Η Ήρα μου

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Προτείνω να την φωτογραφίζετε στην βεράντα αποκλειστικά, μόνο εκεί φαίνεται! :ROFLMAO::love:
Ναι οντως στην βεραντα φαινεται ολη μας η ομορφια:love:.
Ε τι να κανουμε ημαστε λιγο μαυριδερα:ROFLMAO::ROFLMAO:.

• Like
Reactions: bat-iris

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Γιατι καλε τι εχουν τα καρκινακια;
Το μονο που ξερω ειναι πως ειναι ευαισθητουλια και σε αυτο ημαστε μεσα,πληγωνομαστε ευκολα!
τίποτα τα καλύτερα παιδιά είμαστε!! ;) Να τη χαίρεσαι!

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Χαχα και εμένα έτσι κάθετε. Δεν έχεις μόνο εσύ ζαβό σκυλί.:p Να την χαίρεσαι είναι κούκλα :love:

• Like
Reactions: Iraki maria

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Χαχα και εμένα έτσι κάθετε. Δεν έχεις μόνο εσύ ζαβό σκυλί.:p Να την χαίρεσαι είναι κούκλα :love:
Σε μερσουμε πολυ!
Και συ να χαιρεσαι τον μικρο σου.
Εμεις τα πατσαβουρακια εχουμε αλλη χαρη,πως να το κανουμε;:LOL:
Ημαστε ομορφιες:ROFLMAO::ROFLMAO:!!!

• Like
Reactions: Vromet

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Εμείς τα πατσαβούρια είμαστε κρυφά ταλέντα:LOL:. Μέσα μας κρύβομαι ένα λιονταροσκυλο. :DΕυχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Πριν εφτα χρονια,τετοια μερα ηταν η πρωτη μερα που σε πηρα αγκαλια...
Συναντηθηκαμε στη χαλκιδικι,εσυ να τρεχεις στο απεναντι κηπακι και εγω να ξεροσταλιαζω στο μπαλκονι για να σε βλεπω.
Θα επιστεφαμε Θεσσαλονικη με ενα επιπλεον μελος στην οικογενεια.
Η γιαγια σου φωναζε πως αν ερθεις σπιτι θα παει μονιμα στο χωριο...ακομα πηγαινει:).
Ησουν μια σταλιτσα οταν σε εφερα σπιτι,ενα μαυρο γυαλιστερο πατσαβουρακι με φουξια κολαρο και κατευθειαν ετρεξες στην αγκαλια της γιαγιας σου,αλλωστε απο ποιον θα ετρωγες κεφτεδακια,κοτοπουλακι και εγω θα ημουν με φαρυγγιτιδα απο το να φωναζω μη και μη.
Ο παππους σου σε κρατουσε στο χερι και σε πηγαινε βολτα στη παραλια ολο καμαρι και οποιος ερχοταν να σε χαιδεψει τον στραβοκοιτουσε,λεγοντας ψιθυριστα ¨ο καθε βρωμιαρης σκουπιζει τα χερια του απο το γουνακι της Ηρας μου:confused:΄.
Απο εκεινη την ημερα εγινες το αυτοκολλητακι μου,το παιδακι μου,το τυχερο μου πατουσακι.
Ευχομαι ψυχουλα μου να περασουμε αλλα τοσα και παραπανω χρονια γεματα ωραιες στιγμες και αγκαλιτσες:love:.
Α!Και οταν με ακους να σου λεω πως θα σε στειλω πισω στην μανα σου,να ξερεις ψεματα ειναι;).

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Να σου ζήσει το πατσαβούρακι σου πολλά πολλά χρόνια.:) Να την χαίρεσαι την μαύρουλα σου:love:

• Like
Reactions: Iraki maria