Καλημέρα... βοήθεια...

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
ΚΑλησπερα... ευχαριστω ολουσ για την συμπαρασταση...
Πηγα παλι τωρα εκει π την εθαψα... μαζι με την μανα μου... δεν υπαρχουν λογια...
δεν ξερω πραγματικα δεν ξερω...
Πρωτη φορα βλπω τον πατερα μ να λυγιζει ετσι... πρωτη φορα... πρωτη φορα να κλαιει με λιγμους...
Αχ ρε μαγια... τι να πω συγγνωμη για ολα ομορφια μου...
Γυρισε ο πατερας μ τωρα και μ ειπε οτι θελει παλι σαμογιεντ παλι μαγια ... παλι να κανει τισ σκανταλιεσ και οτι εκανε η μαγια μας...
Παλι να μασ ξυπναει το πρωι και να γρυλιζει για να ξυπνησει ο πατερας μ να παει για δουλεια στις 7 ...

Δεν ξερω πραγματικα δεν ξερω... σας ευχαριστω ολους..

Και προχθες ειχα παραγγειλει μεσω ιντερνετ λουρι φλεχι 5μετρων με την ελπιδα οτι ολα θα πανε καλα... το κοριτσακι μασ ομως το παλεψε 6 μερες εγινε το χειρουργιο και σηκωθηκε αντεξε 18 ωρες.... θελω να ελπιζω οτι καταλαβαινε την αγωνια τον πονο την θλιψη και την αγαπη π ειχαμε ολη για αυτην και πως τουλαχιστον εφυγε ευτυχισμενη ξερωντας την αληθεια για εμας... σαγαπαω μαγια... θα μπεις πανω μου σημαδι...

Θα την κανω προσωπογραφια στο ποδι ... να ναι καλα οπου παει ... να σαι καλα μαγια μου... να σαι καλα ζωη μ...δεν θα πω αντιο γτ δεν τελειωσαμε εμεις... απλα μας καθυστερουν να ειδωθουμε ξανα...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Λυπάμαι πολύ για το κοριτσάκι, δεν έχω λόγια... ή μάλλον έχω κάτι να πω. Πήγαινε κάπου που αισθάνεσαι οικεία, που θα είσαι μόνος σου, που την πήγαινες βόλτες τέλος πάντων... και μίλησέ της δυνατά, δηλαδή κανονικά, όχι από μέσα σου. Γράψε ένα γράμμα και διάβασέ της το. Και μετά περίμενε να εισπράξεις την απάντησή της εκείνη τη μέρα ή τις επόμενες, με κάποιο τρόπο Μην με κράξετε... Είμαι από τις ρομαντικές ψυχές που πιστεύουν ακλόνητα ότι η ζωή συνεχίζεται.

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Μακαρι να ειναι ετσι.... μακαρι να μ δειξει ενα σημαδι οτι ειναι καπου αλλου οτι δεν χαθηκε για παντα...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μη βιαστείτε να την αντικαταστήσετε....κλάψτε,θρηνήστε,πάρτε το χρόνο σας!Όποιο σκυλάκι και να πάρετε δε θα είναι η Μάγια σας...εκείνη ηταν μοναδική και θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές σας!Όταν έρθει η ώρα και ηρεμήσετε απο το σόκ τότε σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πραγματικά λυπάμαι για τον άδικο χαμό της,και καταλαβαίνω πως νιώθεις!:(
Το μόνο που μπορώ να πω είναι να κάνεις κουράγιο και υπομονή.
Να σαι σίγουρος ότι είναι στη χώρα των αγγέλων παρέα με πολλούς αδικοχαμένους σκύλους και θα σε βλέπει απο ψηλά!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.702
321
Lund, SE
Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που έγινε, το έχω περάσει. Τίποτα τέτοιο δεν ξεπερνιέται πραγματικά, ύστερα όμως από κάποιο καιρό αυτό το σφίξιμο που νιώθεις τώρα γίνεται αχνότερο μέχρι να δεις πάλι μια τρίχα που σου ξέφυγε στο καθάρισμα, ή τη γωνιά της, ή ν' ακούσεις ένα γαβγητό σαν το δικό της. Δεν ξεχνάς πραγματικά ποτέ και δεν πρέπει να ξεχάσεις γιατί τότε θα είναι σα να μην υπήρξε.

---------------------

Αν και σκανδαλίζομαι να θίξω το θέμα του πρώτου κτηνιάτρου που πήγες, είναι προτιμότερο να μην το κάνω, είναι πραγματικά άσχετο κι ασήμαντο πλέον, εύχομαι μόνο να μην του ξανασυμβεί αυτή η στιγμή που συνειδητοποιεί πόσο λίγος είναι στη δουλειά του, πως υπάρχει ένα κενό σ' αυτά που γνωρίζει, σ' εκείνα που μπορεί να κάνει, εύχομαι να το μάθει και να γίνει καλύτερος, να μην το περάσει στο ντούκου.

-------------------------

Sando να θυμάσαι την αγάπη σου και μείνει μαζί μας.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Φανταζομαι οι πιο πολλοι μεσα στο φορουμ εχουμε περασει απο αυτη την δυσκολη στιγμη.
Σου ευχομαι κουραγιο και δυναμη....
Η αποκτηση ενος καινουργιου φιλου δεν αναιρει την αγαπη σου για τον προηγουμενο,ειναι ομως μεγαλο γιατρικο για τον πονο που νιωθεις(τουλαχιστον σε εμενα ετσι λειτουργησε).
Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου και μην αφησεις την αγαπη σου να παει χαμενη!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Λυπάμαι πάρα πολύ για το κοριτσάκι σου! Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που έγινε και μεγάλο κρίμα! Συμφωνώ ότι πρέπει να πάρετε κι άλλο σύντομα. Είναι ένας τρόπος να κάνεις τον πόνο αγάπη.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Λυπαμαι πολυ γιατον αδικο χαμο της Μαγιας σου. Κουραγιο.
οσο για τον/την κτηνιατρο σου δεν εχω λογια.
Nα ρωτησω..
Ξερω οτι τι θεμα με το καλσον ειναι πολυ επικινδυνο μα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο αν το αντιλαμβανοταν ο προηγουμενος κτηνιατρος νωριτερα?
Δλδ αν εκανε την επεμβαση αμεσα θα γλυτωνε η μικρη?

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
αν εκανε την επεμβαση τισ πρωτεσ 2-3 μερες το σκυλι θα ειχε γλυτωσει..

γτ αρχιζαν τα εντερακια του να σαπιζουν απο τις πολλεσ μερεσ π ειχε τον φραγμο και απο τα πριμπεραν τα οποια νεκρωνουν το εντερο για να μην κανει εμετο... και αυτο ηταν το χειροτερο οτι το εντερο δεν ξαναλειτουργησε

Ειναι αυτο π λεει ο πατερας μ ... σε αυτην την ζωη αν δεν πληρωσεις κατι πολυ ακριβα η αν δεν πονεσεισ παρα πολυ δεν προκειται να μαθεις....

ΤΕτοια ωρα θα με ξυπναγε αυτη με γλυψιματα και θα καθοταν μαζι μ να πιω καφε να φαι καμια λιχουδια.. να την παω την βολτα της... ολα ειναι τοσο αδεια τωρα.

Last edited by a moderator:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
γτ αρχιζαν τα εντερακια του να σαπιζουν απο τις πολλεσ μερεσ π ειχε τον φραγμο και απο τα πριμπεραν τα οποια νεκρωνουν το εντερο για να μην κανει εμετο... και αυτο ηταν το χειροτερο οτι το εντερο δεν ξαναλειτουργησε

Ξερω οτι δεν ειναι η ωρα καταλληλη αλλα δεν μπορουμεν να λεμε οτι το primperan που δινεται και σε παιδια ως αντιεμετικο οτι νεκρωνει τα εντερα. Aυτο που κανει το πριμπεραν ειναι να αδειαζει γρηρορα το στομαχι προς το εντερο ωστε να αποφευγεται ο εμετος. Επισης ο εμετος προκαλειται στο στομαχι κι οχι στο εντερο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
πωπω ρε φίλε όσο διαβάζω αυτό το θέμα τόσο στεναχωριέμαι περισσότερο. :(
Άδικα χάθηκε ο σκύλος σου , δυστυχώς σε μερικά θέματα πάνε όλα όσο πιο στραβά γίνεται. Σου εύχομαι να ηρεμήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι ότι δεν θα πονάς αλλά δεν θα νοιώθεις τόσο χάλια όπως τώρα.

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Ξερω οτι δεν ειναι η ωρα καταλληλη αλλα δεν μπορουμεν να λεμε οτι το primperan που δινεται και σε παιδια ως αντιεμετικο οτι νεκρωνει τα εντερα. Aυτο που κανει το πριμπεραν ειναι να αδειαζει γρηρορα το στομαχι προς το εντερο ωστε να αποφευγεται ο εμετος. Επισης ο εμετος προκαλειται στο στομαχι κι οχι στο εντερο.

ναι το ξερω αλλα τισ ειχε δωσει τοσο μα τοσο πολυ που το εντερο νεκρωσε απο το πριμπεραν αυτο μ ειπε η καινουργια κτηνιατρος και για αυτο ηταν τοσο δυσκολο να ξεκινησει να λειτουργει ξανα... δεν τα βγαζω απο το μαλο μ λογια τηςκτηνιατρου ειναι

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Τωρα μ'εκανες ακομη χειροτερα..
Εχω κοριτσακι samoyed στην ηλικια που εχασες την δικη σου..
Την κτηνιατρο που απο αμελεια-αμαθεια της εχασες το κοριτσι σου δεν μπορεις να την μυνησεις?
Κατι οτιδηποτε ωστε να μην παει κ αλλο σκυλι αδικα..

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
πωπω ρε φίλε όσο διαβάζω αυτό το θέμα τόσο στεναχωριέμαι περισσότερο. :(
Άδικα χάθηκε ο σκύλος σου , δυστυχώς σε μερικά θέματα πάνε όλα όσο πιο στραβά γίνεται. Σου εύχομαι να ηρεμήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι ότι δεν θα πονάς αλλά δεν θα νοιώθεις τόσο χάλια όπως τώρα.

αυτο με ποναει περισσοτερο ο πρωτοσ κτηνιατρος ελεγε καρκινουσ και τετοιες βλακειεσ... και δεν εξετασε το πιο απλο πραγμα π κανουν ολα τα κουταβια... μας εφυγε τοσο αδικα... τοσο αδικα.... γτ?? γτ εγω ο μαλακασ δεν πηγα σε αλλον κτηνιατρο νωριτερα...
ετσι ειναι θα πληρωσεις ακριβα και α πονεσεις πολυ για να μαθεις

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Τωρα μ'εκανες ακομη χειροτερα..
Εχω κοριτσακι samoyed στην ηλικια που εχασες την δικη σου..
Την κτηνιατρο που απο αμελεια-αμαθεια της εχασες το κοριτσι σου δεν μπορεις να την μυνησεις?
Κατι οτιδηποτε ωστε να μην παει κ αλλο σκυλι αδικα..

Να την μυνησω... ξερεις τι θα πει η καρια??

Εγω ελεγα να τελεισουμε τισ εξετασεισ και να μπει χειρουργειο....(ελεγε θα την ανοιξω και αφου δεν πιανω τιποτα απο εξω θα παω ψαχουλευοντας..)

Με τι θαρρος εγω να πω ναι καντο??
Πηγα στην αλλη προχθες και μ λεει μεσα σε 5 λεπτα κατι την εχει φραξει... βγαζει ακτινογραφια.... μ λεει την βαζω χειρουργειο τα υπολοιπα τα κανονιζωουμε οταν βγω... δεν διαστασε καθολου.. αυτο χρειαζοταν η μαγια... εμενα πιο εξυπνο και μια γιατρο με αποφασιστικοτητα

Τοσο αδικα