Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Κούκλα! Να τη χαίρεστε και να σας ζήσει :) Όσο για το μέγεθος και την κοινωνικότητα, δεν έχει να κάνει και σαφώς ΟΛΑ δουλεύονται! Στο χέρι σας είναι να γίνει κοινωνική και αγαπησιάρα - εγώ μεγάλωσα με γερμανικό ποιμενικό που ήταν 'άνθρωπος'.

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Κούκλα! Να τη χαίρεστε και να σας ζήσει :) Όσο για το μέγεθος και την κοινωνικότητα, δεν έχει να κάνει και σαφώς ΟΛΑ δουλεύονται! Στο χέρι σας είναι να γίνει κοινωνική και αγαπησιάρα - εγώ μεγάλωσα με γερμανικό ποιμενικό που ήταν 'άνθρωπος'.
Ευχαριστω!!!ειναι ηδη πολυ κοινωνικη κ καλοβολη!βεβαια τις τελευταιες μερες τσαμπουκαλευεται και γαβγιζει δυνατα επειδη δεν την αφηνουμε να δαγκωνει αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο!.....απλα με τρομαξαν καποιοι που συναντησαμε στο δρομο κ μας ειπαν πως ειναι τσοπανοσκυλο,θα γινει θηριο κ δεν θα πλησιαζει ανθρωπος στο σπιτι μας!:-k......τι να πω..για την ωρα ολα χαδια και χαρες κανει κ οποιον δει ξαπλωνει για να την χαιδεψουν!

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Το πιο πιθανόν είναι να γίνει μεγάλο και βαρύ σκυλί αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι θα είναι και επιθετικό με τον κόσμο.όπως το μάθεις βασικά.Πάντως είναι πολύ ομορφο κουτάβι και όσο μεγαλώνει θα το βλέπεις να αλλάζει και συμπεριφορά για αυτό πρέπει να το μαθαίνεις σωστά,να σου ζήσει!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
και ποιος σου ειπε οτι τα τσοπανοσκυλα ειναι επιθετικα?
.....απλα με τρομαξαν καποιοι που συναντησαμε στο δρομο κ μας ειπαν πως ειναι τσοπανοσκυλο,θα γινει θηριο κ δεν θα πλησιαζει ανθρωπος στο σπιτι μας!
......
.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να ακούς τον κάθε άσχετο που συναντάς στον δρόμο;
Eμπιστεύσου τον εαυτό σου και μεγάλωσε έναν σωστό σκύλο.
Δεν ξέρω αν ο μικρός είναι τσοπανόσκυλο, αν είναι είστε απλά τυχεροί.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε με την μικρη :D
Κι εγω μεχρι 30 κιλα την υπολογιζω. Μην αγχονεστε οτι θα γινει αγρια επειδη απλα καποιος το ειπε.
Μονο εσεις ξερετε τον σκυλο σας!!

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μην παίρνεις συμβουλές απο τον κάθε άγνωστο η άφησε τους να μιλάνε και εσύ γέλα με την ψυχή σου!

κούκλα η μικρή και τρελάινομαι για τα τσοπάνια(ημίαιμα η όχι) γιατί είναι πολύ fluffy.:p

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Κι εγω ετσι το ειχα στο μυαλο μου...οτι παιζει ρολο πως το μαθαινεις απλα επειδη δεν ξερω κ πολλα με αγχωσανε καπως!με καθυσηχασατε παντως:D!ευχαριστω!να περνατε ολοι τελεια με τα σκυλοφιλαρακια σας!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
να περνατε ολοι τελεια με τα σκυλοφιλαρακια σας!
Και εσύ - και να μας βάζεις φωτογραφίες να την καμαρώνουμε! Θα δεις, θ' αλλάζει μέρα με την ημέρα και σε κανένα, χμμμ, τρίμηνο; Τετράμηνο; Θα είναι πλέον δεσποινίς με τα όλα της ;-)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Kharma ούτε άγχος χρειάζεται, ούτε όμως και τελείως εφυσηχασμός.

Δεν παύει να είναι, ένα σκυλάκι αγνώστων καταβολών, το οποίο ενδεχομένως θα γίνει και σχετικά μεγαλόσωμο. Κρατάμε βέβαια και μια πισινή επί του μεγέθους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι, ότι όπως και να 'χει θα πρέπει να δώσετε σημασία στο μεγάλωμά του. Αφιέρωσε λίγο χρόνο, να διαβάζεις τα θέματα στο κομμάτι της εκπαίδευσης και οπωσδήποτε, τα προληπτικά ιατρικά και αντιπαρασιτικά θέματα, που πρέπει να γνωρίζεις.

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Kharma ούτε άγχος χρειάζεται, ούτε όμως και τελείως εφυσηχασμός.

Δεν παύει να είναι, ένα σκυλάκι αγνώστων καταβολών, το οποίο ενδεχομένως θα γίνει και σχετικά μεγαλόσωμο. Κρατάμε βέβαια και μια πισινή επί του μεγέθους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι, ότι όπως και να 'χει θα πρέπει να δώσετε σημασία στο μεγάλωμά του. Αφιέρωσε λίγο χρόνο, να διαβάζεις τα θέματα στο κομμάτι της εκπαίδευσης και οπωσδήποτε, τα προληπτικά ιατρικά και αντιπαρασιτικά θέματα, που πρέπει να γνωρίζεις.
Αυτο ακριβως με προβληματιζει κ εμενα γι αυτο το ψαχνω κ με εχει βοηθησει πολυ το forum σας!σςα ευχαριστω ολους!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
γεια σε ολο το''σκυλοπαρεακι''.....ειπα ναγραψω κ εγω λιγα νεακια απ'την φοβερη κουταβιτσα μας!Καναμε το επομενο εμβολιακι μας κ προχωραμε ακαθεκτες με βολτες κ μπανακια στην θαλασσα....αφου δειχνει να της αρεσει πολυ και δεν μαζευετε!εγινε ηδη διπλασια (6.400kg)και ειναι καλη κ υπακουη (το μεγαλυτερο μερος της μερας τουλαχιστον!)Ρε παιδια,το βραδακι την πιανει ενας σεληνιασμος αλλο πραγμα!δαγκωνει οτι βρει και δεν καταλαβαινει ουτε μη ουτε τιποτα!Επισης ωρες ωρες τσαμπουκαλευετε κ μας γαβγιζει με θρασσος οταν της λεμε ''μη''...βεβαια αν κανεις πως πας να σηκωθεις εκεινη την στιγμη γινεται λουης!.....Εμεις τωρα πως αντιδραμε σ'αυτο το γαβγισμα?δινουμε η δεν δινουμε σημασια?διαβασα τα αντιστοιχα θεματα αλλα θα ηθελα διευκρινισεις....pleeeease!

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Να χαιρεσαι το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ τσοπανακι σου! Τί γίνεται βρε παιδιά; Όλα τα τσοπάνια του φόρουμ μοντέλα έχουν βγεί;; Όσον αφορά τη μικρή σου Kharma, φαίνεται να προσπαθεί να γίνει ο μάγκας της υπόθεσης, δε θα πρέπει να κάνετε πίσω όταν αντιδράει στο " ΜΗ", ούτε και να περνάει το δικό της. Ο λόγος που γίνεται λούης, είναι οτι κάνει flight, δηλαδή σας αποφεύγει επειδή δε θέλει να κάνει αυτό που της λέτε. Να επιμένετε και να μη την αφήνετε να σας αποφεύγει! Να τη χαίρεσαι!!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να την χαίρεστε και - όπως λένε και οι προλαλήσαντες - όρια, θέλει όρια, όσο και αν την αγαπάτε και λιώνετε! (=ομοιπαθούσα). Στο γάβγισμα εμένα λειτουργούν αρκετά καλά και τα παλαμάκια 'επ! επ! μη!', την βγάζουν από το... τρανς στο οποίο μπαίνει. Θέλει πάντως υπομονή και επιμονή!

Περιμένουμε φωτογραφίες να την ξαναθαυμάσουμε! :)

silkwood

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2013
62
1
Ιεραπετρα Κρητης
Και η δικια μου για ενα διαστημα, την επιανε τρελλα μετα τις 12 το βραδυ, εκανε σπριντ ολο το σπιτι 10 φορες, πηδαγε πανω μου γαβγιζε κλπ. Γενικα δεν την χωρουσε ο τοπος. Ενω οταν την πηγαινα στο γηπεδο για να ξεδωσει, ηταν πολυ ηρεμη. Προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι εκεινη την ωρα του εβγαινε ολη η ενεργεια. οποτε κατι τετοιο θα σημβαινει και με την τσοπανα σου!! Να την χαιρεσαι!!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Λετε οντως να ειναι τσοπανα?!!...ωχ παναγια μου!!:rolleyes:thanx για τις συμβουλες παιδια.....για καποιο λογο δεν μπορω να βαλω φωτος,λογω μεγεθους μαλλον!θα προσπαθησω παντως γιατι γινεται ολο κ πιο κουκλα καθε μερα κ θελω να σας την δειξω η ψωναρα!χιχι!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Κανεις δεν μπορει να βαλει πλεον φωτο απο το το φορουμ νομιζω!καποιο προβλημα υπαρχει..
Μπορεις ομως να κανεις εναν λογαριασμο στο photobucket και να τις ανεβαζεις απο εκει!Εγω ετσι κανω!
Αντε φτιαξε λογαριασμο, περιμενουμε φωτο!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Κανεις δεν μπορει να βαλει πλεον φωτο απο το το φορουμ νομιζω!καποιο προβλημα υπαρχει..
Μπορεις ομως να κανεις εναν λογαριασμο στο photobucket και να τις ανεβαζεις απο εκει!Εγω ετσι κανω!
Αντε φτιαξε λογαριασμο, περιμενουμε φωτο!
thanx ρε συλβοσκυλο!:D

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Γεια σε ολους!Διαβαζω τα νεα σας και συμβουλευομαι τα θεματα τοσο καιρο και ειπα να κατσω να πω κ γω δυο λογια για την κουταβιτσα μου που καθε μερα την λατρευουμε ολο και πιο πολυ!......Τελικα καμια σχεση με ποιμενικο:D μ'αρεσει που ο κτηνιατρος ηταν κ σιγουρος κι εγω ανησυχουσα μην γινει γιανκουλας!χιχι!..Απο τα δοντια που αρχισε να βγαζει την υπολογισε γεννημενη αρχες απριλη,που σημαινει οτι οταν την βρηκαμε εμεις (τελη Μαιου) ηταν λιγοτερο απο δυο μηνων!
Πραγματικα ειναι εναι πολυ καλο σκυλι,δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα μαζι της(ζημιες,κλπ)Ενταξει μας τρυπησε κατι καλτσες,εφαγε κατι παντοφλες,μας εκανε τα χερια ριγε με νυχιες κ δαγκωνιες αλλα..νορμαλ!Τωρα πια δαγκωνει αλλα μονο τα μασουλητηρια της!Μεσα στο σπιτι ειναι πολυ ησυχη..καθεται στην μαξιλαρα της και κοιμαται η παρατηρει εμας αν τυχει κ κανουμε δουλειες κλπ!.....Καλα,επειδη τοση ωρα περιγραφω το τελειο κουταβι....μην νομιζετε εχουμε κ στιγμες παρανοιας αλλα...μαλλον την αγαπαμε πολυ κ τις παραβλεπουμε!
Αυτο που ωρες ωρες ειναι ενοχλητικο ειναι οτι ειναι κοινωνικη μεχρι χαζοβιολιασης!Οποιον κ να δει κανει οτι μπορει για να την χαιδεψει...κ να μην θελει δηλαδη ο χριστιανος ετσι που ξαπλωνει κ κουναει την ουρα της,ενα ακουμπηγμα της το ριχνει!Σε σημειο που στην βολτα κατανταει κουραστικο!Εγω τωρα αυτο να της το κοβω η δεν πρεπει?!!!:confused:
Σορρυ για την πολυλογια αλλα που να τα πω κ γω να με καταλαβουν?!!οριστε κ μερικες φοτο(ελπιζω να τα καταφερα με το "photoκουβα"Photo and image hosting, free photo galleries, photo editing