Κίρα, μαύρη καλλονή... βρέθηκε και χαρίζεται!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Κοίτα το θέμα με τους άντρες είναι απλό...
Γίνεται το σκηνικό με τον Τζίμυ και τον πάω στο γιατρό όπου μένει 1 εβδομάδα..
Μετά την μία εβδομάδα του λέω , λοιπόν αγάπη μου δεν βρήκα φιλοξενία για τον Τζιμάκο θα τον πάω πίσω στο πάρκο χωρίς να κάνει θεραπεία για ερλίχεια...κρίμα δεν είναι μου λέει; έκανες τόσα έξοδα για το τίποτα; μμ σαν να έχεις δίκιο του λέω, ε ας τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος της θεραπείας..Έρχεται σπίτι..
Μετά αρχίζει τις θεωρίες του για εκπαίδευση και για το πόσο καλός είναι και πόσο ευπροσάρμοστος και μετά μου πετάει, και όταν θα μάθει ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι και καλοί δεν θα γρυλίζει τους περαστικούς..Μα αγάπη μου, του λέω, δεν πρέπει να μάθει να εμπιστεύεται αφού θα γυρίσει πάλι στο πάρκο, εκεί δεν θα γυρίσει πάλι; ε ναι ναι σωστά μου λέει..
και πέρασαν οι μέρες και στο τέλος μου πετάει στο άσχετο (εγώ τον είχα ήδη υιοθετήσει, είχα ήδη παραγγείλει ταυτότητα και ήδη στα υπόψην με τα εμβόλια να του βαλω τσιπάκι) λοιπόν ίσως να μπορούμε να τον κρατήσουμε αλλά να είναι δική σου ευθύνη..εεε δεν ξέρω θα το σκεφτώ..του είπα , :D
Θα μου πείτε γιατί όχι μια συζήτηση στα ίσια; Γιατί ήξερα την εξέλιξη, άρνηση, μούτρα, κλάματα, ο τζιμάκος χωρίς σπίτι κλπ κλπ...και δεν τον αδικώ, ένα σκυλί ήθελε ο άνθρωπος και αυτό στο τσακίρ κέφι και έχει βρεθεί με τρία..
(αν βάλει το google translator την έβαψα..)

Οπότε τον άντρα τον κάνουμε να συμφωνήσει!! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Και φαινόσουν καλός άνθρωπος:p:D:D:D:D
Το ξέρω αλλά καμιά φορά μερικοί άνθρωποι θέλουν λίγο σπρώξιμο και μετά βλέπουν πως είναι και αυτοί πιο ευτυχισμένοι με την εξέλιξη.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και δε μου λες I.Kyvelούλα μου... Με τον άντρα που έχει πολύ λογικά επιχειρήματα... Και που έχει και μητρική γλώσσα τα ελληνικά... Τι κάνουμε??
(Και μεταξύ μας, τα επιχειρήματα είναι τόσο σωστά που...συμφωνώ, έστω και μόνο με το μυαλό μου γιατί η καρδιά.... Βρε και η δική του καρδιά δε συμφωνεί... Γκρρρρ να τη βράσω τη λογική...)

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Μουαχαχα! Έχετε δίκιο και η δύο, κι εγώ το έφερα απέξω απέξω σαν τη Μυρτώ (και λίγο με μούτρα α λα Αλίκη Βουγιουκλάκη) αλλά αντιμετωπίζω την περίπτωσή σου ακριβώς kritikopoula! Με άπταιστα ελληνικά και λογικά επιχειρήματα που απευθύνονται κατευθείαν στο μυαλό (βρε λες να' ναι ο ίδιος και να τό'χει δίπορτο????)!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ρε παιδιά ελληνικά δεν μιλάει ο άνθρωπος αλλά με την λογική τα πάει τέλεια. Για αυτό και με μια λογική συζήτηση θα έχανα από χέρι. ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μουαχαχα! Έχετε δίκιο και η δύο, κι εγώ το έφερα απέξω απέξω σαν τη Μυρτώ (και λίγο με μούτρα α λα Αλίκη Βουγιουκλάκη) αλλά αντιμετωπίζω την περίπτωσή σου ακριβώς kritikopoula! Με άπταιστα ελληνικά και λογικά επιχειρήματα που απευθύνονται κατευθείαν στο μυαλό (βρε λες να' ναι ο ίδιος και να τό'χει δίπορτο????)!!!!!
Βρε λες? :D:D:D:D Βασικά Ranja ο δικός μου, στον πρώτο σκύλο όχι απλά συμφώνησε, τον ανέλαβε κιόλας (άσχετο αν αφιερώνω παραπάνω χρόνο εγώ)

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Βρε λες? :D:D:D:D Βασικά Ranja ο δικός μου, στον πρώτο σκύλο όχι απλά συμφώνησε, τον ανέλαβε κιόλας (άσχετο αν αφιερώνω παραπάνω χρόνο εγώ)
Κι ο δικός μου ψυχανεμίζομαι ότι θα αναλάβει αρκετά, όχι τόσο για οτιδήποτε άλλο, όσο γιατί είναι ψιλοανταγωνιστικός!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
λοιπον παιδια...
Ranja - κιρα 0-1
η μικρη την κερδισε την μεγαλη!!
οσο για τον συζυγο.. τραβατε με κι ας κλαιω.. με το που ηρθε να παραλαβει γυναικα και κορη επεσε στα πατωματα..
Λεων παιδι μου... ειναι δυνατον? ειμαστε αρχοντες στο ζωικο βασιλειο.. χωρις αυτο δεν υπαρχουμε :D

κλειδωστε το θεματακι... η Ρανια , υποθετω θα ανοιξει δικο της για την κορακλα της!
και βοηθατε ολοι ειναι πρωταρα μαμα... οσα ξερουμε να της πουμε!!

Να στε καλα κοριτσια!!!
ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδια.. η κυρια Κίρα ειναι ξανα μαζι μας..
ευχαρσιτουμε για πολλα thanks θα σας τα βγαλω ασπροπροσωπα ξανα... λιγη υπομονη και θα το βρουμε το καταληλο σπιτι, που θα μας παει!!

Η Ρανια, κατεληξε οτι δεν θα μπορουσε να εχει μια φυλη σαν την Κιρα.. οποτε μου ζητησε να την παρω πισω μεχρι να βρεθει μια καταληλοτερη και με πιο πειρα οικογενεα..
δεν πειραζει.. καλη καρδια σαν της Κιρας και ολα θα ξαναφτιαξουν! το σιγουρο ειναι οτι την προσεχουμε πολυ οικογενειακως!
Η ζαιρα εχει θυμηθει τα νιατα της με την μικρη... ;)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Bίκυ τα καλύτερα εύχομαι στην σκυλίτσα!
Καλή τύχη να 'χει,εύχομαι σύντομα να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια και συγχαρητήρια για ότι κάνεις για τα σκυλάκια :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ειλικρινά καλή τύχη στη μικρή, δεν είναι επί του παρόντος, αλλά δε συμφωνώ με τον τρόπο που προωθήθηκε.
Τυχερή θα είναι η μελλοντική οικογένεια κ όχι η Κίρα ;-) Εκείνοι δηλ. που θα συνειδητοποιήσουν τι χρειάζονται από έναν σκύλο, ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους κ το χαρακτήρα τους.
Το σημαντικό δεν είναι να "βολευτεί" κάπου ένας σκύλος, αλλά να πάει κάπου όπου -αν γίνεται- να ζήσει ιδανικά. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, κ καλός κ ο ενθουσιασμός από όλους να βρεθεί γρηγορότερα σπίτι σε ένα αδέσποτο, αλλά ας θυμόμαστε ότι πρόκειται για ζωντανές ψυχές, οπότε πιστεύω ότι δεν ισχύει το: Ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού.

Τα χάδια μου στη μαύρη ξεμυαλίστρα! ;-)
http://agonistikiparemvasi.blogspot.com/2011/12/blog-post_3473.html

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.331
Δηλαδή Νατάσσα, τι ακριβώς πιστεύεις;
Οτι όσοι "εμπλακήκαμε" -κι εγώ μέσα- στην προώθησή της, το μόνο που σκεφτόμασταν, ήταν πως να την ξεφορτωθεί η Βίκυ, το γρηγορότερο;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν αναφέρομαι καν στη Βίκυ, αλίμονο. Απλώς θέλοντας να βρει σύντομα σπίτι η μικρή, έπεσε πολύς ενθουσιασμός κ η Ράνια ίσως να μην το σκέφτηκε όσο θα έπρεπε κ.λπ.

[Έβλεπα ένα βίντεο στο ΣΚΑΪ για το πώς ξεχωρίζουν τα αδέσποτα στα άσυλα (δε θυμάμαι σε ποια χώρα), ανάλογα με την εκπαιδευσιμότητα, την ενέργεια κλπ, γάτες κ σκύλους, ώστε να είναι πιο εύκολο για τις ανάδοχες οικογένειες να προσανατολιστούν ως προς το πιο σωστό κατοικίδιο γι' αυτούς.
Με σόκαρε ότι το 60% αυτών των σκύλων κ γατιών τελικά θανατώνονται, αφού δε βρίσκεται ανάδοχη οικογένεια...
Όσα όμως υιοθετούνται, επιστρέφεται στο άσυλο μόνο το 0,5%.]

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
παιδια.. η κυρια Κίρα ειναι ξανα μαζι μας..
ευχαρσιτουμε για πολλα thanks θα σας τα βγαλω ασπροπροσωπα ξανα... λιγη υπομονη και θα το βρουμε το καταληλο σπιτι, που θα μας παει!!

Η Ρανια, κατεληξε οτι δεν θα μπορουσε να εχει μια φυλη σαν την Κιρα.. οποτε μου ζητησε να την παρω πισω μεχρι να βρεθει μια καταληλοτερη και με πιο πειρα οικογενεα..
δεν πειραζει.. καλη καρδια σαν της Κιρας και ολα θα ξαναφτιαξουν! το σιγουρο ειναι οτι την προσεχουμε πολυ οικογενειακως!
Η ζαιρα εχει θυμηθει τα νιατα της με την μικρη... ;)
Καλά σοβαρολογείς??!! Μέσα σε τρεις μέρες με το κουτάβι το συμπέρανε αυτό??!! Τί έγινε η συνέπεια που λέγαμε στην αρχή (όχι σ'αυτό το θέμα, ατο άλλο που δεν της δώσανε το σκύλο των ονείρων της?)

Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που λένε οτι "η αγάπη φτάνει για όλα!!" και "να μην είναι αυστηροί αυτοί που προωθούν σκυλιά¨"
ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!!:mad::mad::mad:

(Καλό κουράγιο, Βίκυ!!! Είμαι σίγουρη οτι θα βρεις τελικά το καλύτερο για τη μικρή.... η οποία είναι μια κούκλα...!!!! :) )

Να το κάνουμε sticky αυτό το νήμα.... πως κατι που φαινομενικά είναι "τελειο" μπορει να στραβώσει σε τρεις μέρες.....! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Οπως έχω πει κι αλλού είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκρινάρεις νέους ανάδοχους... γιατι πολλές φορές, λένε ψέματα ακόμα και στον εαυτό τους!

Και κάτι τελευταίο. ΤΟ άλλο νήμα οπου όλα είναι μέλι γάλα να μην αυτοκατασταφεί. Να μείνει για την ιστορία και να παραπέμπει σε τούτο. Για να ξέρουμε τι λέμε!

(Η Ράνια που είναι παρεμπιπτόντως? Τόσος κόσμος ασχολήθεικε με το θέμα της..... δε θα'πρεπε να'ρθει να τους εξηγήσει πως στο καλό έφτασε σ'αυτή την απόφαση έτσι?)

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.