Great minds think alike!
Έλεγα μηπως την έκανα ασπρόμαυρη και αφηνα κοκκινη μόνο τη φλοκάτη, αλλά δε φαίνεται το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χρώμα ματιών της έτσι!
Οπότε μ'αλλον θα γίνει πόστερ για το δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως είναι!
Ναι το σκεφτηκα και εγώ για ασπρόμαυρη και να φαίνεται μόνο το χρώμα της φλοκάτης, αλλά αν το εκανες ετσι, θα επρεπε να αυξήσεις την αντίθεση στη φλοκάτη γιατι θα φαινόταν μουντη. Ενώ ετσι ειναι ιδανική!!!Great minds think alike!Έλεγα μηπως την έκανα ασπρόμαυρη και αφηνα κοκκινη μόνο τη φλοκάτη, αλλά δε φαίνεται το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χρώμα ματιών της έτσι!
Οπότε μ'αλλον θα γίνει πόστερ για το δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως είναι!
Συμφωνώ! Υπέροχη φωτογραφία, είναι το μοντέλο βέβαια που την κάνει υπέροχη!Μπορεις να κρατησεις και το χρωμα των ματιων της μαζι με της φλοκατης.
Πήγαινε στην ενότητα "εμείς και τα σκυλιά μας" και άνοιξε νέο θέμα.καλησπερα σας δεν ξερω να ανοιξω θεμα και ζητω συγνωμη εκ των προτερων....πριν 3 μερες υιοθετησαμε απο την φιλοζωικη ενα ημιαιμο χασκυ, ο οποιος ειναι ενος ετους απο τι μας ειπαν...στην αρχη ηταν πολυ φοβισμενος αλλα σιγα σιγα μας συνηθισε και τωρα τρελαινεται οταν μας βλεπει...γενικα ειναι πολυ ησυχος δεν δαγκωνει ουτε γαυγιζει χωρις λογο....την πρωτη μερα επιχειρησαμε να τον βαλουμε μεσα στο σπιτι αλλα οποτε τον βαζαμε ετρεμε και ετσι τον αφησαμε στο κηπο μας, την δευτερη μερα αρχισε να νιωθει ασφαλης και να γνωριζει το μερος αλλα δεν καθοταν πολυ και τριγυριζε...καταλαβα οτι προκειται για σκυλι με μπολικη ενεργεια και θελει να εκτονωθει γι αυτο αρχισα να τον κανω βολτες στο κηπο αλλα εχει τοση δυναμη που με τραβαει.....αυτο ισως καταφερω να το λυσω...το αλλο θεμα που με απασχολει ειναι οτι μεχρι στιγμη μονο την εντολη κατσε ακουει και κανει και το ελα...δεν δινει το ποδι του κατι που προσπαθω να του μαθω και δεν ξερω πως...εχετε καποια ιδεα????
Α οκ η μηχανη σου αποτυπωνει πολυ εντονα τα χρωματα.αν εχω λιγη ωρα αυριο στη δουλεια θα σου κανω προχειρα ενα προσχεδιο να δεις τη φωτο οπως τη φανταζεσαι για αφισα.Δεν εχει κανενα εφφε, κανενα κόντραστ, είναι κατ' ευθείαν απο τη φωτογραφική μου! Περιττο να σου πω πως ολα αυτα που ειπες μου ακουστηκαν αλαμπουρνεζικα, δεν εχω ιδεα απο αυτα!![]()
πρώτη μακραν.... τις ειδα από το γραφείο και τις χαζευα!Μας σκλάβωσες.... Παιδιά ψηφίστε!!!!![]()
Εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσει αυτη πιο πολυ απο ολες
Είναι πολύ γνωστός για τα κεφάλια που δίνει...