rania ειναι κουκλα , ελα βρε συ , το προηγουμενο 4-5 κιλακια λιγοτερο ηταν
εαν συμφωνει και ο ανδρας σου βεβαιως -βεβαιως
εαν συμφωνει και ο ανδρας σου βεβαιως -βεβαιως
Το ξέρω αλλά καμιά φορά μερικοί άνθρωποι θέλουν λίγο σπρώξιμο και μετά βλέπουν πως είναι και αυτοί πιο ευτυχισμένοι με την εξέλιξη.Και φαινόσουν καλός άνθρωπος![]()
Βρε λες?Μουαχαχα! Έχετε δίκιο και η δύο, κι εγώ το έφερα απέξω απέξω σαν τη Μυρτώ (και λίγο με μούτρα α λα Αλίκη Βουγιουκλάκη) αλλά αντιμετωπίζω την περίπτωσή σου ακριβώς kritikopoula! Με άπταιστα ελληνικά και λογικά επιχειρήματα που απευθύνονται κατευθείαν στο μυαλό (βρε λες να' ναι ο ίδιος και να τό'χει δίπορτο????)!!!!!
Κι ο δικός μου ψυχανεμίζομαι ότι θα αναλάβει αρκετά, όχι τόσο για οτιδήποτε άλλο, όσο γιατί είναι ψιλοανταγωνιστικός!Βρε λες?Βασικά Ranja ο δικός μου, στον πρώτο σκύλο όχι απλά συμφώνησε, τον ανέλαβε κιόλας (άσχετο αν αφιερώνω παραπάνω χρόνο εγώ)
Καλά σοβαρολογείς??!! Μέσα σε τρεις μέρες με το κουτάβι το συμπέρανε αυτό??!! Τί έγινε η συνέπεια που λέγαμε στην αρχή (όχι σ'αυτό το θέμα, ατο άλλο που δεν της δώσανε το σκύλο των ονείρων της?)παιδια.. η κυρια Κίρα ειναι ξανα μαζι μας..
ευχαρσιτουμε για πολλα thanks θα σας τα βγαλω ασπροπροσωπα ξανα... λιγη υπομονη και θα το βρουμε το καταληλο σπιτι, που θα μας παει!!
Η Ρανια, κατεληξε οτι δεν θα μπορουσε να εχει μια φυλη σαν την Κιρα.. οποτε μου ζητησε να την παρω πισω μεχρι να βρεθει μια καταληλοτερη και με πιο πειρα οικογενεα..
δεν πειραζει.. καλη καρδια σαν της Κιρας και ολα θα ξαναφτιαξουν! το σιγουρο ειναι οτι την προσεχουμε πολυ οικογενειακως!
Η ζαιρα εχει θυμηθει τα νιατα της με την μικρη...![]()