Καλαζαρ - 1/100 ύποπτο?

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Σήμερα πήγα τον αρκούδο μου στον κτηνίατρο να του πάρει αίμα για εξετάσεις...σε 2 σημεία γύρω από το δεξί του μάτι έχει ολική τριχόπτωση και χθες το βράδυ έβγαλε ροζ μίξα...

Ελπίζω να μην είναι ερλιχίωση ή καλαζάρ...

Φοράει σκάλιμπορ, τον ψεκάζω με frontline σπρέυ και του βάζω και αμπούλες...τι να πω το κέρατό μου...
Έχω βρει 3-4 φορές τσιμπούρι πάνω του...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Nεότερα από εμάς στις δεύτερες εξετάσεις καλαζάρ που έκανα στο καπάκι: Κάρλα αρνητική και Pepper 1/100 ύποπτο.

Ξανά σε 1 μήνα...

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Τι εχει γίνει φέτος με το κ•••καλαζαρ;
Χαμος!
2 σκυλια διαφορετικών γειτόνων, προσεγμένα με τα ολα τους και κολησαν..
Αν τη γλιτώσουμε φέτος θα ειναι λαχείο!

Vrmode τουλάχιστον κινειστε σε χαμηλο επίπεδο!
Περαστικα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Σήμερα έκανα στην Pepper PCR test. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 10 μέρες! :flip:
Κόστος €70 (στο Μαραγκό). Το τεστ το δίνει στον Κοντό (στο Αττικό δηλαδή).

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Σήμερα έκανα στην Pepper PCR test. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 10 μέρες! :flip:
Κόστος €70 (στο Μαραγκό). Το τεστ το δίνει στον Κοντό (στο Αττικό δηλαδή).
Σε εμενα τα εστειλε εδω .Τεταρτη πηρε ο γιατρος αιμα,Πεμπτη περασανε και το πηρανε απο το εργαστηριο Τριτη απογευμα ειχα το αποτελεσμα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Σε εμενα τα εστειλε εδω .Τεταρτη πηρε ο γιατρος αιμα,Πεμπτη περασανε και το πηρανε απο το εργαστηριο Τριτη απογευμα ειχα το αποτελεσμα.
Είναι η κλινική στο Πικέρμι είδα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την περίπτωσή σου, σου βγήκε αρνητικό ή θετικό? Βγάζει και "τίτλο"? Είχες κι εσύ αμφιβολίες πριν με τα ύποπτα?

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Είναι η κλινική στο Πικέρμι είδα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την περίπτωσή σου, σου βγήκε αρνητικό ή θετικό? Βγάζει και "τίτλο"? Είχες κι εσύ αμφιβολίες πριν με τα ύποπτα?
Εκανα προγραμματισμενη εξεταση για λεισμανια και το εργαστηριο εδωσε 1/100 υποπτο.Επειδη δεν ειχα το κουραγιο να περιμενω ενα μηνα για επανεξεταση και να υπαρχει η πιθανοτητα να βγει παλι το ιδιο αποτελεσμα εκανα εξετασει PCR οπου και βγηκε θετικος.Δηλαδη παυει να θεωρειται υποπτο γιατι ο σκυλος εχει μολυνθει.Δε γνωριζω εαβ σου δινει τιτλο αυτη εξεταση.

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα από τις επαναληπτικές........ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.....ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.....
Εντάξει σε ένα μήνα θα κάνουμε επανάληψη, αλλά σήμερα τουλάχιστον μας βλέπω να κάνουμε πάρτυ :D :D

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μπράβο στον κούκλο, άντε και στα δικά μας ;)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
To PCR test της Pepper βγήκε αρνητικό!
Σας αγαπώ όλους!!!!!!!!!!!! :cuniaoo:

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Nα πω καλωσταδεχτήκαμε ή να πάω να σπάσω κανα κωλομηχάνημα?

Και Κάρλα και Πέππερ, ύποτες για λεισμάνια 1/50. Συνιστάται επανεξέταση σε 1 μήνα - και αύριο πρωί θα μιλήσω με το γιατρό.

Υπόλοιπες εξετάσεις οκ με της Κάρλας το SGPT ελαφρώς σηκωμένο (105 με φυσιολογικό έως 93) που όμως είναι πάντα λίγο ή και περισσότερο τσιμπημένο.

Μα και οι δύο ?????????
To PCR test της Pepper βγήκε αρνητικό!
Σας αγαπώ όλους!!!!!!!!!!!! :cuniaoo:
Ωραία! Το δείγμα από που ήταν;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3