Κακοήθεια στο συκώτι








l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
Είναι κουρασμένη αλλά καλύτερα από χθες. Έφαγε αλλά όχι του σκοτωμού. Ίσως δεν της αρέσει πολύ και η ειδική τροφή.
 




HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Σίγουρα δεν της αρέσει η ειδική τροφή! Μα είναι απαίσια :p Αλλά είναι πολύ καλό το ότι τρώει έστω κι έτσι. Περδικάκι θα γίνει μέχρι να επιστρέψεις, θα δείς :)
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli




TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
πίνει λαίμαργα νερό;
η Λούσυ είναι μεγαλοκοπέλα και απ΄ότι θυμάμαι με προβληματάκια υγείας...
θεωρητικά θα μπορούσε να είναι τα πάντα σε συνδυασμό με την ηλικία...

όταν όμως διάβαζα την περιγραφή σου μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η περίπτωση της Ούδας της Σοφίας (νιούφι) που έπαθε συστροφή στομάχου σε ηλικία 12 ετών. Θυμάμαι ότι έτρωγε πολύ λίγο, ήταν αρκετά καταβεβλημένη και έπινε πολύ νερό....
ο τότε γιατρός επι 3 μέρες δεν έκανε σωστή διάγνωση....

ελπίζω όλα αυτά να είναι δικές μου υπερβολές και άδικες ανησυχίες και εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα το κορίτσι...:)
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
Τίποτα δεν αποκλείεται και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση μία λάθος διάγνωση.
Απλώς η Λούση δεν κατσικιάζει γενικώς και δεν τρώει αρπαχτά. Επιπλέον δεν είναι τόσο μεγαλόσωμη αν και αυτό είναι δευτερεύον.
Πήραμε δεύτερη γνώμη από το τηλέφωνο μίας γιατρού που εμπιστευόμαστε στη θεσ/κη και μας είπε για γαστρίτιδα και αυτή, μας αύξησε το πριμπεράν. Θα δουμε.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά και τα μαθαίνω από το τηλέφωνο γιατί δεν είμαι σπίτι.
Εχθές έβγαλε αιματάκι με τα τσίσα της.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν τρώει.
Θα την πάνε στον Μαραγκό τώρα.
 






ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βρε μήπως ειναι καμια πέτρα/κρύσταλλος και τραυματίζει την ουρηθρα κατά την ούρηση?
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και για τα μηνυματα. Με συγχωρείτε που δεν σας απαντούσα αλλά ήμουν σε μία τρέλα με τις προηγούμενες ημέρες που δεν ήμουν σπίτι.
Θα σας τα πω αναλυτικά τώρα που μπορώ.
Παρόλο που οι εξετάσεις ήταν καλές με έτρωγε το γεγονός ότι η Λούση δεν ήταν καλά. Οπότε όπως σας είπα πήραμε και δεύτερη γνώμη.Ο Μαραγκος έκανε ξανα εξετάσεις αίματος. Και βρέθηκε η αλκαλική φωσφοτάση, ένζυμο στο συκώτι, πολύ ανεβασμένη.
Εδώ να σημειώσω ότι ήταν αυτό είχε φανεί και στις άλλες εξετάσεις για τις οποίες είχαμε ενημερωθεί τηλεφωνικά χωρίς να δωθεί έμφαση από την γιατρό ότι η φωσφοτάση ήταν στα ύψη. :/

Ο γιατρός είπε αμέσως να πάμε για υπέρηχο. Σήμερα το πρωί την πήγαμε για υπέρηχο και η αρχική μου χαρά όταν μου είπε ο γιατρός ότι η φωσφοτάση δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό και ότι βλέπει μόνο λάσπη στην χολή δεν κράτησε πολύ γιατί τελικά ο υπέρηχος έδειξε δύο όγκους μεγάλους στο συκώτι.
Μου είπε ότι μπορεί να είναι και καλοήθεις αλλά το γεγον΄ςο ότι ο σκύλος έχει χάσει βάρος επειδή δεν τρώει και δεν είναι καλά οδηγούν σε υποψία ότι είναι καρκίνος.
Με τις εξετάσεις μαζί φύγαμε για Μαραγκό όπου χωρις περιστροφές, που δεν τις συνηθίζει εξάλλου, μας είπε ότι είναι καρκίνος σε πολύ άσχημο σημείο γιατί δεν παίρνει θεραπεία και σύντομα θα σπάσουν οι όγκοι γιατί είναι μεγάλοι και θα γεμίσει η κοιλιά της αίμα. Ο υπέρηχος το έδειχνε καθαρά απλώς ο κ Αρβανίτης δεν ήθελε να μου το πει απότομα. (είχαν μιλήσει στο μεταξύ).

Το να φύγει είναι θέμα χρόνου. Η χημειοθεραπεία δεν θα βοηθήσει πουθενα. Συν του ότι θα ήθελε και βιοψία πριν που προϋποθέτει γενική νάρκωση.
Το μόνο φως στην θλιβερή αυτή διάγνωση είναι ότι μπορεί να γίνει επέμβαση. Σοβαρή μεν εγχείρηση, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν οι δύο μεγάλοι όγκοι. Ίσως να έχει γίνει μετάσταση ήδη και να μην φαίνεται και επιπλέον εφοσον είναι καρκίνος ακόμη και μετά την εγχείρηση δεν ξέρεις πως εξελίσσεται. Όμως η άλλη εναλλακτική είναι να αφήσουμε την Λούση μας να πεθάνει χωρίς να το παλέψουμε.
Προχωράμε λοιπόν αύριο στο χειρουργείο και ο λόγος που γράφω όλα αυτά είναι γιατί ξέρω ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε, και εμένα και τα σκυλιά μου, και θα βοηθήσετε όλοι με την θετική σας ενέργεια να πάει καλά το όλο θέμα και η Λούση μου να ζησει με καλή ποιότητα ζωής όσο μπορεί ακόμη. Εγώ παρόλη την ζοφερή διαγνωση είμαι αισιόδοξη γιατί βγαίνοντας από τον γιατρό είδα το λυκάκι μου χαρούμενο να με περιμένει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μυρτω μου...
Ειναι πολυ δυσκολη φαση,σε καταλαβαινω..ομως πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερει..δε νομιζω να θελει τοσο ευκολα να φυγει απο κοντα σας,απο τον κεφαλα και το...μουτρο :p
Θα κανεις κουραγιο,γιατι το κοριτσι σου σε χρειαζεται...αν χρειαστεις κατι μη διστασεις να με παρεις τηλ..
Κρατα μας ενημερους κι ευχομαι το Λουσακι να γινει γρηγορα καλα!!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!!! Να παραμείνεις αισιοδοξη, θα δεις ότι η Λούσυ θα πατήσει ποδί και θα στρώσει!!!

Ό,τι θελήσεις, να ξέρεις είμαστε εδώ και η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!!!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
To Λουσάκι μας όπως μου έλεγε και μία καλή φίλη από εδώ πριν λίγο είναι ένας σκύλος από τους τυχερούς. Από γεννησιμιού της. Και πάντοτε κάτι την γλύτωνε από τις κακοτοπιές.
Όταν ήταν κουτάβι και την είχε μιά τρελή που την έδερνε επειδή τα έκανε μέσα βρέθηκε η θειά μου και την πήρε κι έζησε κοντά της 7 ονειρεμένα σκυλίσια χρόνια. Με τις μεγάλες της βόλτες με το φαί της με πολύ αγάπη και φροντίδα.
Μετά η μαμά της έφυγε και ο αδελφός της θα την πετούσε στον δρόμο αλλά η θειά μου είχε κάνει ήδη το προγραμμά της σε περίπτωση που κάτι της συνέβαινε. Η Λούση ήρθε σε εμάς και ούτε εδώ περνάει άσχημα.

Δεν θέλω μόνο να ταλαιπωρηθεί το σκυλάκι μου.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22