και ο αδεσποτουλης που βρηκαμε 1/100 ειναι υποπτος,παντως αν δεν εχει τπτ αλλο πιο για μενα αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι ειναι αντιμετωπισημο,επανεξεταση και ηρεμια,το καλαζαρ ειναι πλεον πολυ συχνο φαινομενο και ευτυχως υπαρχει θεραπεια.
Πραγματικα και ο κτηνιατρος μου αυτο λεει.Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ζω με το αγχος για 20 μερες.Και εαν στην επομενη εξεταση βγαλει παλι υποπτο?Γιαυτο αποφασισα να κανω ανιχνευση του ιου με εξεταση RNA.Μια ημερα ταλαιπωριας αλλα θα ξερω σιγουρα εαν εχει η δεν εχει.Υποπτο λενε οταν δε μπορουν να ξερουν αν εχει ή δεν εχει, δε φαινεται καθαρο αποτελεσμα απ την εξεταση. Περιμενε τον επανελεγχο και μην αγχωνεσαι
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Εκανα σημερα βιοχημικες για συκωτι,νεφρα και γενικες αιματος.Ηταν ολα εξαιρετικα.Το εχω αναφερει στο ποστ μου.οι ορολογικες μεθοδοι διαγνωσης εχουν οντως αυτο το αρνητικο, και γι αυτο οι κτηνιατροι δινουν μεγαλη προσοχη στην κλινικη εικονα, αλλα και προχωρουν σε βιοχημικο ελεγχο για να ελεγξουν τα νεφρα & φυσικα γενικη αιματος.
Δεν γνωριζω κανεναν που να χει χρησιμοποιησει τη δευτερη μεθοδο που αναφερεις. Η pcr ειναι αρκετα ακριβη. Σημερα το πρωι παντως στη σχολη καναμε γι αυτες τις μεθοδους, γι αυτο στα γραφω.
Πιστευω οτι τζαμπα θα χαλασεις λεφτα. 20 μερες δεν ειναι πολλες και να θες μπορεις να προχωρησεις στον εργαστηριακο ελεγχο που σου ανεφερα ωστε να εχεις μια εικονα γρηγοροτερα.
Καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς.Η ανιχνευση του ιου μεσα απο την εξεταση PCR εγινε σημερα.Πηραμε δειγμα απο γενικη αιματος και το κοστος ηταν 60 ευρω.Το αποτελεσμα θα βγει 2 μερες.
Καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς.
Που έκανες την εξέταση pcr και πλήρωσες μόνο 60€? 300 μας ζητάνε εμάς![]()
Βγήκαν τα αποτελέσματα? Τι έγινε τελικά???/Η ανιχνευση του ιου μεσα απο την εξεταση PCR εγινε σημερα.Πηραμε δειγμα απο γενικη αιματος και το κοστος ηταν 60 ευρω.Το αποτελεσμα θα βγει 2 μερες.
Οχι ακομα δυστυχως.Δεν πηγαν να παραλαβουν το δειγμα την Τεταρτη και πηγαν την επομενη.Αρα η αυριο η απο Δευτερα τωρα.Βγήκαν τα αποτελέσματα? Τι έγινε τελικά???/
Υπομονή......:OΟχι ακομα δυστυχως.Δεν πηγαν να παραλαβουν το δειγμα την Τεταρτη και πηγαν την επομενη.Αρα η αυριο η απο Δευτερα τωρα.
Υπομονή και περαστικά σας.... αν έχω καταλάβει καλά zylapoyr θα χρειαστεί μόνο. Τουλάχιστον το βρήκατε νωρίς.Δυστυχως Θετικος.Ο σκυλος ζει σε διαμερισμα με σιτες,καθε μηνα αμπουλα Advantix,Scalibor απο αρχες Μαρτη μεχρις τελος Νοεμβριου και παρολα αυτα βγηκε θετικος....