβάλι
-να βρεις λιγο χρονο για να εναρμονιστεις με την κουλτούρα του φορουμ
-να βλεπεις το υπόβαθρο καποιου μελους (δεν εννοω εμενα τον άσχετο) πριν του κανεις κήρυγμα, γιατι μπορει να είναι χίλιες φορες περισσοτερο γνώστης από σενα
-να αποφευγεις εκφρασεις του στυλ «δεν σας αρεσει η αληθεια κατάμουτρα»

Σου ευχομαι καλή και εποικοδομητική διαμονή στην κοινοτητα

Φιλικά
Αρης

Yorky

Active Member
29 Ιουνίου 2009
28
0
Θεσσαλονίκη
Σίγουρα, δεν λέω το αντίθετο, ούτε όμως τσακώνομαι. Λέω απλά την άποψη μου, άσχετα αν ακούγεται αυστηρή!
Πάντα ο καθένας μας έχει να μάθει κάτι περισσότερο από τον άλλον.

Πάντα μέσα στα φόρουμ επικρατεί ένα περίεργο κλίμα, άσχετα αν δεν τολμάει κανείς να το πει. Ήμουν σε πολλά φόρουμ εγγεγραμένος από τα οποία διαγράφηκα από μόνος μου για τους λόγους αυτούς "του περίεργου κλίματος". Έχω επιλέξει να είμαι μέλος σε πολύ φόρουμ πια, όπου πραγματικά οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και όχι να κατακρίνουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr