Καλησπέρα από τις... "καινούριες" !

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Great minds think alike! :p Έλεγα μηπως την έκανα ασπρόμαυρη και αφηνα κοκκινη μόνο τη φλοκάτη, αλλά δε φαίνεται το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χρώμα ματιών της έτσι! :rolleyes: Οπότε μ'αλλον θα γίνει πόστερ για το δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως είναι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Great minds think alike! :p Έλεγα μηπως την έκανα ασπρόμαυρη και αφηνα κοκκινη μόνο τη φλοκάτη, αλλά δε φαίνεται το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χρώμα ματιών της έτσι! :rolleyes: Οπότε μ'αλλον θα γίνει πόστερ για το δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως είναι!
Ναι το σκεφτηκα και εγώ για ασπρόμαυρη και να φαίνεται μόνο το χρώμα της φλοκάτης, αλλά αν το εκανες ετσι, θα επρεπε να αυξήσεις την αντίθεση στη φλοκάτη γιατι θα φαινόταν μουντη. Ενώ ετσι ειναι ιδανική!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μπορεις να κρατησεις και το χρωμα των ματιων της μαζι με της φλοκατης. Να την επεξεργαστεις ξανα πριν βαλεις τα κοντραστ και τα εφφε που εχεις τωρα αλλιως θα ειναι σκοτεινη.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Δεν εχει κανενα εφφε, κανενα κόντραστ, είναι κατ' ευθείαν απο τη φωτογραφική μου! Περιττο να σου πω πως ολα αυτα που ειπες μου ακουστηκαν αλαμπουρνεζικα, δεν εχω ιδεα απο αυτα! :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Μπορεις να κρατησεις και το χρωμα των ματιων της μαζι με της φλοκατης.
Συμφωνώ! Υπέροχη φωτογραφία, είναι το μοντέλο βέβαια που την κάνει υπέροχη!

ζωη

Member
24 Νοεμβρίου 2013
11
0
καλησπερα σας δεν ξερω να ανοιξω θεμα και ζητω συγνωμη εκ των προτερων....πριν 3 μερες υιοθετησαμε απο την φιλοζωικη ενα ημιαιμο χασκυ, ο οποιος ειναι ενος ετους απο τι μας ειπαν...στην αρχη ηταν πολυ φοβισμενος αλλα σιγα σιγα μας συνηθισε και τωρα τρελαινεται οταν μας βλεπει...γενικα ειναι πολυ ησυχος δεν δαγκωνει ουτε γαυγιζει χωρις λογο....την πρωτη μερα επιχειρησαμε να τον βαλουμε μεσα στο σπιτι αλλα οποτε τον βαζαμε ετρεμε και ετσι τον αφησαμε στο κηπο μας, την δευτερη μερα αρχισε να νιωθει ασφαλης και να γνωριζει το μερος αλλα δεν καθοταν πολυ και τριγυριζε...καταλαβα οτι προκειται για σκυλι με μπολικη ενεργεια και θελει να εκτονωθει γι αυτο αρχισα να τον κανω βολτες στο κηπο αλλα εχει τοση δυναμη που με τραβαει.....αυτο ισως καταφερω να το λυσω...το αλλο θεμα που με απασχολει ειναι οτι μεχρι στιγμη μονο την εντολη κατσε ακουει και κανει και το ελα...δεν δινει το ποδι του κατι που προσπαθω να του μαθω και δεν ξερω πως...εχετε καποια ιδεα????

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καλησπερα σας δεν ξερω να ανοιξω θεμα και ζητω συγνωμη εκ των προτερων....πριν 3 μερες υιοθετησαμε απο την φιλοζωικη ενα ημιαιμο χασκυ, ο οποιος ειναι ενος ετους απο τι μας ειπαν...στην αρχη ηταν πολυ φοβισμενος αλλα σιγα σιγα μας συνηθισε και τωρα τρελαινεται οταν μας βλεπει...γενικα ειναι πολυ ησυχος δεν δαγκωνει ουτε γαυγιζει χωρις λογο....την πρωτη μερα επιχειρησαμε να τον βαλουμε μεσα στο σπιτι αλλα οποτε τον βαζαμε ετρεμε και ετσι τον αφησαμε στο κηπο μας, την δευτερη μερα αρχισε να νιωθει ασφαλης και να γνωριζει το μερος αλλα δεν καθοταν πολυ και τριγυριζε...καταλαβα οτι προκειται για σκυλι με μπολικη ενεργεια και θελει να εκτονωθει γι αυτο αρχισα να τον κανω βολτες στο κηπο αλλα εχει τοση δυναμη που με τραβαει.....αυτο ισως καταφερω να το λυσω...το αλλο θεμα που με απασχολει ειναι οτι μεχρι στιγμη μονο την εντολη κατσε ακουει και κανει και το ελα...δεν δινει το ποδι του κατι που προσπαθω να του μαθω και δεν ξερω πως...εχετε καποια ιδεα????
Πήγαινε στην ενότητα "εμείς και τα σκυλιά μας" και άνοιξε νέο θέμα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δεν εχει κανενα εφφε, κανενα κόντραστ, είναι κατ' ευθείαν απο τη φωτογραφική μου! Περιττο να σου πω πως ολα αυτα που ειπες μου ακουστηκαν αλαμπουρνεζικα, δεν εχω ιδεα απο αυτα! :p
Α οκ η μηχανη σου αποτυπωνει πολυ εντονα τα χρωματα.αν εχω λιγη ωρα αυριο στη δουλεια θα σου κανω προχειρα ενα προσχεδιο να δεις τη φωτο οπως τη φανταζεσαι για αφισα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Imageshack - emsz.jpg

Imageshack - ymud.jpg

Imageshack - 4ri7.jpg

Imageshack - zuky.jpg

με αγαπη στις ομορφες sheeva και blacksatin

αν θα εκτυπωσεις καποια να ξερεις οτι οι διαστασεις της φωτο σου πρεπει να ειναι υψηλης αναλυσης. οταν αποφασισεις θα μου τη δωσεις χωρις resize για να επεξεργαστει ξανα στις διαστασεις που θελεις να την εκτυπωσεις.