Καθαρά και γερά δόντια

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
CostasKontadakis said:
Αν μασά μόνο από την μια πλευρά είναι πιθανό να τον πονούν ένα ή περισσότερα δόντια από την άλλη πλευρά. Αυτό θα έπρεπε να εξετασθεί και να σας απασχολήσει περισσότερο από το κιτρίνισμα.
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό διότι δεν έχει δείξει ποτέ δείγματα ότι πονάει ή οτιδήποτε κατά την διάρκεια του φαγητού. Παρ' όλα αυτά θα τον παρατηρώ και θα ρωτήσω και τον κτηνίατρό μας σχετικά.

Ευχαριστώ.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ελπίζω να μήν εφαγε κανένα η Βίρμα Αν έφαγε μπορεί να πάθει κάτι;
Οχι.
Ειναι επιπλεον πρωτεινες!

Μερικοι Barfers αφηνουν το κρεας σε πηλινο δοχειο να οριμασει- η το θαβουν σε λακκους στη γη- οταν το ξαναβγαζουν ειναι γεματο σκουλικια και τα δινουν και αυτα να φανε τα σκυλια τους.
Αλλα αυτο ειναι Hardcore Barf.
Σκυλοι τρωνε και ψωφιμια χvρις να παθουν τιποτα!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Καλησπέρα.Εμένα ο μικρός μου ειναι 6 μηνων και αποτι εχω δει δεν εχει ακομα μεγαλα δοντακια αλλα θα ηθελα το καλυτερο γι αυτα.Πληροφοριθηκα απο το pet shop οτι τα εχει αλλαξει ολα και ειναι μια χαρα.
Τι κοκκαλακι θα με συμβουλευατε να του δωσω και πως θα το ζητησω?
Ειναι Γαλλικο Bulldog.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
σημερα πηρα το πρωτο κοκκαλο που θα του δωσω...ζητησα μοσχαρισιο κοκκαλο για σουπα και μου το εκοψε στα τρια...ερωτηση ομψς...το μεδουλι δεν πρεπει να αφαιρεθει???

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
παιδια συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα ειναι το μονο που βρηκα για τα δοντια..
παρατηρησα χθες στην ερικα οτι τα μπροστα δοντακια της ενω ηταν ολα στο ιδιο μηκος τωρα καποια αρχισαν να μπαινουν προς τα μεσα(μονο ετσι μπορω να το εξηγησω).. ειναι επειδη αλλαζει δοντια (4 μηνων ειναι) η πρεπει να ανησυχησω??την πηγαμε την δευτερα στον γιατρο την ειδε αυτος αλλα εγω δεν τα ειχα δει για να του το επισημανω και δεν ξερω αν το προσεξε..

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
δν εχω φωτογραφικη εδω αλλιως θα ειχα βαλει ηδη..
θα προσπαθησω να βρω και θα βαλω.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια για υπογναθισμο να δω τι περιπου ειναι γιατι δν ξερω που να ψαξω και με αναζητηση στο google δεν βγαζει κατι..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οχι δεν εχω κατι..
Κατσε να ψαξω και εγω μπας και σου βρω καμια εικονα..

edit ποια δοντακια μπροστινα μπαινουν προς τα μεσα ,τα πανω η τα κατω?

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ναι αυτες βρηκα και εγω αλλα εχει δικιο ο denis δεν θα βγαλουμε ακρη,γιατι και εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα..θα βαλω οσο το δυνατον συντομοτερα μπορεσω..
αν ομως ηταν καποιο προβλημα δν θα το ειχε δει ο κτηνιατρος?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο σκεφτομουνα και εγω..
Μπορει να είναι απλά στραβά..

Γιατί ο υπογναθισμος δεν σχετίζεται μονο με τα δόντια αλλα και τον κάτω σιαγόνα..
Αρα αποκλείεται να μην είχε πει και κάτι ο κτηνίατρος..

Βαλε μας εσυ φωτο..;):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr