Λυπαμαι πολυ γιατον αδικο χαμο της Μαγιας σου. Κουραγιο.
οσο για τον/την κτηνιατρο σου δεν εχω λογια.
Nα ρωτησω..Λυπαμαι πολυ γιατον αδικο χαμο της Μαγιας σου. Κουραγιο.
γτ αρχιζαν τα εντερακια του να σαπιζουν απο τις πολλεσ μερεσ π ειχε τον φραγμο και απο τα πριμπεραν τα οποια νεκρωνουν το εντερο για να μην κανει εμετο... και αυτο ηταν το χειροτερο οτι το εντερο δεν ξαναλειτουργησε
πωπω ρε φίλε όσο διαβάζω αυτό το θέμα τόσο στεναχωριέμαι περισσότερο.αν εκανε την επεμβαση τισ πρωτεσ 2-3 μερες το σκυλι θα ειχε γλυτωσει..
Ξερω οτι δεν ειναι η ωρα καταλληλη αλλα δεν μπορουμεν να λεμε οτι το primperan που δινεται και σε παιδια ως αντιεμετικο οτι νεκρωνει τα εντερα. Aυτο που κανει το πριμπεραν ειναι να αδειαζει γρηρορα το στομαχι προς το εντερο ωστε να αποφευγεται ο εμετος. Επισης ο εμετος προκαλειται στο στομαχι κι οχι στο εντερο.
Τωρα μ'εκανες ακομη χειροτερα..αν εκανε την επεμβαση τισ πρωτεσ 2-3 μερες το σκυλι θα ειχε γλυτωσει..
πωπω ρε φίλε όσο διαβάζω αυτό το θέμα τόσο στεναχωριέμαι περισσότερο.
Άδικα χάθηκε ο σκύλος σου , δυστυχώς σε μερικά θέματα πάνε όλα όσο πιο στραβά γίνεται. Σου εύχομαι να ηρεμήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι ότι δεν θα πονάς αλλά δεν θα νοιώθεις τόσο χάλια όπως τώρα.
Τωρα μ'εκανες ακομη χειροτερα..
Εχω κοριτσακι samoyed στην ηλικια που εχασες την δικη σου..
Την κτηνιατρο που απο αμελεια-αμαθεια της εχασες το κοριτσι σου δεν μπορεις να την μυνησεις?
Κατι οτιδηποτε ωστε να μην παει κ αλλο σκυλι αδικα..