Καλώς σας βρήκα!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Κούκλος είναι...
Και μένα πολύ μου αρέσει που πετάνε και μερικές τρίχες....
Είναι funky ρε παιδί μου....

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Κοιτα φατσα το μικρο! Και τι τσουλουφια!

ΥΓ να σου στειλω καλε μου λιγη μπατζινα με κουριερ μιας και δεν σου φτιαχνει η μανα σου? Για να μην το εχεις καημο το λεω.
Ελα θελω ανταλλαγμα να κερασεις καφε στην πλατεια δικαστηριων με τον μικρο.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κοιτα φατσα το μικρο! Και τι τσουλουφια!

ΥΓ να σου στειλω καλε μου λιγη μπατζινα με κουριερ μιας και δεν σου φτιαχνει η μανα σου? Για να μην το εχεις καημο το λεω.
Ελα θελω ανταλλαγμα να κερασεις καφε στην πλατεια δικαστηριων με τον μικρο.
Καλά τι πάθατε όλες με τη μπατζίνα; Ούτε καν με ξετρελαίνει! :p
Φέρτε καμιά αστακομακαρονάδα αν είναι! :D

Χωρίς πλάκα, όποιος θέλει καφέ, κανένα πρόβλημα! Αν και θα είναι πολιτισμικό shock να πιώ καφέ αγκαλιά μ'ένα mini :p

ΥΓ: Μια βοήθεια λίγο... Πως ανεβάζω φωτογραφίες στο album του profil;

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
μπαίνεις στο προφίλ...
επιλέγεις εκεί που γράφει albums το more....μετά create new album...μετά upload pictures....
ανοίγει ένα παράθυρο...κάνεις add pictures και επιλέγεις από το pc ή από διεύθυνση στο net....

Last edited:

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
μπαίνεις στο προφίλ...
επιλέγεις εκεί που γράφει albums το more....μετά create new album...μετά upload pictures....
ανοίγει ένα παράθυρο...κάνεις add pictures και επιλέγεις από το pc ή από διεύθυνση στο net....
Ναι... Βασικά μ'αφήνει να δημιουργήσω το album αλλά δε μου δίνει πουθενά επιλογή για upload. Μήπως είμαι πολύ καινούριο μέλος; Βλέπω τα album που δημιούργησα αλλά δεν μπορώ να τα τροποποιήσω...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μπες στο allbum που έφτιαξες...
Στην καρτέλα που ανοίγει (που γράφει και το όνομα του allbum) πρέπει πάνω και δεξιά να γράφει upload pictures edit allbum edit pictures

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Βασικά όταν πατάω πάνω στο album μού βγάζει το παρακάτω:

Όσες φορές και να πατήσω στο album αυτή τη σελίδα βγάζει... Κάνω κάτι λάθος; :/

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Όπα.....είσαι θύμα των εργασιών των τελευταίων ημερών.....
Το κάνει σε καμπόσους (σε εμένα όταν μπαίνω σε ξένα allbum και δεν με πιστεύουν.....μου λένε ότι έφτιαξε...)
Παρ'όλα αυτά...αν επιλέξεις δεξιά το δικό σου allbum ξανά...πρέπει να σε βγάζει στην καρτέλα που έχει και επιλογή upload...
Εμένα με βγάζει πάντως.....

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Μπα δεν αλλάζει σελίδα. Την ίδια φορτώνει ξανά και ξανά. Δεν πειράζει. Άλλη φορά. Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Φέρτε καμιά αστακομακαρονάδα αν είναι! :D

Χωρίς πλάκα, όποιος θέλει καφέ, κανένα πρόβλημα! Αν και θα είναι πολιτισμικό shock να πιώ καφέ αγκαλιά μ'ένα mini :p

ΥΓ: Μια βοήθεια λίγο... Πως ανεβάζω φωτογραφίες στο album του profil;
Aσταμακαροναδα με την κριση που εχουμε δεν παιζει....
Ελα βρε θα φερω και το δικο μου το medium για να αισθανθεις καλυτερα

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Α, ναι η κρίση...

Ακόμα κι εσύ μεγαλύτερο θα το έχεις! Το σκυλί! :pppp

Πέρα από την πλάκα κανένα πρόβλημα.

Σήμερα στρώσαμε χαλιά. Επιτέλους βρήκε grip το σκυλί. Ξετρελάθηκε σας λέω. Όλο κυλιέται και τρέχει. Έχω μια υποψία θα τα κατουράει χωρίς να παίρνουμε χαμπάρι, αλλά it's ok.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν επελεξα το μεγεθος. Το κουταβι με επελεξε και σαν μεγεθος οτι ειχε γραμμενο στο dna.
Αλλα για να μην εχεις και κομπλεξ το καταστημα (βλεπε σόι) διαθετει μπιγκλ και κοκονοκατι. Αρα παιζουμε και σε μικρα μεγεθη

Για τα χαλια αραιωμενο ξυδι οπου τα κανει μπας και δεν τα τιμησει μετα (στην δικια μου δεν επιασε αλλα σε αλλους πιανει)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Γερά να είναι! Κι ας είναι ό,τι μέγεθος θέλουν! Απλά μέχρι πριν κάνα εξάμηνο μου φαινόταν λίγο αστείο ένας σφίχτης να βγάζει βόλτα ένα τσιουάουα. (όχι δεν είμαι σφίχτης)

Αυτό με το ξύδι μη μου το θυμίζεις! Της πρότεινε μια φίλη της μάνας μου και πέρασε όλο το σπίτι με ξύδι! Η μπόχα ανυπόφορη! Ακόμα κι εγώ αν ήμουν σκύλος θα έβγαινα έξω λόγω μυρωδιάς! :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Το ξυδι αραιωμενο με νερο καλεεεεε. Μετα απο λιγο που ξεθυμαινει δεν μυριζει. (και η δικια μου η καρδιτσιωτισσα μανα το ιδιο εκανε στην αρχη, το χουν στο dna)
Επισης προτεινω αποσμινη (ετσι λεγεται, το βρισκεις στο supermarket) για τα πλακακια (σε πατωμα δεν το εχω δοκιμασει). Σχετικα βαρια μυρωδια αλλα τουλαχιστον οι ανθρωποι δεν μυριζουν τα τσισακια ( ο σκυλος παλι τα μυριζει μια χαρα)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Όχι άλλα χημικά please... Μετά από το πέρασμα με χλωρίνη και ξύδι, νομίζω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το crate επιτυχώς. Αρκεί να μην μυρίζει το σπίτι κάθε μέρα και αλλιώς!

Τώρα έχουμε θέμα με τον αυλόγυρο. Έχει σκουληκάκια και έκανε κακά εκεί και έμειναν για καμιά βδομάδα και σίγουρα υπάρχουν αυγά που μπορεί να το ξαναμολύνουν... Φαύλος κύκλος και δεν ξέρω πως να τον σπάσω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Να καθαρίζεις αμέσως ότι κάνει και όχι μια εβδομάδα μετά και μέχρι να καθαρίσεις, να μην τον αφήνεις να τα βρίσκει.

Και η αποσμίνη είναι από τα καλύτερα προιόντα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τι μουριτσα το κουταβι σου! τι παιδι!!! μα τι παιδι!!!
εχεις δικιο που σου εχει παρει τα μυαλα!
ειναι απαιχτο φατσονι!!!!!

πλακα κανεις????
μπορω να ζησω με μπατζινα!!!
την τελευταια την εφτιαξε με κιτρινη κολοκυθα εφαγα το μισο ταψι! δεν μπορουσα να κοιμηθω απο το πρηξιμο!