@marecoaeroeng δεν ξέρω πόσο έγκυρη είναι η λίστα που παραθέτεις, αλλά τα pitbull, ουδεμία σχέση έχουν, με επιθετικότητα σε ανθρώπους. Είναι κατά κανόνα, αγαπησιάρικα, τρυφερά και οικογενειακά σκυλιά. Γι'αυτό άλλωστε δεν προτιμούνται για σκοπούς φύλαξης. Οποιουδήποτε εξειδικευμένου τύπου.
Το έφερα για παράδειγμα, αλλά η ιστορία στο πετσιτυ είναι αληθινή.Ωπα μισο μην βαζουμε στην ιδια βαθμιδα επικινδυνοτητας,πιτμπουλ με ακιτα
Αυτο και αν ειναι επιχειρημα...Και φυσικα,το οτι και μονο εχουν φαει Ban , σε πανω απο 10 πολιτειες Us,και στην ευρωπη σε αρκετα κρατη, αυτο και μονο με βαζει σε σκεψεις.
Βεβαίως να σε βάλει. Οχι όμως για τους λόγους, που συζητάμε στο παρόν θέμα.Και φυσικα,το οτι και μονο εχουν φαει Ban , σε πανω απο 10 πολιτειες Us,και στην ευρωπη σε αρκετα κρατη, αυτο και μονο με βαζει σε σκεψεις.
Αν σκεφτείς πόσες φυλές έχουν φάει Ban και σε πόσες χώρες, και πόσες ακόμα θα φάνε Ban τα επόμενα χρόνια θα μπεις σε μεγαλύτερες σκέψεις.@mareco
Και γω μαζι σου,ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο,και ειναι ετσι.
απο κει και περα μιλαμε για μελετες συσγκεκριμενες με στοιχεια και αριθμους δεν μπορεις να τις παραβλεψεις.
Και φυσικα,το οτι και μονο εχουν φαει Ban , σε πανω απο 10 πολιτειες Us,και στην ευρωπη σε αρκετα κρατη, αυτο και μονο με βαζει σε σκεψεις.
Mιλάμε για πίτ μπουλ επιλεκτικής εκτροφής και ισορροπημένου χαρακτήρα ή για "πιτ μπουλ" αμφιβόλου προελεύσεος τα οποία έχουν πέσει σε άπειρα χέρια;@mareco
Και γω μαζι σου,ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο,και ειναι ετσι.
απο κει και περα μιλαμε για μελετες συσγκεκριμενες με στοιχεια και αριθμους δεν μπορεις να τις παραβλεψεις.
Και φυσικα,το οτι και μονο εχουν φαει Ban , σε πανω απο 10 πολιτειες Us,και στην ευρωπη σε αρκετα κρατη, αυτο και μονο με βαζει σε σκεψεις.
Το guard dog σου λέει κάτι? πιθανόν να το είδε σαν εισβολέα, πιθανόν και για θήραμα.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένας σκύλος θα επιτεθεί σε παιδάκι ; ;
αυτό είναι κάτι που θέλω να το ψάξω κι εγώ παραπάνω...Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένας σκύλος θα επιτεθεί σε παιδάκι ; (δεν μιλάω για την περίπτωση που το παιδάκι του χώσει ένα ξυλάκι στα οπίσθια..έχει συμβεί κι αυτό).
Μήπως το βλέπει ως θήραμα; Mήπως κάθε σκύλος με ισχυρό prey drive αν δεν έχει κοινωνικοποιηθεί με παιδάκια όταν δει ένα τρελοκοτσιδάκι να τρέχει σαν παλαβό του ορμήσει;
φυσικα και ειναι ,να θες να μεταναστευσεις και να μην μπορεις λογω ban-σκυλου ..χεχεΑυτο και αν ειναι επιχειρημα...