επανερχομαι...
σας αφησα λιγο και ξεσαλωσατε!!
Λοιπον...κ κυρια Κιρα, προς το παρον ειναι μια φρονιμη υπναρου κουταβα...
χτες με το που την τσακωσα, δεν ειχα μα μου... ουτε καν την κοιταξα.. της εστρωσα και την εβαλα μεσα στο crate , αφου εφαγε...
σκεπασα το crate και μετα εφυγα..
εβαλα την γειτονισα να κρυφακουει ..αλλα μου ειπε δεν ακουσε και πολλα... αρα
Σημερα, με το που ηρθα την εβγαλα εξω και την εστειλα βολτα με τα πιτσιρικια της γειτονιας μου να την ξεπιασουν λιγο
και να καθαρισω την κλουβα της.. γιατι τα εκανε μεσα... ομως δεν φταιει αυτη... αργησα να ερθω στο μαγαζι.. εμεινε πολλες ωρες μεσα και για πρωτη φορα.. παλι καλα να λεω που δεν τα φαγε κι ολας!
Αφου της καθαρισα την κλουβα, την εστρωσα και της εβαλα μεσα παιχνιδια κτλ.. την αφησα με την πορτα ανοιχτη.. επεστρεψε και η μικρη απο την βολτα και κοιταζε την κλουβα με μισο ματι...
της πεταγα λιχουδιες μεσα και της ελεγα οταν εμπαινε "μεσα"¨και μπραβο!!!!
εν τελει... μπαινοβγαινε με δικη της θεληση, ολη μερα.. κοιμοταν, ξυπναγε.. κτλ..
σε καποια φαση μπηκε και της εκλιεσα την πορτα.. δεν ειπε κιχ! κοιμηθηκε σαν καλο κοριτσι
Με το που ξυπνησε την πηγα βολτα και εκανε ολες τις αναγκες της στον δρομο.. ε μετα τρεξαμε αλλο λιγο γυρω τα τετραγωνα.. και ξαναηρθαμε εδω.. παιξαμε λιγο, και παλι κοιμαται μεσα στην κλουβα της, με την πορτα ανοιχτη τωρα...
Γενικα, ειναι σπιρτοζα, τα πιανει.. σε κοιταει μες τα ματια και θελει να σε ακουσει.. αφου ξερει το "κατσε " καλε το κοριτσι!!
Α! επισης στο λουρι με λιγες διορθωσεις (ελαφριες εννοειται) δεν δυσκολευτηκε καθολου να περατησει διπλα μου.. και ειναι πολυ χαρουμενη!
αυτο το ξενοιαστο των κουταβιων με ξετρελαινει!!
δεν ξερω τι λετε, εγω βλεπω πολυ απο βελγιδα στην κουταβα... και παρτην πριν αποφασισω να την κρατησω!
εισαι τυχερη, γιατι ο αντρας μου ειπε ενα ξερο ΟΧΙ και με κοιταξε με το βλεμμα εκεινο.. που δεν παιρνει απο ναζια.. ..
Το crate εννοειται στο δανειζω οσο θες! θα σε βοηθησει στην τουαλετα της τουαλχιστον!
αλλα γενικα ειμαι υπερ του crate .. τουλαχιστον για αρχη..
και τωρα σας αφηνω για λιγο.. γιατι μολις ξυπνησε και την παω να κανει τα πιπι της.. η κουκλαρα μας!!